IN BANAT LA NOI ACASA (2)
Raspunsuri - Pagina 7
angy11 spune:
Salutari banatencelor!
Iar is pe fuga,asta e,.Sotul meu lucreaza pe calculator muta totul din unul in altul,asa ca din 2,am ramas fara niciunul,dar nu mai dureaza mult.
Flavia pe unde esti?Ti se simte lipsa la subiect.
Va pup!
ingerash spune:
ceau Banatencele, ce mai faceti?
am intrat si eu un pic ccc ca mi-a fost dor
eu am fost la poze si am (zambit cu gura pana la urechi ), acum is nerabdatoare sa ma vad fara cosuri in poze
ce s-a intamplat de nu mai scrie nimeni?
Himmelsduft, te-ai facut bine?
Impreuna, nu mai scrii si pe la noi?
Angy, cum mai e cu salbaticii de elevi?
Va pup pe toate si trec la teme
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
impreuna spune:
Sici sunt, scuzati lipsa da azi am fost pe butuci (adica treaba:)
Nici acum nu stau mai bine, da nu ma pot duce la culcare si sa nu va
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
Himmelsduft spune:
Buna seara la toate!
Ma simt mai bine, nu mai stranut asa des si e mai bine asa.
Am citit ingerash ca colectionezi ingerii, si eu am citva, primiti si imi plac. Acum stiu de unde ti se trage nick-ul.
Angy, lasa ca trece si asta si o sa scrii din nou mai mult.
Salutari la toate,
Himmelsduft
calut
angy11 spune:
Am vazut in seara asta la TVR Timisoara,finalul unei emisiuni,iar ultima intrebare era cum ati defini cuv. Banat?Era invitat un italian,ce e pe post de bucatar cred in emisiunea lui Dan Bittman,danutz srl; si Nicoleta Voica,ala a raspuns ceva,ma rog a batut campii,iar Nicoleta,a raspunsca pt. banateni,Banat inseamna "acasa",asa ca ma laud singura pt. inspiratia titlului,care nu-mi apartine suta la suta,dar ne defineste!
Yes!!!
ingerash spune:
uite chiar acum ma pun sa scriu si eu ca nu am somn
am avut azi meditatii si era sa adorm asa varza eram
aseara am stat pana la 2 sa fac niste eseuri pt. teza de azi de la engleza si rezultatul s-a vazut.
Himmelsduft, sunt maniaca
Impreuna, pe unde esti? te asteptam acasa
Angy, tu nu simti o usurare vineri cand pleci de la scoala? mie parca imi cineva un bolovan de pe inima
Va pup pe toate
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
impreuna spune:
Neatza bnatencelor. Va invit la o
ingerash cand pui poze si pe aici sa vedem cat esti de zambitoare?:) Cred ca ai tare mult de invatat, vezi ca te sperie profii cu bacu si de fapt nu-i chiar asa, nu mnanca nimeni pe nimeni:) La ce scoala esti? Bafta la invatat, ca la examene iti zic mai incolo, ca mai este putin:)
Himmelsduft insanatosire grabnica totala, fara stranuturi:)
Angy si eu ma simt acasa in Banat, da prin cate locuri am stat in tara asta, parca ma simt de peste tot:)
Celelalte bnatence, haideti mai povestiti ceva, pe unde sunteti, cum e pe acolo, de cand ati plecat de "acasa"...
Sa aveti un wk super, eu imi doresc doar odihna
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
Himmelsduft spune:
M-am facut bine, dar acum am cm, asa ca dintr-una intru in alta. Dar yuhuuuu, ma simt f bine.
Ingerash, cind ai poze vrem sa vedem.
Un We placut si linistit va doresc la toate banatencele,
Himmelsduft
calut
ingerash spune:
ceau fetele
ce ma bucur ca nu am mers azi la scoala
voi ce mai faceti?
impreuna si himmelsduft o sa va trimit pm cu link-ul cu pozele (am pus cateva din acea zi in yahoo, dar sunt numai cele facute cu aparatul meu, cele profesionale o sa le scanez peste vreo luna, dupa ce le primesc) ca nu imi place sa-mi scriu direct pe forum mailul sau sa pun link cu poze, ok?
va pup pe toate
revin mai tarziu