Nunta in Iasi (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fetelor,
Imi creste inima cand vad subiectul asta activ. Io parca as fi din Iasi, pe bune.
Racine ai toata stima mea..eu iubesc luna mai, e luna mea(ziua mea) si e tare faina! iar in superstitii n-am crezut si nu voi crede nicicand. Asa ca..sa fiti voi fericiti si impliniti, ca gura lumii nici pamantul nu o astupa!
Ralu..tot nasol te simti? Hai, mai intri cand ajungi acasa? Mai vorbim dincolo. Te astept!
Darriutza..stiu ca suna aiurea, lingusitor DAR abia astept ziua de 17 ian. Sa fie cu noroc si sanatate!
Lili bafta multa! Sa dea DD sa gasesti tot ce ti-ai propus tu..ca mai ai asa putin! Iti tin pumnii..pupici!
Hai ca va pup pe toate si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

SunSmile, nasol de tot. Acum plec acasa. Sper sa mai vb cand ajung, da???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

SunSmile, pai imagineaza-ti cum asteptam noi ziua asta. Sper sa nu ne faca iarasi o surpriza strumful dar cred ca acum nu mai are incotro.
Apropo de luna mai: cand voi o sa fiti in toiul nuntilor(adica miresici fericite) o sa facem cunostinta cu strumful, asa live. In luna mai ne-am cunoscut noi si tot in luna mai e onomastica mea(dpn-ul strumfului e de ziua mea, daca o sa binevoiasca atunci) - deci o sa sarbatorim la greu

Ralu, ti-am spus si dincolo, spun si aici: mergi acasa, fa nani, papa si ia ceva pt. raceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri. Azi am calculat si rascalculat bugetul meu pt nunta. Si mai am o gramada de lucruri de facut si f putin timp si nici banii nu sunt pe roze. Dar m-oi descurca eu cumva cu toate.
Darria am sa sun si la numarul pe care mi l-ai dat daca voi mai avea timp. Am sunat la numarul pe care mi l-a dat Nusha si am mai trecut si pe la Decora spre comparatie.
Apropo de coafor eu am o parere tare buna de SeiBella, am fost o singura data si mi-a placut cum m-au aranjat. Chiar daca o fi o idee mai scump decat celelalte macar stiu sigur ca ies frumoasa de acolo.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Super! Darriutza spune-mi ca esti gemeni! Te rog! Ca asa as gasi explicatia asemanarii dintre "gargaunii nostri"! Sa fie bine si el sau ea sanatos/oasa!

quote:
Originally posted by Darria

SunSmile, pai imagineaza-ti cum asteptam noi ziua asta. Sper sa nu ne faca iarasi o surpriza strumful dar cred ca acum nu mai are incotro.
Apropo de luna mai: cand voi o sa fiti in toiul nuntilor(adica miresici fericite) o sa facem cunostinta cu strumful, asa live. In luna mai ne-am cunoscut noi si tot in luna mai e onomastica mea(dpn-ul strumfului e de ziua mea, daca o sa binevoiasca atunci) - deci o sa sarbatorim la greu

Ralu, ti-am spus si dincolo, spun si aici: mergi acasa, fa nani, papa si ia ceva pt. raceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

SunSmile, nu sunt in gemeni ci in leu. In mai e onomastica nu ziua de nastere.

Mergi la inceput

Io am ascendentul in leu..deci merge. Elena? Hihi...Te pup

quote:
Originally posted by Darria

SunSmile, nu sunt in gemeni ci in leu. In mai e onomastica nu ziua de nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Am pus pozeee!!!!!
Am album nou cu Craciunul si Rev (si cu finutul Andrei)si am pus poze noi la albumul cu noi cand am nasit!
SunSmile poti sa vezi si tu acu cu ce m-am imbracat. Am fost ok raportat la ce a fost acolo.
Va pup!!

Oana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Mergi la inceput

Frumosi, Oana! Sexy m.f.()..asa am spus cand te-am vazut! Iar finutul e demential! Sa fiti la fel de fericiti mereu! te pup

quote:
Originally posted by oana8188

Am pus pozeee!!!!!
Am album nou cu Craciunul si Rev (si cu finutul Andrei)si am pus poze noi la albumul cu noi cand am nasit!
SunSmile poti sa vezi si tu acu cu ce m-am imbracat. Am fost ok raportat la ce a fost acolo.
Va pup!!

Oana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Darria, multumesc pentru grija pe care mi-o porti... Am iesit doar cu vreo 10 min mai repede de la munca. Si-asa, s-a uitat seful asa urat la mine... Si doar imi terminasem toata treaba. Dar nu conteaza, stai acolo pana se face ora. Am papat un pic, am reusit in cele din urma: cartofiori copti, asta l-am pus pe iubi sa presteze si a prestat, nu gluma...

SunSmile, si eu sunt Elena! Si pe 24 mai ziua de nastere!Stai, ca de fapt, tu stiai de la Mirese 2006...Ops!
Darria, poate bebe-ul se naste chiar pe 24 mai! Ce bucuroasa as fi!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput