Nunta in Iasi (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor.

Mai profit si eu de internet pana Sambata. Ca pe urma nu mai am.

LULLABAY eu vreau neaparat sa fac nunta vara. Nu-mi place primavara sau toamna... Ai mei au intrebat azi la restaurantul CARAFFA de la Mall. Nu stiu unde vine la Mall acest restaurant. Nu stiu cum e sala... Si in iulie s-ar parea ca ar mai avea zile. Nu stiu cand ca nu le-au zis. Ma rog nici nu au intrebat. Oricum stiti ceva de acest restaurant? Cum e? Sala , mancarea cum sunt?
RACINE da. Daca poti da-mi numarul de tel al formatiei. Multumesc oricum.

Site-ul cu rochiile de mireasa e " daniel degli onofri".

Unde e acest salon seibella?

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fetele,
Haideti trezirea! La Bucuresti e viscol..si eu trebuie sa ajung la pomana..offf
Ralule poate se naste in noaptea de 21 spre 22, nah! Ca sa vina de ziua mea! Ca doar m-am autodeclarat matusica! Ma bucur ca te simti mai bine! Ai grija, te rog! Haideti..va astept!

quote:
Originally posted by ralnied1

Darria, multumesc pentru grija pe care mi-o porti... Am iesit doar cu vreo 10 min mai repede de la munca. Si-asa, s-a uitat seful asa urat la mine... Si doar imi terminasem toata treaba. Dar nu conteaza, stai acolo pana se face ora. Am papat un pic, am reusit in cele din urma: cartofiori copti, asta l-am pus pe iubi sa presteze si a prestat, nu gluma...

SunSmile, si eu sunt Elena! Si pe 24 mai ziua de nastere!Stai, ca de fapt, tu stiai de la Mirese 2006...Ops!
Darria, poate bebe-ul se naste chiar pe 24 mai! Ce bucuroasa as fi!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racine spune:

Buna dimineata Sun Smile, ca de obicei esti prima . La iasi a nins putin noaptea trecuta, dar prea putin. Eu astept zapada cea mare de care toti de la meteo spun ca o sa vina.Un gratar, un vin fiert si o bataie cu zapada intre mormare suna bine,nu?
Va pup si va urez sa aveti o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Dana, SeiBella are 2 saloane: in Tudor si in Copou(langa noua Camera de Comert).
http://www.seibella.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata! M-am trezit si eu acum cateva minute... Nu am iar pofta de mancare... Si nici chef de nimic.
Nu stiu daca am mai apucat sa va zic zilele trecute, dar vara-mea, cea care initial a zis ca ar vrea sa ne cunune, apoi ca nu, acum a revenit si a zis ca ne cununa fara nici o pretentie, fara nimic. A zis ca daca mai avem si alti nasi si ei sunt de acord, tot ne cununa, ca a doua pereche... Acum trebuie sa vad zilele astea...
Oricum, unde voiam sa ajung??? La faptul ca noaptea asta am visat-o pe aceasta verisoara, cu care faceam lumanarile pentru nunta, apoi modificam rochia mea de mireasa, care era ceva in genul unui costum popular, adica rustica, dar super...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

