Purtati verigheta?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nici eu nu o prea port, cam din aceleasi motive ca Sinzi (ma deranjeaza toate auriferele, inelele si bratarile, chiar si cerceii, nu in mod special verigheta).
Mi le pun doar la ocazii, pentru cateva ore...

Catalina & Andrei(3ani)va ureaza
SARBATORI FERICITE!!!

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Si eu port verigheta..imi place...imi sustine inelul pe care l-am primit recent de la sotul meu...inelul de logodna e mic si urat si l-am schimbat cu altul, un model clasic, dar extraodinar.

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

cu cea mai mare placere o purtam amandoi!!! noi am facut logodna cu 1 an jumatate inainte de nunta si atunci o purtam pe mana dreapta iar dupa nunta pe mana stanga!! nici prin cap nu imi trece sa o dau jos, chiar sunt mandra de ea si pt mine are o mare importanta!!

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Mi-am dorit foarte mult sa am o familie, sa am copii, sa fiu mireasa si sa port verigheta -zi si noapte. Avem niste verighete frumoase, le purtam cu mare drag si le dam jos numai la mare, cand intram in apa. In plus, arata foarte bine pe deget, nu ma incomodeaza, nu ma strange (nici cand am fost insarcinata nu am dat-o jos si nici cand m-am dus la maternitate sa nasc).

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

si noi le purtam mereu! zi si noapte!
nu scot verigheta decat cand gradinaresc pe la tara sau cand fac aluaturi framantate cu mana.
eu o consider ceva asa, de la sine! sa port verigheta asa cum dupa ce m-am maritat ma numesc cu numele lui sau cum dorm langa el seara de seara...
daca as avea alergie la ea as fi extrem de suparata si cred ca as incerca sa o port eventual la gat, pe un lant.
si da, daca e cazul sa se schimbe verighetele, din varii motive, e bine sa se mearga la biserica, unde preotul le sfinteste.

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

va doresc un 2006 MINUNAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaAB spune:

Da, purtam amandoi verighetele, iar mie chiar imi place.
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Si noi o purtam tot timpul,nu am dat-o jos niciodata,sotul la fel,cu exceptia faptului ca acum 3 ani a pierdut-o si mi-a luat-o pe a mea pt. a o da la bijutier ca el sa-i faca una identica ca a mea.

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Eu nu port verigheta pentru ca mi-a ramas mica.Intentionez sa ne achizitionam altele ,dar trebuie sa ma intersez daca e bine sau nu.
Sincera sa fiu m-am obisnuit fara verigheta.
Eve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sotul meu o poarta, insa eu , dupa ce am nascut nu a mai putut-o purta. dupa casatorie am concavizat-o , caci asa mi-a spus bijutierul sa fac, era prea mare. in interior se aduna mereu prea multa umezeala , de la spalat pe maini prea des. acum nu mai pot sa o scot de mica ce mi-a ramas. as vrea sa o "deconcavizez" daca pot spune asa.... bijutierii mi-au spus ca se va strica modelul. am inteles ca nu e bine sa o schimbi... superstitie, na///

s-auzim numai de bine! si

un an nou fericit sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

verigeta ca verigheta....nu stiu de ce dar o port si nu am scos-o niciodata. Da asta cu numele io nu o pricep. De ce trebuie sa luam numele sotului la casatorie? Numele meu de fata ce are? Am fost mandra de el 24 de ani pana m-am casatorit, de ce tb sa imi pierd numele?

quote:
Originally posted by anamaria

si noi le purtam mereu! zi si noapte!
nu scot verigheta decat cand gradinaresc pe la tara sau cand fac aluaturi framantate cu mana.
eu o consider ceva asa, de la sine! sa port verigheta asa cum dupa ce m-am maritat ma numesc cu numele lui sau cum dorm langa el seara de seara...
daca as avea alergie la ea as fi extrem de suparata si cred ca as incerca sa o port eventual la gat, pe un lant.
si da, daca e cazul sa se schimbe verighetele, din varii motive, e bine sa se mearga la biserica, unde preotul le sfinteste.

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

va doresc un 2006 MINUNAT!

Mergi la inceput