Nunta in Iasi (11)
Raspunsuri - Pagina 6
SunSmile spune:
La multi ani si tie Oana! Si nu ai pt ce..mai ales ca a fost o explicatie cam incoerenta! Dar daca te-a ajutat macar un pic, sunt multumita. Si asteptam pozeeeee. Felicitari pt finutz, sa va traiasca si sa fie sanatos!
quote:
Originally posted by oana8188
La Multi Ani!
Fetelor, ce ma bucur cand vad ca este activitate si ca sunt fete noi, miresici de 2006 care mai trec si pe la noi, sa ma ceara cate un sfat!! Ce bine, ce bine!!
Ca sa fiu si eu numai un picut off topic, multumesc mult SunSmile pentru indrumari in ceea ce priveste vestimentatia de Rev si promit ca pun poze cat de curand. Am facut Rev in Bucuresti (invitatie de ultim moment), in Club Bamboo si ne-am distrat excelent!
Pe 1 ianuarie am fost in vizita la finutul nostru, Andrei, pe care il botezam pe 21 ianuarie. Este un super scumpel si cuminte si mancacios! Asa as vrea sa fie si bebelul meu cand o fi....
Pupicioi pentru toata lumea!!
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
lullabay spune:
Racine.. e super la Casa Boiereasca.....eu acolo mi-as fi dorit sa fac nunta....am si mers sa ne interesam acum vreo luna dar nu era seful de sala si nu ne-am mai intors....asta pt ca jumatatea mea e iremediabil innnebunita dupa Onyx..si acolo isi doreste sa facem....sincer pt.mine nu conteaza chiar atat de mult locatia (daca nu e in padure intr-o poienita sau pe o pajiste...un restaurant tot ziduri are asa ca...) si daca el isi doreste acolo..o sa facem unde vrea...plus ca...nu vreau sa par panicoasa sau sa te sperii... noi acum un an am fost prima oara la Casa Boiereasca si ne-a placut mult cum arata ,dar servirea a fost ingrozitoare...de fapt mai mult ca sigur acel chelner nu mai lucreaza acolo :))...ne-a adus o apa minerala intr-o ora..unul din colegii nostri a comandat vita am stat o ora chipurile sa o gateasca si a venit si ne-a zis ca de fapt nu exista nici un fel de carne de vita..:)))
La fel s-a intamplat cu Astoria am participat la mai multe cocktailuri prin natura meseriei si nu prea mi-a placut mancarea, ce-i drept erau tot felul de aperitive ciudate...cred ca totusi oricine poate sa faca un peste sau un gratar..
de fapt ,cand am fost ultima oara la Onyx ca sa facem rezervarea am si mancat si bucatarul cred ca avea o pr cu sarea ca am baut un litru de apa dupa ciorba taraneasca :))))
DAR revin la ce ziceam anterior meniul pt nunta e standard in general si nu a fost nunta unde sa merg si sa nu mananc bine...
Pt DANANGIE:la onyx in meniul ,care variaza de la 1,1 mil la cat vrei, tu intra si bauturile si tortul...cred ca variaza in fct.de ce iti alegi...de decorarea salii se ocupa tot ei...asa ca sar multe pr din schema...mai raman cateva invitatiile, rochia....a....ei pot sa faca si marturiile si recomanda si dj sau formatia de acolo...am uitat cum se cheama...volum maxim parca....eu una nu am ascultat-o niciodata....asa ca ar fi relativ bine sa facem acolo....a si tot pt Dana...daca vrei sa faci mai devreme, cea mai devreme din familie poti sa faci undeva in martie sau la sf.lui aprilie (nu prea stiu cum e cu postul) dar de ex la Onyx parca mai erau locuri libere prin primavara si chiar sambata....oricum spune-i mamei tale sa caute nu se stie cum aveti noroc...mai sunt unii nesiguri care mai schimba locurile si poate ai noroc si se elibereaza ceva
Ral cu siguranta ar tb sa ma grabesc...dar e asa de bine sa fii delasator....:)))....glumesc numai ca ce-i drept m-am culcat pe o ureche ca daca tot fac vineri nu o sa fie asa ocupat...plus ca daca SunSmile a putut in 2 luni si Darria in cateva zile de ce sa ma stresez mai devreme.....ce-i drept ele aveau ce e mai important....salile :)))
Zambeste,maine va fi mai rau!
lullabay spune:
Aaaaaaaaa.....am vazut acum....martie si aprilie sar din schema pt.nunti ca e postul Pastelui de pe 7 martie pana pe 22 aprile apoi sapt dinaintea postului Pastelui...si apoi Saptamana Luminata....daca mai pun la nr si superstitia ca in luna mai e bine sa nu faci nunti....pai cand mai faci?ianuarie februarie e cam frig...martie aprilie nu se poate....mai pt superstitioasi iar nu....cateva samb din iunie nu ca si aici e postul Sf.Petru si Pavel..pai cand mai poti face nunta???????Ca dupa, mie mi se pare tarziu.....
racine spune:
dana, formatia pe care am ales-o eu canta la Ciuperca la Ciric, dar daca vrei sa vb cu ei o sa-ti dau nr. lor de telefon prin private, numai sa ajung acasa ca nu am cartea lor de vizita la mine.
Acum la Casa Boiereasca servirea e super.Au luat tot cei mai bun din Iasi. Chelnerii au lucrat la Quatro Route si la Onyx, bucatarii la Ciuperca. Eu am fost de cateva ori si am mancat acolo si mi-a placut.Din cate mi-au spus, cand m-am dus eu , anul trecut in august, mai aveau zile de sambata libere doar in martie si in octombrie si 13 mai, in rest tot era ocupat si chiar si unele duminici. Meniul il stabilesc cu 1 luna inainte de nunta.
