Purtati verigheta?
Raspunsuri - Pagina 8
pisi_ella spune:
In schimb sotzu' o poarta mereu....Ar trebui sa-mi para bine?![]()
Legatura intre verigheta si iubire....hm!! Da, da , o fi un simbol al iubirii, al stransei legaturi intre sotzi, pana la moarte
... cercul din care nu mai poti iesi...ma rog...etc..etc...povesti frumoase...emotionante chiar....cand ti le spune preotul in biserica, la cununie!
INsa, dupa cativa ani de casnicie, iti dai seama ca NU verigheta te leaga, cu toata simbolistica ei cu tot!!
Iubirea, respectul, devotamentul, depasesc cu mult acel biet inel. Si daca ai inel pe deget....asta nu inseamna neaparat ca nutresti iubire profunda pentru partener. Iubirea si intelegerea nu au nici o treaba cu verigheta!!
Verigheta pe deget are ceva de spus in societate, in relatiile cu ceilalti. Sub nici o forma nu as renunta la ea de tot. Cand ma intorc la serviciu si....in lume
, cu siguranta ca o voi purta din nou!![]()
_Ella,
Emma &
Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
bobi spune:
eu am fost obsedata de verigheta!!! da' onsedata rau! ma uitam la toate femeile pe strada daca au verigheta, daca degetul lor stang era ascuns privirii mele, eram nelinistita ca nu pot sa vad daca poarta verigheta sau nu. faceam o numaratoare, sunt mai multe cu verigheta, sau fara??? trebuie mentionat ca eu nu aveam verigheta, aram cu cu barbata-miu, necasatoriti inca, si il aveam deja si pe andi.
obsesia mea a ajuns pana intr-aciolo, ca mi-am cumparat o verigheta!!!
Doamne, cred ca am fost dusa rau, acum cand ma gandesc!Sa nu faceti ca mine!
Anyway, intr-un final ne-am cununat civil (inca, urmeaza si religioasa candva), dar ne-am pus verighetele. eu o port non=stop, doar a fost visul meu nu? asta vara de la transpiratie imi parusera niste bubutze dedesubtul ei, am zis ca iinebunesc ca nu am putut-o purta o vreme...
barbata-miu nu o poarta mereu, ptr ca, citez :"ma spal foarte des pe maini si imi intra sapunul sub ea!" am cumparat sapun lichid. degeaba.
o poarta de sarbatorile legale, sau cand mergem in vizite cateodata, sau cand il apuca dragostele rau, si isi aduce aminte ce mult ma iubeste. la inceput ma crizam ca nu o poarta, acum am ajuns la aceeasi concluzie ca si voi: NU ESTE NICI O DOVADA DE DRAGOSTE, stiu ca ma iubeste si daca nu o are pe deget.
mie imi place mult sa o port, nu o dau jos niciodata, cand ma uit la ea, sunt foarte mandra!
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
aime spune:
Si noi purtam verigheta din prima zi. Si...mey, fetele, ce sa va zic, noi am schimbat verighetele ... pe cele noile-am dus la biserica si ni le-a citit. nu cred in superstitii...anul acesta facem 14 ani de casnicie fericita, chiar daca am schimbat verighetele...nu stiu cat conteaza obiectul in sine cat semnificatia si simbolul lui.
aime si
Vladimir, 1an+
Georox spune:
Si noi purtam verighetele tot timpul... Sotul meu este chiar un impatimit,chiar daca mai face si treburi dure, drept urmare deja i s-a dus din luciu. Si le mai purtam pentru ca sunt dar de nunta de la bunica mea, pe care o iubim foarte mult.
Ma simt foarte bine cand o port, desi o mai dau jos pentru ca am o usoara alergie si trebuie sa ma dau cu crema, in rest o port mereu. Nu pot sa afirm ca ea ne leaga, ci reprezinta dovada ca va exista mereu cineva care imi este alaturi...
patriciaRO spune:
Eu port verigheta zilnic si nu am dat-o jos nici cand mi s-au umflat degetele de la sarcina... Ea reprezinta pentru mine legatura dintre mine si sot si este si un simbol respect pentru dragostea ce ne-o purtam. Fara ea as arata ca una care nu este casatorita! Asa vad eu aspectul asta!
Beatrice, mami de
Alex pifos
hanako2004 spune:
si noi o purtam amandoi nu le dam jos decat cand le curatam simbolizeaza casnicia noastra si ubirea noastra
nici macar cat am fost gravida nu mam indurat sa o dau jos si cand mau pus doctori sa mi-o scot era deja prea tarziu ca se unflase degetele...
nu cred ca vom renunta la ea vreodata cel putin eu nu
poze emily printesa noastra
Oana spune:
Buna.
Eu port verigheta si sotul la fel. Rareori le scoatem cand avem treburi. Cele pe care le avem acum nu sunt primele. A trebuit sa ne luam altele pentru ca sotul in luna de miere a pierdut-o in mare... vad ca multa lume pierde inelele in mare... Si apoi ne-am luat altele care de altfel mie imi plac mult mai mult decat primele si pe care le-am dus pe la biserica cu ocazia unei nunti la care am participat.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Mara76 spune:
Eu port verigheta zilnic, seara o dau jos de pe mana in secunda in care intru in casa, la fel ca pe restul bijuteriilor. Nu stiu de ce, dar nu suport sa am bijuterii pe mine in casa, in special inele si totusi cand nu sunt in casa si imi uit verigheta ma simt aiurea toata ziua, imi lipseste mult. Sotul? Neah... vorba lui, o poarta la nunti, botezuri si alte evenimente asemenea. Are si scuza ca ii e mare si adevarul e ca e mare rau, dar nici cand i-am zis ca i-o stramtez n-a fost prea entuziasmat. Sincer, mi-ar placea sa o poarte, dar daca lui ii e incomod...
andira spune:
Eu n-am mai purtat-o de vreun an jumatate, dupa ce am ramas gravida si m-am ingrasat. Nici nu-mi place, si vreau sa o schimb. dar imi place ideea de a avea verigheta pe deget, si abia astept sa am una cum imi place, sa o port tot timpul.
Sotul meu, in schimb, nu iese din casa fara ea. Chiar daca eu n-am mai purtat-o, el n-a renuntat nici un moment.
Dianami spune:
Si noi purtam verighetele cu drag. Le avem de dinainte de casatorie cu vreun an si le-am purtat pe inelarul drept, ca la logodna. Apoi ne-am casatorit si n-au mai fost date jos niciodata...
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia