Nunta in Iasi (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Sun te inteleg cu problemele dentare....eu am o gramada de pr cu zambatii ...m-am apucat anul trecut in vara de ei si inca mai muncesc....si stii amuzant e, ca inainte sa merg la dentist nu ma durea nimic acum ma dor pe rand si ,basca de Craciun am facut o infectie minunata si am luat 7 zile ampicilina......si ai dreptate cum vrea Domnul.....cand vine vine asta e...oricum eu iti doresc sa iti rezolvi repede toate problemele si sa te apuci de copilasi....cine stie poate faci si tu o nastere in direct cum a facut Giova
Ma poate ajuta cineva cu cateva linkuri pt invitatii..ca ar tb sa fie urmatorul pas dupa restaurant,muzica si biserica,nu?ar fi si cameramanul,fotograful,uffffffff ce multe........ din astia de unde sa mai caut?

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

lulla, uite aici:
www.invitatia.ro

SunSmile, mai bine stai acasa si mergi la o biserica de acolo, de cat sa risti sa ramai inzapezita pe undeva... Are mare dreptate mama ta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Ral saru-mana
Sun ,subscriu si eu la ce a zis Ral...mai bine stai acasa decat sa ramai undeva cu masina pe drum...stiu ca vrei mult sa mergi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Multumesc Lulla si Ralu pt grija. Pai am luat decizia sa raman. Caci masina cea noua nu am condus-o pana acum si mi-e cam teama singura. Si asa o sa fac Ralu..mergem maine la slujba, aprindem lumanari si apoi dau de pomana niste pachetele. Oricum ma gandesc non-stop la ea..si stiu ca ea a vrut sa nu fiu acolo, ca sa nu ma prabusesc iar in disperare! Scuzati pt off topic! La multi ani pt Ionii si Ioanele din viata voastra!(daca nu mai intrati maine)

quote:
Originally posted by lullabay

Ral saru-mana
Sun ,subscriu si eu la ce a zis Ral...mai bine stai acasa decat sa ramai undeva cu masina pe drum...stiu ca vrei mult sa mergi.....

Mergi la inceput

SunSmile, ma bucur ca te-ai decis sa ramai. E tare aiurea vremea asta si nu se stie niciodata...
Eu ma simt azi un pic mai binisor fata de aseara. Si vestea venirii lui Marco pe lume chiar mi-a inseninat ziua de azi... Sunt asa bucuroasa, de parca ar fi al meu!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor!!!am intrat doar asa putin sa va salut si sa va urez si eu UN AN NOU FERICIT!!! aici este super vremea din 35grade nu ne mai slabeste deja de la 11 la 4-5 dupa-amiaza nu se mai poate sta la soare ca te arzi.....suntem prajiti ...am fost pe insule uitate de lume am batut tot acapulco asta si e destul de mare ...am avut parte de un revelion tare frumos o petrecere pe cinste...m'am saturat deja de mancat tot felul de :specialitati mexicane:am nimerit in vreo doua seri niste mancaruri de nu mi0a mai trebuit nici a doua zi mancare...oricum e super si se merita
sunsmile nu am avut probleme cu avionul decat ca mi s-a uscat si gatul si nasul de la atata aer uscat si filtrat
salut si fetele de la mine de la serviciu ca stiu ca intra si citesc aici ca nu pot intra de aici nici pe ym nici pe msn astia nici nu au auzit de asa ceva sunt mai redusioricum vreau sa va zic ca noi suntm civilizati fata de ei...adik daca nu as fi stat in hotel de 5* cred ca nu stateam nici o zi aici ....nu e de stat
mai vorbim cand ma intorc adik de azi intr'o saptamana va pup pe toate si va promit multe poze frumoase
darria ce face busca?

Mergi la inceput

Nusha, chiar azi ma gandeam la tine. Imi ziceam ca probabil acolo e cald, frumos si te distrezi de minune. Nu prea m-am inselat din cate se pare...
Sa ne aduci si noua un pic de soare in buzunar, da???
Te asteptam cu nerabdare sa ne povestesti!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Salutari dar pe fuga pana pe mai tarziu
SunSmile, nici eu nu pot merge la mormantul celor trecuti dincolo dar cand pot aprind la biserica o lumanare, ei sunt peste tot cu noi.

Lula, mai uite si aici: http://www.invitatie.ro/catalog/index.php

Nusha: distractie la mxim cat mai stati pe acolo ca aici e frig si urat. Broshcoduta e bine, face tumbe Aaaaa, iti este dor de nepoticaaaaaaaaa mai ai un pic si esti din nou langa ea.

Revin, sper, mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Iupiii! Mai astazi a fost o zi a surprizelor placute! Nusha ma bucur ca ne-ai scris. Si ma bucur ca va simtiti bine! Si asta e..Mexicul e mult inapoi...cam ca toata America de sud. Capitalele si statiunile sunt reusite, in rest...Dar e un loc unde eu m-am simtit bine, cu mine s-au purtat uman..toti, ceea ce in Romania...nu gasesti pe toate drumurile!Asta e parerea mea. Te asteptam cu drag acasa! Cu poze si povestiri frumoase. Te pup(va)

quote:
Originally posted by nushulica

salutare fetelor!!!am intrat doar asa putin sa va salut si sa va urez si eu UN AN NOU FERICIT!!! aici este super vremea din 35grade nu ne mai slabeste deja de la 11 la 4-5 dupa-amiaza nu se mai poate sta la soare ca te arzi.....suntem prajiti ...am fost pe insule uitate de lume am batut tot acapulco asta si e destul de mare ...am avut parte de un revelion tare frumos o petrecere pe cinste...m'am saturat deja de mancat tot felul de :specialitati mexicane:am nimerit in vreo doua seri niste mancaruri de nu mi0a mai trebuit nici a doua zi mancare...oricum e super si se merita
sunsmile nu am avut probleme cu avionul decat ca mi s-a uscat si gatul si nasul de la atata aer uscat si filtrat
salut si fetele de la mine de la serviciu ca stiu ca intra si citesc aici ca nu pot intra de aici nici pe ym nici pe msn astia nici nu au auzit de asa ceva sunt mai redusioricum vreau sa va zic ca noi suntm civilizati fata de ei...adik daca nu as fi stat in hotel de 5* cred ca nu stateam nici o zi aici ....nu e de stat
mai vorbim cand ma intorc adik de azi intr'o saptamana va pup pe toate si va promit multe poze frumoase
darria ce face busca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

LA MULTI ANI! de Sf. Ioan
Sarbatoreste cineva?

Mergi la inceput