Purtati verigheta?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu da, sotul meu nu. Si nu sint suparata pe el ca nu o poarta..
Nu am purtat-o cind am fost gravida, si se mai intimpla sa o dau jos si sa o uit cu lunile..
Numai imediat dupa ce m-am casatorit m-am gindit eu la ea, mi se parea "grea". Acum nu mai este..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Da o port din obisnuinta..m-am obisnuit cu ea pe deget

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Le-am ales astfel incat sa nu ne deranjeze cand le purtam...Sotul meu o poarta mereu...eu numai cand ies afara din casa...Oricum nu verigheta conteaza...ci sentimentele voastre...Dar al meu sot e asa mandru de ea...De ce oare???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

noi le purtam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Si noi le purtam..noi am ales modelul si ni se par superbe.
Dar le scoatem la mare la plaja..asa am facut anul trecut...sa nu ramane semne

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

purtam verigheta neincetat din 1993 si eu si el , nici nu se pune problema sa nu o purtam

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Eu port verigheta zilnic,o scot numai cand sunt acasa,sa n-o stric de la trecurile casnice.O port,desi mi-e foarte larga si o data mi-a alunecat de pe deget in plina strada.Sotul n-o mai poarta de cand a peirdut-o o data si a cautat-o vreo jumatate de ora pana a gasit-o.De vreo 3 zile mi-am scos-o si eu,de ciuda ca el n-o poarta.Pentru mine e un simbol,o dovada ca suntem o familie,de asta ma deranjeaza ca el n-o poarta,desi cand i-am propus sa le luam altele mai la moda,a refuzat categoric,ca doar astea sunt sfintite la preot.Daca tine la ea,de ce n-o poarta?

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

eu o port si-mi place....nu o dau jos decat f rar

cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Da!Dar acum avem alte verighete.Cele pe care ni le-a pus popa la cununie ne-au ramas mici.Ne-am ingrasat amandoi si am tinut verigheta pana ne-a facut sant pe deget.Intr-o zi al meu sot nu a mai suportat si a taiat-o cu un patent.Binenteles ,cand am vazut ce a facut m-am pus pe
Dupa cateva zile am fost si ne-am cumparat altele,am fost cu ele chiar la preotul care ne-a cununat si ni le-a citit.

copiii mei iubiti

Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput