Jurnal de rasfat
Raspunsuri - Pagina 26
country girl spune:
Am reinceput si eu sa ma rasfat, dupa o perioada mai plina de evenimente.
Deocamdata traiesc in atmosfera cartii si a filmului "Memoriile unei gheise". Ca sa umplu si mai mult de culoare lumea "secreta" in care plutesc, mi-am luat si un album cu arta japoneza.
Si pentru ca se apropie aniversarea mea, m-am regalat cu cateva noi albume de arta(Art Nouveau, fiind un curent artistic foarte reprezentativ aici la Bruxelles intr-o anumita perioada).
si Ilinca (10 septembrie 2005)
scarmanus spune:
Danielag, nu se vede poza.
Eu am avut o zi rar de frumoasa azi. M-am dus la M&S si mi-am cumparat un gel de dus de lacramioare. M-am aruncat ca un vultur pe el, pacat ca nu era si crema de corp ca si pe aia o cumparam. Dupa aia m-am dus la tuns (iar), de data asta e scurt cum nu l-am avut niciodata, e un carré reusit, imi place ca e scurt scurt pe ceafa, parca-s o scolarita. Dupa tuns am plecat la fitness si am muncit pe aparate doua ore. In drum spre casa a inceput o ploita care m-a racorit la suflet, parca, iar apoi s-a dezlantuit intr-o ploaie adevarata. Am savurat-o de la fereastra si odata cu caderea serii culorile de tus ale cerului involburate in oranjul asfintitului.
Am trait o zi minunata!
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
danielag spune:
quote:
Originally posted by scarmanus
Nici aici?
scarmanus, te invidiez pentru gelul de dus de lacramioare
country girl, n-am ajuns saptamana asta la libraria cu ceaiuri, cum am promis. Si nu stiu daca ajung saptamana viitoare, ca vine sommet-ul peste capitala si se inchide toata zona centrala.
Sa va rasfatati!
Daniela
nuschu spune:
quote:
Originally posted by danielagquote:
Originally posted by scarmanus
Nici aici?
scarmanus, te invidiez pentru gelul de dus de lacramioare. Si eu m-am tuns saptamana asta si imi place cum arat. Cand am iesit de acolo parca toata lumea era a mea
.
country girl, n-am ajuns saptamana asta la libraria cu ceaiuri, cum am promis. Si nu stiu daca ajung saptamana viitoare, ca vine sommet-ul peste capitala si se inchide toata zona centrala.
Sa va rasfatati!
Daniela
Multumim de poza, Daniela, dar nu se vede nici acolo
Deci da, saptamana viitoare ne vom rasfata cu sommet-ul vestit.
Li
country girl spune:
Daniela, no problem cu ceaiul, ca nu-i graba. Sper sa ajung si eu prin Bucuresti la un moment dat toamna asta.
Planurile pentru vacanta de iarna pot sa insemne rasfatz?
Am ales destinatia, acum comparam ofertele...
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by country girl
Va dau un hint: Buena Vista Social Club
Ina si Ilinca (10 septembrie 2005)
Eu am fost la concertul lor pe vremea cand era si Ibrahim in viata. Era o dansatoare in trupa, nu va pot explica, foc era nu alta, se misca de parca era strabatuta de curent electric, sala era in delir. A fost o experienta de neuitat, ma bucur c-am avut privilegiul sa-i vad pe viu.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
country girl spune:
Carmen, din pacate vechii si greii din BVSC s-au cam dus: Ibrahim Ferrer, Compay Segundo, Ruben Gonzales.. de intzeles ca aveau peste 80 de ani unii ...dar totusi muzica lor impregnata de o anumita atmosfera, aerul Havanei vechi, misterul cafenelelor din Santiago de Cuba... raman in sufletul meu.
Ca sa nu mai spun pofta de viata, placerea cu care canta... de altfel dvd-ul BVSC este primul dintre cele doua pe care le-as lua cu mine pe o insula pustie (daca as avea player, desigur)
zana spune:
Am intrat in octombrie.
Nu pot sa cred ca s-a terminat cu rasfatul
.
Afara ploua dar eu privesc o gutuie... galbena gutuie, dulce amaruie...
si am frunze he, he ...doar cine culege are... rosii, galbene, verzi...covor de frunze in odaie si castane si coji.
S-aveti un week-end plin de rasfat!
nuschu spune:
Uf, greu se mai rasfata lumea... Sau uita sa spuna ca se rasfata ?
Eu m-am rasfatat saptamanile din urma pe mai multe planuri: am fost la spectacolul lui Bregovici, cu Karmen si, desi la inceput am inteles greu ce se petrecere
, pana la final mi-a placut.
Am fost aseara la opera, Cosi fan tutte, Mozart si inainte de a ajunge acolo, am pus mana "scurt" pe o rochita si fustita tare dragalase, de toamna/iarna
.
Si am si renuntat la a da un examen care ma stresa rau, ca nu ma pot apuca neam de invatat ! Astfel ca am hotarat eu, pentru mine, sa ma linistesc, ca si la anul e timp.
Si incep timid sa fac gimnastica pentru coloana.
Si per total am asa, un sentiment ca ma rasfat, desi n-as putea spune de fiecare data de ce sau cu ce
.
Ceea ce va doresc si voua, cu drag
Li