Jurnal de rasfat

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Frumoaselor, eu azi m-am rasfatat cu clatitul ochilor prin magazine. Reducerile sunt in toi asa ca m-am rsfatat proband si invartindu-ma in fata oglinzii. MI-a furat inima o rochita plamanie cu flori argintii desenate pe ea, un decolteu demn de ce am eu , insa este inca prea scumpa, mai astept putin. Ca sa ma consolez m-am dus la raionul de desuuri si mi-am cumparat un top de bumbac alb cu flori frumoase care ma fac sa ma gandesc la stilul chinezesc. Am hotarat sa-l port pe strada si nu pe post de pijama, asa ca in seara asta il voi inaugura la un spectacol de jonglerie si acrobatie cu o trupa din China. Se putea ceva mai sincronizat de atat?
Pusiche!

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Eu m-am rasfatat recent cu o saptamana de concediu in Creta, total neplanificata. M-au intrebat niste prieteni intr-o sambata daca vinerea viitoare pot sa merg cu ei o saptamana in Creta. Am fost tentata initial sa zic nu din cauza faptului ca in perioada asta sunt putin mai "aglomerata" la birou. Dar pana la urma am zis da. Si am avut o saptamana de vis. Cel putin culorile, incredibile!! Iar cu serviciul, recuperez, recuperez... dar nu-mi pare rau.
Special pentru scarmanus: am vazut printre altele www.flickr.com/photos/photosarusrex/175542426/" target="_blank">farul din Chania.
Sa va rasfatati!
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Daniela , e frumos farul, cum de ti-ai amintit? Am fost si eu in Creta, insa am fost tintuita in Iraklio, sper sa pot calatori putin si in Hania si alte locuri.
In graba de a nu intarzia la aspectacol (care a fost absolut fantastic, o explozie de culoare, dansatoare ca niste manusi de micute, delicate si frumoase) am uitat rasfatul esential pe ziua de azi. Am intrat intr-o librarie sa-mi cumpar niste dosare si am gasit unul frumos frumos oranj, apoi un altul alb numai bun de bricolat pe el. Platesc, astept restul si-mi plimb ochii roata. Ochii mi s-au dilatat, gura mi s-a rotunjit intr-un O perfect si uitati cu ce-am venit acasa:
http://community.webshots.com/photo/551463531/2510025660063149505uCiqxf

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Eeeeeeeeiiiiiiiiii,uite un subiect unde am postat cindva,dupa care n-am mai intrat....
Fara sa exagerez,cred c e unul dintre cele mai bune subiecte de pe DC...si pacat cu nu stiu multi despre el.Felicitari initiatoarei!
Pt.mine a fost intotdeauna un rasfatz enorm,sa reascult muzica ce-mi place cel mai mult.Muzica veche si buna.....Am o mie si ceva de melodii,si nu stiu daca 20% din ele sint noi......
Astazi,de exemplu,o sa ingor caldura care ne sacaie si care ne va mai sacai o saptamana si o sa ascult "french accordion"....

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu tocmai m-am rasfatat ieri cu o bluzita combinatie alb negru cu dantelutza pe care o ochisem de mult si tot asteptam reducerile...din pacate asta nu a fost redusa la pret si am luat-o asa ca sa nu se dea...ieri m-am bucurat mai mult decat un copil care merge la teatrul de papusi

frumos subiect...(repet)

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

12 sedinte de electrostimulare (la pret de 10 ca doar e sezonul reducerilor). Stau si citesc o carte buna si beau un ceai verde si burta mea face fitness. Asta e ultimul meu rasfat.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Eu nu ma mai rasfat cu nimic, sunt la birou, recuperez pentru rasfatul de saptamana trecuta .
scarmanus, mi-a placut topicul tau despre poezia unui far , de-asta mi-am adus aminte.

Rasfatati-va frumos!

Daniela

Edit, ca i-am vazut pe Nemo&Co in poza lui scarmanus. Is tare draguti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna fetele!
v-am citit si ma inscriu si eu la rasfat.
in primul rand m-a rasfatat sotul pt k a venit de ziua fetei in Ro,mi-a facut o surpriza.
de 3 luni ma dau zilinic cu creme fel de fel,masti si tot tacamul.k eu asa eram inainte denu regret k am un bb,sunt f fericita chiar,dar stiti cum e cand nu iti mai faci timp pt tine.ma simt super acum.plus ca am mai si slabit 10 kgsi am papat ce mi-a pohtit sufletelul,dar in cantit mici.
ieri am profitat de o oferta buna si mi-am luat niste accesorii:inel si bratari la jum de pretz

va pup,am scris destul

de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Cum va spuneam, am fost in Florida in vacanta si mi-am luat de la Bloomingdale's o pereche de sandalute care se leaga in sus pe glezna cu fundita. O minunatie! Marca "Coach"...Am vrut sa-mi iau si gentuta aferenta dar nu mi-au mai ajuns banii ca era fo 3 sutici...Oricum am genti destule.

Musai tre sa fac o poza sa vi le arat, ca tare sint dragute!

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

quote:
Originally posted by Allure

"Rasfaturile" mele sint de-o nesimtire totala...mi-e si rusine sa scriu aici. Practic, tot ce vad si imi place, cumpar (noroc ca sint pretentioasa!) Cartea mea de credit mai are un pic si explodeaza, but who cares? O platesc eu odata ...

Recent mi-am cumparat:
- un intreg outfit de la Lululemon...Bestiaaaaaaal!
- o fustita de vara super cute de la H&M
- o pereche de pantaloni de la Zara (super sexy)
- ultima editie de Winsor Pilates + fitness ball (exersez de rup!)

Te inteleg perfect: si eu mai am momente de luciditate in care ma mustra constiinta vis-a-vis de sumele astronomice care se aduna pe cartea de credit (95% reprezentand haine, coafor si cosmetice). Asa ca am adoptat o filozofie personala cat se poate de reconfortanta referitoare la cartea de credit: intrucat tineretea e trecatoare si dupa un calcul sumar imi mai permit circa 10 ani sa arat cat de cat rezonabil, e cazul sa ma rasfat acum cat pot. Carpe diem :)) Noroc ca al meu sot nu prea e la curent cu lista mea de cheltuieli.

PS Zara si H&M se numara si printre favoritele mele.

Mergi la inceput