SunSmile, e viscol, viscol??? De-adevarat??? Pai nu degeaba au anunta astia ieri ninsori abundente... Numai ca ziceau si de Moldova, iar la noi, acum e f putina zapada...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Dana ,Carrafa este in Mall la etajul 1..are si intrare separata...daca faci nunta acolo nu esti obligata sa intri in mall poti ajunge in restaurant de pe terasa lor....eu am mancat de mai multe ori acolo....si mi-a placut mancarea....a fost primul rest. unde am fost si am intrebat....dintr-o intamplare...eram la mall si am zis hai sa vedem si noi....meniul anul trecut era 900mii cu apa ,cafea fara bauturi alcoolice....au zis ca au ei huse pt scaune ..tb sa platesti doar spalarea lor....au pe cineva care se ocupa de aranjatul salii daca vrei...te obliga insa sa iei tortul si prajiturile de la cofetariile din mall (care sunt putin mai scumpe) ,pt ca ei nu au spatiu de depozitare..si ar tb sa puna tortul impreuna cu carnea in frigidere......si atunci ei lucreaza numai cu cofetariile din mall....mie mi s-a parut acceptabil ce cereau si ce ofereau....si restaurantul chiar arata bine....si aveau cand am intrebat noi multe sambete libere pt 2006...asa ca ...eu zic ca merita
Ral parca suntem rude......si eu mai am stari ,sa nu le zic depresive...da n-am chef de nimeni si de nimic...da invat sa le ignor si sa incerc sa fiu mai optimista...persoanele morocanoase nu sunt simpatice deloc
Noi s-ar putea sa facem nunta si mai devreme de iunie....zilele astea mergem sa hotaram..azi maine...va tin la curent
SunSmile sper sa nu te superi pe mine si sa fiu indiscreta...matusica vrei..da de ce nu....mamica?????sa nu ma bati

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Lulla cum sa te bat mai? Pai noi ne dorim cu ardoare un copil. De fapt doi! Dar din cauza unor probleme la dinti, am amanat "momentul procrearii" pt vara. Si apoi ce-o vrea Dumnezeu, ca doar El le stie pe toate! Dar vreau sa fiu matusica lui Andrei(ca io zic ca-i baiat)!
p.s. Ralu e viscol! Si m-a sunat mama si mi-a interzis sa plec spre ei, caci acolo deja e criminal! So..merg maine la biserica, aprind lumanari, dau de pomana pt sufletul meu drag! Asta-i viata!

quote:
Originally posted by lullabay

Dana ,Carrafa este in Mall la etajul 1..are si intrare separata...daca faci nunta acolo nu esti obligata sa intri in mall poti ajunge in restaurant de pe terasa lor....eu am mancat de mai multe ori acolo....si mi-a placut mancarea....a fost primul rest. unde am fost si am intrebat....dintr-o intamplare...eram la mall si am zis hai sa vedem si noi....meniul anul trecut era 900mii cu apa ,cafea fara bauturi alcoolice....au zis ca au ei huse pt scaune ..tb sa platesti doar spalarea lor....au pe cineva care se ocupa de aranjatul salii daca vrei...te obliga insa sa iei tortul si prajiturile de la cofetariile din mall (care sunt putin mai scumpe) ,pt ca ei nu au spatiu de depozitare..si ar tb sa puna tortul impreuna cu carnea in frigidere......si atunci ei lucreaza numai cu cofetariile din mall....mie mi s-a parut acceptabil ce cereau si ce ofereau....si restaurantul chiar arata bine....si aveau cand am intrebat noi multe sambete libere pt 2006...asa ca ...eu zic ca merita
Ral parca suntem rude......si eu mai am stari ,sa nu le zic depresive...da n-am chef de nimeni si de nimic...da invat sa le ignor si sa incerc sa fiu mai optimista...persoanele morocanoase nu sunt simpatice deloc
Noi s-ar putea sa facem nunta si mai devreme de iunie....zilele astea mergem sa hotaram..azi maine...va tin la curent
SunSmile sper sa nu te superi pe mine si sa fiu indiscreta...matusica vrei..da de ce nu....mamica?????sa nu ma bati

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

SunSmile, e viscol, viscol??? De-adevarat??? Pai nu degeaba au anunta astia ieri ninsori abundente... Numai ca ziceau si de Moldova, iar la noi, acum e f putina zapada...

E si maine o zi!

da de unde viscol... nu e nici un viscol in Iasi si zapada foarte putina...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

pt dezinformare publica prin mass-media. Din pacate ... si eu eram in Poiana Brasov si erau inchise toate partiile in afara de Bradul, nu mergea nici o instalatie din cauza de vant puternic, iar la tv dadeau in direct cum lumea schiaza in poiana
Cer scuze pt off-topic dar m-am enervat.
Noutate: am dat comanda de invitatii pe net pana la urma si probabil ca saptamana viitoare vor ajunge si incep sa le impart yupiiii

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput