Jurnal de rasfat

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Ma grabesc sa aduc subiectul pe prima pagina, ca a ltfel ma cearta Lu .
Mi-a placut teribil rasfatul lui mormelvio, se incadreaza perfect in tema noastra. Bravo!
Eu, surate dragi, am avut o zi nefasta despre care prefer sa nu vorbesc, dar fac pluta la gandul ca asta e ultima saptamana de scoala.
Pusiche tuturor!

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

M-am gandit azi de n-am mai putut si am ouat ... Regula mea de aur nr. 2 : Sa nu las pe maine ce pot face azi, cu adaugirea : Ce pot face azi sa fac intr-un minimum de timp.

Drept pentru care am calcat rufe intr-o ora cat in alte dati in 3, iar restul de timp... restul de timp... l-am lasat sa treaca fara sa fac nimic util. Am citit, mi-am mai privit porii in oglinda, mi-am facut un ceai in maaaare tihna, am amestecat cu lingurita pana s-a racit (ceaiul), privind in gol si negandindu-ma la nimic (da, da, e posibil!!!), am lancezit sub dus si m-am golit de toate rautatile.
Nimic deosebit, veti spune, dar cateodata nimicul face asa de bine...

Scarmanus, sper ca ziua de azi a fost mai buna ca cea de ieri.
Si mie mi-a placut cum te rasfeti, mormelvio!!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Lu, dac-ai sti tu ce cult al nimicului am venerat io saptamana trecuta si cea pe care am incheiat-o! Eu de doua saptamani aproape clocesc antiregula corespunzatoare regulii tale numarul 2, adica ce poti face azi lasa pe maine, ca si asa nu-ti ia nimeni lucru' din mana . Drept e, am avut noroc sa fiu singura acasa, numai cu matele, care nu m-au luat la rost de ce e atat mizerie in casa. Drept urmare azi ne-am respectat tuspatru in dormitor cu un somn regesc sub aer conditionat .
Ziua mea de azi a fost o continuare fireasca a celei de ieri, dar nu asa nefasta, a trebuit sa ma duc de doua ori la supermarket, ca prima oara nu mi-am gasit portmoneul
Pe maine si la mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

pentru ca ati readus subiectul pe primele pagini.

Unul din rarele momente de rasfat din ultima vreme l-am avut acum cateva seri cand am reusit sa combin urmatoarele elemente: cer plin de stele, marea undeva jos, parfum de iasomie, muzica lui Tom Waits, iar eu tolanita pe un sezlong in balcon.

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Fetili, am castigat la loz in plic . Nu mult, dar suficient cat sa compenseze putin o saptamana grea, urata si lunga.
Pe lanaga asta, de azi sunt in vacanta.
Tot azi, o mamica mi-a spus odata cu "la revedere", "tu es une bonne professeur, Carmen" , de mi-au dat lacrimile instant
Acuma ziceti si voi, cate fericiri poate suporta un om pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

"Rasfaturile" mele sint de-o nesimtire totala...mi-e si rusine sa scriu aici. Practic, tot ce vad si imi place, cumpar (noroc ca sint pretentioasa!) Cartea mea de credit mai are un pic si explodeaza, but who cares? O platesc eu odata ...

Recent mi-am cumparat:
- un intreg outfit de la Lululemon...Bestiaaaaaaal!
- o fustita de vara super cute de la H&M
- o pereche de pantaloni de la Zara (super sexy)
- ultima editie de Winsor Pilates + fitness ball (exersez de rup!)

Rasfatul de ultima ora este ca peste 10 zile plec in vacanta in Floridaaaaa!!! O sa ma intorc ciocolata...

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Genial subiect !!!

Cum mai spunea cineva, e unul din putinele subiecte de pe forum pe care l-am citit 'cap-coada'.

Pentru mine rasfatul e o filozofie de viatza
Dupa perioade tensionate la lucru sau acasa, musai un mic rasfat : fie o ciocolata foarte buna, fie o cafea cu portocale la o terasa 'trandy/flandy' , fie (daca-i mai grav) o pereche de pantofi de care oricum nu aveam nevoie , fie un ruj meseris sau o oja faina.

Tot din categoria rasfat, mi-am permis zilele astea, dupa ce am citit un alt mesaj pe forum - cel cu parfumurile, sa-mi iau un parfum Light Blue de la D&G, nu foarte scump de altfel, de care sunt tare incantata si chiar ma simt rasfatata de fiecare data cand il folosesc :)

Iar cel mai mare rasfat 'in familie' de anul asta e vacanta. Eu initial am vrut sa mai construim ceva pe langa casa; al meu o tinea sus si tare cu concediul. Ne-am tot contrazis pana am cedat eu :))
Mi-am zis: de construit construiesc si la anul, in concediu poate la anul nu mai putem sa mergem, asa ca nu m-am lasat prea mult rugata :)

Oricum, bucuriile mari vin din lucruri marunte asa ca nu va retineti de la nici un rasfat care credeti voi ca vi se cuvine din cand in cand si mai ales, daca sotul zice mergi si fa aia sau aialalta, nu stati pe ganduri, e foarte important sa ai acest suport. Unele din noi ar vrea sa faca multe si nu pot de sotii lor, asa ca nu ratati sansa asta :)

Rasfatare placuta :)

Mariaa

Mergi la inceput

Sambata trecuta a fost petecere intr-o casa de peste drum. Era cald si frumos, destul de tarziu in noapte, eu singura acasa, o muzica buna, mi s-a facut dor de dans. Asta ca asta, dar ce credeti c-am facut? Am stins luminile peste tot in casa, m-am postat in bucatarie si m-am pus sa dansez. A fost ceva ce nu pot descrie in cuvinte, ceva ce m-a purtat inapoi in timp pe vremea adolescentei mele.
Voi cand ati dansat ultima data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by scarmanus

Sambata trecuta a fost petecere intr-o casa de peste drum. Era cald si frumos, destul de tarziu in noapte, eu singura acasa, o muzica buna, mi s-a facut dor de dans. Asta ca asta, dar ce credeti c-am facut? Am stins luminile peste tot in casa, m-am postat in bucatarie si m-am pus sa dansez. A fost ceva ce nu pot descrie in cuvinte, ceva ce m-a purtat inapoi in timp pe vremea adolescentei mele.

uau ce dragut...mi-e dor de dans si mie, am dansat asa, un pic acum cateva zile cu copilul in brate, sa-l fac sa rada...cu adevarat am dansat in gand, urmarind emisiunea "Dansez pentru tine", eu iubesc dansul sportiv si regret ca m-am lasat...n-am mai avut timp...in fine, de dor, mi-am cumparat niste pantofi aurii, asa cum aveau fetele la emisiunea aia...si cand o sa-mi fie si mai dor, o sa ma inscriu iar la cursuri...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxana1974

quote:
Originally posted by scarmanus

uau ce dragut...mi-e dor de dans si mie, am dansat asa, un pic acum cateva zile cu copilul in brate, sa-l fac sa rada...cu adevarat am dansat in gand, urmarind emisiunea "Dansez pentru tine", eu iubesc dansul sportiv si regret ca m-am lasat...n-am mai avut timp...in fine, de dor, mi-am cumparat niste pantofi aurii, asa cum aveau fetele la emisiunea aia...si cand o sa-mi fie si mai dor, o sa ma inscriu iar la cursuri...

Roxana, am facut si io neste dansuri de societate acum 4 ani si ceva si stiu ca pentru asta se cer partofi speciali. Una din rezoluiile mele de anul scolar viitor este sa ma reapuc. Spune-mi, te rog, de unde ti-ai procurat pantofii respectivi de dans, faptul ca sunt aurii va implini un vis vechi-vechi de-al meu, anume sa am pantofi aurii. Se gasesc cumva in Cluj? Ar fi de-a dreptul fantastic.

Mergi la inceput