Azi ma intalnesc si cu un cameraman, sa vad ce poate
ral sa te faci bine rapid fiindca vine iarna si nu cred ca vrei sa ratezi o bataie cu zapada
racine spune:
lullabay,si eu stiam ca nu e bine sa faci nunta in luna mai fiindca se spune ca ,, asa cum se scutura florile copacilor in luna mai, asa se scutura si relatia". Dar eu m-am hotarat sa inving superstitiile. Am vrut nunta primavara si asta am. Initial am vrut in martie, dar toti au spus ca e prea frig, in aprilie nu se poate, asa ca luna mai e perfecta. Si fratele meu s-a casatorit in mai si are o casnicie fericita ce tine de 15 ani.Trebuie sa faci cum crezi tu mai bine si sa fii sigura de decizia pe care o iei.
lgireada spune:
Salutare
Eu am fost harnicuta zilele astea, adik ieri si azi de cand m-am intors. Noutati on-topic: am fost si am vb de flori si se cam duc in 10 mil, desi as vrea sa le scot in 8, ca si asa mi se pare mult, dar ma rog, asta e. Spuneti-mi si mie o idee de preturi la flori: buchetul miresei, coronite pt lumanari, etc. Invitatiile sper sa le tiparim pana duminica sa incep impartirea lor Si am aruncat un oki si pe la verighete, dar suntem faliti si ar trebui sa apelam la socri , daca vedem ceva ce ne place amandorura ne vom lua sigur zilele astea. Altceva? Ce-ar mai fi? Aaaaaaaa, am cumparat bijuterii pt mine (colier+bratara+cercei) si pt mama (la fel).
Intrebare: cat costa pe la Sei Bella sau Carmen Stil: machiat+manichiura+coafat pt nunta? adik pt mine=mireasa
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Lorym spune:
Igireada o idee de preturi:
flori: buchet- 1.500.000, la nasi, parinti si mire am avut in piept trandafiri naturali- 75.000, la invitati tot flori naturale(crizanteme din alea olandeze cu floarea miresei)-15.000;
La sei bella un machiaj de nunta cam 300.000, coafat nu cred ca e mai mult de 350.000-400.000 depinde de ce vrei, iar la manichiura la fel in functie de ce vrei cu strasuri etc.Eu nu am facut la sei bella pt nunta dar sunt o clienta fidela si cam stiu preturile.
Poze nunta
Darria spune:
Oana, sa va fie sanatos finutul si sa fie sa cumintel in continuare
Lorym, curaj si mai treci din cand in cand pe la fete
Liliana, in vara la Carmen eru pachete pt. mirese de la 1.750.000 - 3.500.000(gherute, machiat, coafat la toate si apoi la pachetele mai mari erau tratamente). Dar poti sa nu le spui ca esti mireasa si sa faci un machiaj si cofat pt. nunta(eu mi-am fixat voalul acolo) ca e mai ieftin, in jur de 300.000 coafatul, la machiaj nu mai stiu.
Flori: pai in f-tie de ce flori vrei(trandafiri, orhidee, etc..), de nr. acestora(la buchet sau lumanari) si de pret(iarna sunt mai scumpe). Ti-am dat un nr. de tel. sa suni dar daca nu vrei........ Degeaba iti spun preturile din vara(era august, erau mai ieftine, mai ales ca era sezonul trandafirilor) acum pt. februarie sunt un pic mai scumpe la vanzatori.
lullabay spune:
Racine ma bucur ca e asa........pt.ca ar fi fost pacat....au construit acolo o locatie asa frumoasa si chiar era pacat sa nu poti sa te duci ca te enervezi din cauza vreunui zapacit care le strica firma....mie mi-a placut tare mult ca are o nota asa mai rustica...m-am saturat de betoane..si e si caruta din curte ,acum toamna erau si bostani, e super....chiar ai ales un loc minunat..sa ai parte de o nunta ca in povesti........cat despre superstitii eu nu cred in ele...ce conteaza cand anume o faci?...eu sincer as vrea acum cat mai repede sa nu am timp sa ma gandesc la consecinte si la multe altele...dar acum e frig si eu vreau poze cu copaci si verdeata...ca altfel as face in ianuarie daca s-ar putea
Lgireada incepe sa ma stranga in spate cand vad ca deja gata s-a accelerat ritmul...tu esti prima nu-i asa?..ups mai ai mai putin de 2 luni....nu pot decat sa-ti doresc sa gasesti tot ce vrei tu la pretul pe care il vrei si sa fii multumita de tot ce cumperi
ralnied1 spune:
Sa stiti ca nu am dezertat inca, desi ma simt tot mai rau. Sper sa plec cu vreo 20 de min mai repede in seara asta, ca sa nu mor pe aici, cu capul pe birou.
Va scriu mai mult cand ajung acasa, pentru ca in seara asta am liber la calculator (sau, cel putin asa ar trebui si asa stiam la amiaza!)...
Lorym, salutari, iubita!
La Carmen stiu ca e cam scump. La fel si la Sei Bella. Sau, ma rog, asa vorbesc pe aici fetele, ca ele se mai duc pe la saloane de astea...
Dana, la Orizont au inceput rezervarile in noiem, pe 1. Si deja pe 3-4 cand am fost noi, erau ocupate cam toate sambetele pentru vara... pana in septembrie. Oricum, nici noi nu am mai gasit liber la data dorita. Am fost nevoiti sa facem un mic compromis, dar asta e...
Muzica inca nu am, dar optez pentru DJ. Am un nr de la Darria (DJ-ul ei) sau ma mai uit in ziar sa vad ce gasesc... Meniu: 850-900 mii maxim, cu 1.5l apa minerala/om, prajituri, tort, 2 cafele, 4 feluri de mancare...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!