Purtati verigheta?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Citind pe-aici cate verighete s-au pierdut in mare, ma gandeam ca daca s-ar scufunda cineva sa le caute, s-ar imbogati...

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

mai fetelor, sunt superstitii astea cu schimbatul verighetei...

parintii mei sunt casatoriti de 44 de ani si si-au facut alte verighete...de ce???...lui tata nu i-a mai fost buna prima si din ea mi-a facut mie 2 ineluse cind aveam 14 ani, iar mama a pierdut-o la mare, acum multi ani!!!! nu pot sa zic ca au avut pina acum o casnicie lapte si miere, dar a fost una buna, trainica!!!

eu una port verigheta, dar sotul nu......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Noi pe langa verigheta avem si o inimioara rupta in doua. Purtam fiecare la gat cate o jumatate. Deh, ca doar ne iubim mult!

Ioana
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Eu port verigheta tot timpul in afara de momentele in care umblu cu apa pentru ca imi aluneca usor. De altfel in luna de miere am pierdut-o in piscina si dupa un sfert de ora de cautare innebunita mi-am gasit-o!! de atunci m-am invatat minte. Sotul meu cand ajunge acasa o scoate, ca il deranjeaza pe deget, eu ma cam supar, ca doar el le-a ales..Nu considera ca verigheta e `dovada` de fidelitate, dar recunosc eu ma inflamez cand vad ca si-o scoate de pe deget.

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si noi ne-am luat verighete mai mult ca un simbol pentru ca nu suntem casatoriti.Eu o scot doar seara k nu suport sa ma spal cu ea mai ales ca are un micut safir si nu am chef sa pateasca ceva.
Tot zicea cineva aici de verighete pierdute la mare, in tailanda in fiecare seara cautam cu aparate de detectat metalele bijuteriile in nisip.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

eu o port cu mare placere.
nici nu-mi aduc aminte daca am scos-o vreodata...
si este acolo pe deget de mai bine de 10 ani

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si noi purtam verighetele..sotul o mai uita cateodata acasa....Eu nu o port in casa pt ca atat inelul de logodna, cat si verigheta au diamante, asa ca nu pot sa fac treaba cu ele...Cand merg la plaja sau piscina nu le iau niciodata pt ca imi pica f usor de pe deget...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PUIUMIC spune:

mie imi place tare mult sa port verigheta,mereu imi aduc aminte cu sotul meu de ziua in care le-am luat de la bijutier-le-am facut la comanda ca a lui e mare si a mea mititica.sa ne fi vazut pe amandoi ce mandri eram ca avem verighete....chiar daca sotul meu inainte de a ne casatorii zicea ca el nu o sa o poarte ca nu e adeptul bijuteriilor de atunci nu si-a mai dat-o jos.eu am mai lasat-o cand eram insarcinata ca nu-mi9 mai incapea dar la 3 luni dupa ce am nascut am pus-o acolo unde -i va fi locul pt totdeauna-pe deget.PUPICI PUIUMIC-mamica lui andrei1AN SI 5 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Eu am facut gresala de a-mi lua verigheta un pic mai mare...gandeam ca o sa mi se mai umfle degetele!! Este si cu aur alb si nu se poate micsora. De asemenea...si eu port tot timpul verigheta...insa acasa o mai dau jos...At. cand plec in graba si o uit acasa...nu sunt buna de nimic toata ziua!!!
Sotul meu e mandru de verigheta...si nu cred ca a dat-o jos de 2-3 ori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Si eu port verigheta!Si-mi place! Este singura bijuterie pe care o port non-stop.Sotul a pierdut-o la...tragere. A cautat-o in tot poligonul dar degeaba, trebuie sa-si faca alta.Si el o purta cu drag.Cand mi-a spus ca a pierdut-o nu mi-a placut deloc, parca se intamplase ceva f, rau.

Mergi la inceput