IN BANAT LA NOI ACASA (2)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
angy11 spune:
Vad ca tot liniste e aici,doar Ingerash si Himmelesdudt ce mai sunt pe baricade,Impreuna,unde ai disparut?
Pe mine in loc de relaxare de sfarsit de semestru ma asteapta un program infernal,incep preselectiile de olimpiade,am trei elevi la gimnaziu si 5 la liceu.asta inseamna 24 de lucrai(piese instrumentale)de lucrat si finisat,mai ales la liceu e infernal de greu,avem in general 15-20 locuri pe tot liceul,toate instrumentele,la un loc.)Pe deasupra mai am si copilul in clasa I,cu piese noi la pian,iar la el in clasa e o concurenta la pian,sa nu va povestesc,toti copiii de muzicieni de marca din oras,ma refer in special la muzica clasica.
Acum fac o cura drastica,sa mai dau jos din clisa,sa pot juca brau la botezul nepotelului meu probabil in martie,fara sa-mi fie rusine ca tremura clisa cand joc,o sa fie un chef tare fain.
Fetelor am tastatura noua,de fapt calculator nou,si tot pe langa dau,pana ma obisnuiesc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
impreuna spune:
Aici sunt, azi am facut prezenta de dimineata (nu s-a simtit?:))), o fac si acum ca merg la nani:)
Ingerash, e ok, cand ai pozele astept un semnal:)
Angy, te pregatesti pt chef din timp:)
Si Noi venim incolo la inceputul lunii martie, la fratele meu la logodna, daca nu se razgandeste pana atunci:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
ingerash spune:
buna dimineata aproape de pranz, Banat!
astazi am avut ocazia sa dorm si eu :), ieri am vazut un film super pe care vi-l recomand, m-a tinut cu sufletul la gura - Original Sin (Pacat originar), am stat pe mess, m-am relaxat ce mai!!!!
Himmelsduft si Impreuna, v-am trimis pm in legatura cu pozele si astept raspuns de la voi (sper ca nu e prea mare deranjul)
Angy, ce mai faci? ai fost sambata la scoala? am cititde olimpiada, si eu merg la romana prin februarie , abia astept.
va pup pe toate toate (chair si pe cele care nu prea scrieti )
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
hallo fetele, cum e vremea in Tim. am auzit ca vine frigul de la rusi!
eu lenevesc azi, stau in casa si ma plimb pe net. afara e asa de urat, cerul este gri, cred ca o sa mai ninga si pe aici!
va pup
Vio
Tina catelus de catifea
impreuna spune:
Ingerash
De maine vine frigul, gata cu distractia:) Macar zapada sa avem...
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
angy11 spune:
Am aparut si eu,impreuna,sorry nu vazusem mesajul.
Ingeragh,vineri cand plec de la scoala sunt varza,vinerea am ore de la 8-17,iti dai seama ce inseamna sa stai in zgomot de tobe atatea ore.Mi-am facut orarul asa ca sa pot sta cu Daniel la teme in cat mai multe zile pe saptamana,lunea tot asa il am.
Viorella,deocamdata au fost unu,doua grade peste zero,da de maine cica vine frigul.Chiar acum a venit sotul meu de afara si spunea ca deja sunt -6 grade.gata a venit iarna!!!
O saptamana usoara va urez la toate.
Ingerash eu recuperasem deja cele 2 zile de greva,asa ca ieri au facut doar cultura generala.Vreau si eu sa vad poze.
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
Trec si eu la raport. Sint bine acum, pot sa zburd ca calutul meu.
Salutari si pupicuri la toate si va doresc o saptamana care vine buna,
Himmelsduft
calut
ingerash spune:
bunaaaaaaaaaa searaaaaaaaaaaaaaaaa, Banat!!
ce fac fetele?
Impreuna si Himmelsduft, v-am trimis invitatia pt. poze pe mail, sper sa ajunga
Himmelsduft, bine ca te-ai refacut,ti-am vazut pozele,mi-a placut calut, dar si catzelu mi-a placut ca eu is moarta dupa catzei
Impreuna, mi-a placut asa mult fetita ta, mai ales in poza a 14-a, mi-a placut la nebunie , are o mutrita acolo de m-a dat gata
(dar tot nu m-am prins care esti tu
Angy, vinerea cand plec si eu de la meditatii (direct dupa scoala) parca sunt . daca vrei sa-ti trimit invitatia pt. poza trimite-mi te rog un pm cu adresa ta de mail, ok?
Viorella, ce bine ca ai revenit pe subiect.
va pup pe toate, mai vorbim
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
ingerash spune:
Himmelsduft, am primit mailul tau, ma bucur ca ti-au placut pozele , multumesc de urari, si eu iti doresc tie toate cele bune si sa fii fericita alaturi de cei dragi
Angy, tocmai ti-am trimis si tie inviatatia pt. poze la toata lumea
angy11 spune:
Ingerash tocmai le-am vazut,ce sa mai zic,sunt de prisos cuvintele,doar atat,ce fain e sa ai 18 ani.
Cum gandesti s-a vazut pe forum iar aprecirea mea e de la extraordinar in sus,acum am vazut si cum arati,parea mea e tot aia,superb.Cred ca parintii tai sunt foarte mandrii,sper ca e asa,ca mai stiu si conflicte intre generatii,eu am avut ocazia sa le moderez de multe ori,la elevii mei,sunt convinsa ca nu e cazul la tine.