Purtati verigheta?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Le purtam si am impresia ca fac parte din decor.Am o verigheta simpla ,pentru ca nu e o bijuterie in sensul clasic al cuvintului, ci un simbol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Nu nu o purtam, le-am luat doar ca asa trebuia, ca ne-au fost cerute la biserica...nu au o f mare importanta pentru noi, sunt alte lucruri mult mai importante care ne leaga...desi uneori verigeta e buna si ea la ceva ... la numarul admiratorilor

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

In urma unui gest "de protest mut" am amanetat verigheta. De fapt a fost asa: cind ne-am casatorit el, barbatul vietii mele, a refuzat sa participe cu vreun ban la organizarea nuntii. In consecinta parintii mei au cumparat absolut tot si bineinteles verighetele. Cum nici ei nu prea stateau bine cu banii, au ales niste inele cam firave si prost lucrate ( nici nu prea era ce sa alegi pe vremea aia, dintre toate turcismele).In timp, a mea s-a turtit si am agatzat-o de mai multe ori, imi era cam larga. L-am rugat sa ne refacem verighetele, o data ce acum aveam bani pentru ceva de soi. M-a refuzat categoric! Asa ca am amanetat-o. Sotul meu nu a observat 2 ani!!! ca nu o mai am. Asta m-a lamurit ca de fapt, nu am nevoie de ea. Am deja 7 ani de cind nu port "simbolul" pe deget. Cu toate astea, abia acum totul este ok, casnicia e minunata...Si cum, sotul meu a devenit mai intelept cu trecerea timpului, m-am trezit ca imi propune sa ne reinoim juramintele ( cum s-ar spune) si sa ne cumparam cele mai deosebite verighete si sa mergem la un preot sa organizam o ceremonie restrinsa de sfintirea acestora...Eu ce sa zic? Am acceptat...mi s-a parut foarte romantic...
Asa ca, acum caut niste verighete speciale.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by karmen

Nu, noi nu le purtam. Din motive ca a mea e cam mica, trebuie s-o largesc, a lui e cam mare si-i scapa de pe deget, plus ca din ziua cand i-a pus-o preotul pe deget a comentat zilnic ca-l strange (ideea de verigheta), ca el nu-i obisnuit sa poarte inele si asa mai departe. Nu am facut din asta o problema daca vrea sa o poarte bine daca nu tot bine. Si eu la fel, inca nu mi-am facut timp sa trec pe la bijutier si cred ca nu va fi curand, nu consider asta o prioritate. Importante sunt alte lucruri intr-un cuplu, decat un inel sau un act oficial de casatorie.

Carmen Ghilescu

karmen : mie bijutierii mi-au spus ca nu-mi pot largi verigheta, ca se strica tot modelul si nu-l pot reface.... cand treci pe la bijutier, imi spui si mie ce ti-au zis, te rog?

s-auzim numai de bine! si

un an nou fericit sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

am inteles din batrani ca nu este bine sa ai 2 randuri de verighete... superstitie... ca nu merge casnicia...

s-auzim numai de bine! si

un an nou fericit sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

si noi le purtam zilnic din ziua cununiei, dar in casa le dam jos ca ne deranjeaza la treburile casnice. eu o consider ca o legatura f puternica intre noi( ca 2 magneti de pol opus care se atrag).

ALEXA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Noi am facut un fel de legamant sa nu scoatem verighetele si parca face parte din deget ca nici o simt. Mai mult ca valoare sentimentala.

mami de dani

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/album

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Noi, da. Amandoi. Verighetele noastre sunt daruite de bunica sotului, care ne este foarte draga.... si sunt cumparate dintr-un mic boutique specializat din centrul Sofiei. Sunt simple, clasice. Noi tinem f mult la ele si nu le-am dat jos niciodata nici unul din noi. Nu stiu de ce, nu ne-am propus asta. Dar parca acum fac parte din noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

mie imi face o deosebita placere sa port verigheta si o port intodeauna...

anca &alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Eu nu o mai port, ca ma strange rau!!!!! Nici nu o modific deocamdata....astept sa mai slabesc!!! Ca de....2 sarcini...ma consolez si eu!!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput