Purtati verigheta?
Raspunsuri - Pagina 5
Elise spune:
Marina,
sa stii ca si eu am avut oarece dubii cu numele - imi placea al meu.
Dar in final am vazut ca pentru el conteaza asta...am zis ca am luat barbatul cu nume si tot, asta e.
Elise
Marina spune:
da si pt min conteaza numele meu:D
PS: am ajuns la varianta sa luam ambele nume fiecare....da sotul meu imi mai scoate okii cand e chemat cu numele meu ...de ce nu avem drepturi egale? Asta nu pricep.
mamamariana spune:
Si noi purtam amandoi verighetele si le-am purtat in fiecare zi timp de aproape 18 ani... si nici nu avem de gand sa le dam jos. Fac parte din "decor", ne-am obisnuit cu ele.
Numai bine,
Mamamariana
georgescugeorge spune:
Salut!
Daca schimbi verigheta e bine sa mergi la preot sa o sfinteasca .
E o procedura simpla .
Daca are vreun efect asupra fidelitatii sau nu ,asta e discutabil...
Conteaza ce simte fiecare atunci cind se uita la o mina pe care se afla o verigheta..
In privinta faptului ,ca nu mai e la moda cea veche ...cred ca aici e o problema...cea veche simbolozeaza legatura pe care ai facut-o atunci cind preotul ti-a pus-o pe deget,clipele acelea...nu cred ca ar trebui sa fie vorba de moda.
Chiar daca o schimbi (indiferent de motive )cred ca cea veche ar trebui pastrata ,undeva la loc de cinste,nu e o simpla bijuterie , e certificatul de casatorie pe care l-ai obtinut in fata lui Dumnezeu!
...am citit mai de mult ca aurul (circular) purtat pe inelar ar tempera impulsurile sexuale .
pet.cost2005 spune:
Da, eu port verigheta tot timpul si sunt tare mandra. Doar la mare, pe plaja, in apa, nu, pt. ca asa am pierdut inelul de logodna (in apa marii) si tare am mai plans dupa asta. Nu dupa inel in sine, ci dupa semnificatie. Sotul, in schimb, din cauza serviciului nu o poarta, dar in timpul liber (sambata, duminica, concediu etc) de fiecare data si-o pune singur, este f. constiincios. Si ma bucur ca nu trebuie sa-i aduc eu aminte sa-si puna verigheta.
_
*** PETRO. ***
_
lena spune:
quote:
Originally posted by georgescugeorge
...am citit mai de mult ca aurul (circular) purtat pe inelar ar tempera impulsurile sexuale .
aha deci asta e smecheria cu fidelitate intr-o casnicie
Marina in Olanda de obicei femeia isi pastreaza si numele ei de familie chiar daca si-l ia pe al sotului...si mie mi se pare ceva normal.
Acuma serios cred ca iubirea este ceva mai mult decat un inel pe deget...e adevarat ca sunt oameni si oameni, mai sentimentali sau mai putin...eu zic ca mai importanta este legatura dintre soti.
sinzi_ana spune:
Si eu pun pret mai mult de lucuri care semnifica mai mult pt noi decat pt popa sau altii...
Poate de asta nu pretuiesc asa mult verigheta...
Adica mai drag imi este primul cadou pe care l-am primit de la sotul meu (care e jerpelit acum, dar este primul lucuru care l-am primit de la el) decat un inel de aur...care pare gol...![]()
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
impreuna spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Si eu pun pret mai mult de lucuri care semnifica mai mult pt noi decat pt popa sau altii...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si
Sara"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
olim spune:
Si eu port verigheta inotdeauna, mai putin cand stau in casa.
Sotul e tare constiincios, chiar ma uimeste.Adevarul ca nu ma asteptam sa poarte verigheta, mai ales la munca pe care o are, dar ma simt tare bine![]()
Cat despre nume, la noi a fost o coincidenta, si avem acelai nume, deci eu nu l-am schimbat
, iar uneori ii mai zic ca nu am nici numele de la el![]()