IN BANAT LA NOI ACASA (2)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
silvana75 spune:
Multumesc mult de urari! Va doresc si eu un an mai bun cu multe impliniri!
Dia, lucrezi cu mine? Da-mi mai multe detalii, te rog!
Vineri seara am petrecut cu fiu-miu. Sotul era la munca, asa ca ne-am distrat noi doi.
Va pup si va doresc o saptamana faina!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
giulianne spune:
Iti multumesc pentru sfaturi draga Angy11,in clipa de fata vin ca un balsam pentru mine.Azi a fost sotul din nou la scoala si daca nu a deranjat ora nici nu era cu capul pe acolo.Mai precis desena pe un servetel cerculete si triunghiuri.Cine stie unde se gandea,in ora de romana.Nu stiu ce o sa fac,dar trebuie facut ceva,altfel innebunesc eu.L-am speriat cu consiliul si cu politistul,suntem mereu in urma lui.Culmea ca diriginta lui e psiholoaga scolii,cand am intrebat-o despre el zice sa nu-l batem si in rest da din umeri.Si inca ceva,nu stiu daca o sa ma descurc sa deschid vreun subiect pe aici,o sa incerc. THANKS PT.TOT, PUSI RAMONA MAMICA DE DENISSI GIULIA
Himmelsduft spune:
Sint inca racita, am fost la dr ca de la febra mi-a iesit herpes la coltul buzei si ustura, dar imi merge mai bine. Ma meneajeaza toti, mai ales sotul, care-i un dulce.
Va doresc o saptamana buna si va
Himmelsduft
calut
ingerash spune:
buna seara Banatence!!!!!!, nu am mai dat pe aici ca am un program super naasol + ca noaptea asta am noapte de studiu
(maine am teza + lucrare din materie de bac + ascultat
)
vreau vacantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asta e a 2-a oara anu' asta cand voi sta noaptea sa invat (e un preview pt. anii de studentie )
Himmelsduft (imi spui si mie ce inseamna nick-ul tau ca sunt curioasa ), multa sanatate
va pup pe toate si va doresc sa aveti mult timp liber (nu ca mine
)
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
angy11 spune:
Ingerash,spor la invatat,las ca vine vacanta si eu o astept!
Himmerlsduft,insanatosire grabnica!Ai grija de tine!
Toate fetele,va pup,maine teoretic am mai mult timp.
Sa nu uit Ramonas= succes,mai vorbim,te ajut eu sa deschizi subiectul,daca vrei.Pussy!
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
Eu de cind sint aici nu prea am racit, dar se pare ca acum sa prins tot de mine. Ma simt mai bine, dar umblu infofolita, iar colegele nici nu imi mai zic sanatate, au confectionat din carton un placaj pe care scrie sanatate si pe care il ridica cind stranut. La inceput am
Ingerash - numele meu inseamna mirosul cerului, is io mai sarita de pe fix cu denumiri din astea. Spor la invatat si lasa ca vine vacanta, la mine mai e pina vine concediul. Sper ca la vara sa venim in Timisoara, apoi sa mergem poate la Peles sa vada si sotul.
O seara placuta si pupicuri,
Himmelsduft
calut
ingerash spune:
buna seara, buna seara !!!!!!
ce mai faceti banatencelor? eu am avut 2 zile absolut norocoase, si cum orice minune tine 3 zile sper sa fie faina si ziua de maine ca merg sa fac pozele de absolvire
+ ca mi-am reparat singura netul si acum merge super (daca ma bazam pe rds.........)
Himmelsduft, banuiam eu ca duft inseamna miros, da mi-era frica ccc ca o sa spun o prostie , dar e super misto intelesul, cat despre faza cu colegii, e tare de tot
Angy, hai ca am avut noroc si acum mi-a trecut cam 90% din stress (eram nervoasa pe matematica ) acum nu mai sunt asa disperata
mersi ca ati tinut pumnii stransi pt. mine si va pup pe toate
(p.s. acum imi permit sa stau linistita pe net fara sa ma stresez, ca maine n-am decat sa merg la poze deci NO SCHOOL!)
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
angy11 spune:
Ieri spuneam,ca teoretic azi am mai mult timp,practic nu a fost asa,ia uitati la ce ora am ajuns sa deschid compu.
Asa ca nu ma mai lungesc,va doresc o noapte buna,vise placute.
Ingerash,nu te lungi cu netul ca ies cearcanele in poze. ;)
ingerash spune:
angy, las' k se ocupa nenea fotografu' k eu de la net nu ma pot abtine acuma ca functioneaza
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
Ma simt mai bine si se pare ca scap de raceala, dar mai trag cu herpesul la buza. Bine macar ca nu mai am febra.
Ingerash, speram ca ies bune pozele.
Salutari la toate si pupicurí,
Himmelsduft
calut