Jurnal de rasfat
Raspunsuri - Pagina 18
roxana1974 spune:
Scarm, pantofii aurii pe care mi i-am cumparat nu sunt speciali de dans, sunt si destul de scumpi, insa ii poti folosi cu succes la dans fiindca au bareta si tocul taman potrivita, plus ca sunt din piele fina fina si moale. Deci sunt niste pantofi eleganti pe care daca vrei sa-i sacrifici ii poti folosi la dans. O sa le fac poza si ii pun aici sa-i vezi si te trimit la magazinul de la care i-am luat!
Pantofii mei de dans speciali i-am facut la comanda, la un nene care face, el e din Tg Mures si a venit special la grupa cu care ma antrenam si ne-a facut tuturor, dar nu sunt frumosi..in fine, tu daca te reinscrii, antrenorii sigur stiu sa-ti indice unde gasesti pantofi de dans. Eu acum nu mai stiu un magazin specializat, fiindca cel pe care-l stiam s-a desfiintat...
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
country girl spune:
iaca intru si eu a treia clujeanca sa intreb pantofi auriii de undeeee??????? vreauuuu si eu!!!!!
pantofi de printzesa...
rautacioasele sa se abtzina ca nu-i frumos sa razi de persoanele depresurizate :P
si Ilinca (10 septembrie 2005)
zana spune:
Vreau si eu! marimea 34 sau 32
.
Am dus copilul la dans si n-a primit inca pantofii,cam dupa 3 ani asa ajunge la un spectacol, daca isi gaseste partener
.
Astept regula 3.
lu.more spune:
quote:
Originally posted by zana
Astept regula 3.

Regula mea de aur numarul 3 : Viata e frumoasa.
Va citesc pe voi, fetelor, si ma bucur ca mai sunt si altii ca mine, care-si pot gasi fericirea in lucruri marunte.
Eu n-am nimic de scris in jurnalul de rasfat. Nimic deosebit.
Sufar de cald, dar ma bucur de cerul albastru, ma ustura pielea, dar m-am bucurat de soare, plec dimineata si ma intorc seara obosita, dar sunt fericita ca am unde pleca si unde ma intoarce.
Eu fac parte din categoria aia de nebuni care se bucura de orice, de un fir de iarba care creste, de o frunza care se misca in vant, de un fluture care trece. De mirosul de ciuperci si de frunze umede, de suieratul trenurilor, nu mai continui.
De verbul "a trai".
.................................................................................
Dragii de noi .................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
enn spune:
Cautīnd hitul verii am dat peste formatia Pink Martini. Si tot ascultīnd "Je ne veux pas travailler" am hotarīt sa īnchid calculatorul.
V-am
din mers!
E.
danuta-bel spune:
Buna, fetelor, dragelor...ador subiectul asta!!! Sa va spun drept, eu sunt campioana la rasfat
...de ex., in ultimele luni am inceput sa ies f.des la dans(ador sa dansez..).Cel mai mare rasfat in al shopping-ului a fost un fond de ten si rimel de la clinique(visez la ele de ani de zile)..
Eu nu fac curat in casa decat daca chiar am chef(dar o data pe saptamana tot vine
...), mancare la fel...bine, ca inca nu am copii, astfel ca imi permit..
Ieri, de ex., am iesit cu o buna prietena in parc, si am stat pe o patura, pe iarba. M-am relaxat cum n-am mai facut-o de mult...doar stand intinsa si uitandu-ma la copaci, cer, si ascultand pasarelele, si imaginandu-mi ca sunt iar mica si alerg pe dealuri la mamaia mea..
Acum, stau si pierd vremea pe net
, asteptand sa se faca ora 2 sa plec la munca...(in loc sa mai fac una-alta prin casa..)
lu.more spune:
Am citit in semnatura cuiva, aici pe forum (traduc aproximativ):
"Nu incerca sa faci ca ceea ce se intampla sa fie cum vrei tu, ci
doreste-ti ceea ce se intampla asa cum se intampla
si vei fi fericit"
Cu alte cuvinte, bucura-te de tot...
.................................................................................
Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
scarmanus spune:
Multumesc, Roxana.
Lu, regula ta nr. 3 mi-a amintit de niste poze pe care le-am facut vara trecuta, iar pozele imi amintesc de bucuria ce m-a incercat cand am facut pozele. Am fost la Baisoara, langa Cluj, si am mers la cules de fragute. Ia spuneti voi acuma, cati oameni se pot lauda cu asa ceva? Bucuria ce am avut-o la vederea micilor nestemate rosii iscusit ascunse in iarba nu se poate reda in cuvinte. Parca eram intr-o padure fermecata. Si, vorba ta, Lu, ma dureau picioarele de la atata umblat si mi-era cald de numa', dar le suportam pe toate cu voiosie, gandindu-ma ce minunatie mi se intampla tocmai mie sa le culeg. Cine stie cat vor mai dura locuri ca acela si ca altele in timp, rapuse de civilizatia care musca tot mai adanc din inima padurii, cel putin in regiunea aceea.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
nushulica spune:
cum zicea cineva mai sus si pentru mine rasfatul este o filozofie de viata
...cum am parte de o zi mai stresanta sau de ceva care nu-mi pica bine imediat simt nevoia sa ma rasfat cu ceva sau sa ma rasfete al meu sot[:d]
imi gasesc fericirea in lucruri simple si marunte si iubesc clipele in care ma face fericita un parfum un ruj o geanta
ultimul rasfat pe care am avut grija sa mi-l fac a fost saptamana asta eram la serviciu si m-am enervat rau de tot de o anumita situatie ...ma rog...m-am dus intr-un magazin si mi-am cumparat o fustitza alba foarte frumoasa[:d]....
sa fiti rasfatate si sa aveti grija de voi...ca nimeni nu are grija de tine mai bine decat...chiar tu