Nunta in Iasi (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare fetelor, am trecut si eu putin sa va salut!
Mexxa sa dea Domnul sa faci nunta cand iti doresti tu si mama ta sa fie alaturi de tine....si in curand sa ne dai vestea cea mare cu bb!Spor la "treaba"!
Ral...am auzit de elicopter...saracii oameni...
Cum adica sa devii serioasa...da nu erai deja? ...chestii serioase si importante...te pomenesti ca faci si tu un bb

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau bau
Mama ce m-am obisnuit cu voi si ce greu mi-a fost azi! Dar mai ales mi-a lipsit un sufletel mic, blanos si dragastos! Mama mama ce ne-am bucurat cand a venit mami acasa...10 minute m-a pupat intr-una!
Am auzit si eu trista veste cu elicopterul..Dumnezeu sa-i ierte!
Voi ce-ati mai facut? Cum te simti Ralu? Darria..Bushchito ce face? Lulla mai bine iubita?...Mexxulici, stai linistita ca o sa vina si BB si o sa aveti si nunta cand va doriti!
Va imbratisez cu mare drag pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare tuturor,
Lulla sincer te consider o norocoasa ca astepti un bb. Noi daca vom hotari sa ramanem in tara, in vara asta ma apuc si eu de treaba, ca dupa parerea mea voi duce mai bine o sarcina in ultimul an de facultate, decat dupa ce ma apuc de servici. Dar ... sunt multe de rezolvat inainte, ne-ar trebui un locusor al nostru, un servici (macar unul din noi), etc. O gramada de probleme, dar cu toate astea tot cred ca un copil e binevenit oricand.
Sigur si pe tine Darria, dar de tine stiam de mai multa vreme. Apropo, s-a stabilit ce e?
Ralnied nu sunt suparata si nu am interpretat urat spusele tale. Doar ca intru destul de greu pe DC caci is toata ziua pe la facultate, am tot soiul de pb de rezolvat, incepe si sesiunea ... uf

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Seara buna!
Sunt Ok, mi-a mai trecut raceala, aucm sunt altii raciti pe langa mine (a se citi sotiorul)... Acum am ajuns de la munca. Dupa cum preconizam, azi a fost o zi full si am avut f putin timp pentru voi... Cred ca si maine va fi la fel...
Lulla, nu fa glume de astea cu mine, ca... Doamne fereste!!! Vrei sa moara toti inainte de nunta mea??? Noi dupa nunta...

Va pupic pe toate si va zic noapte buna! Sper sa mai reusesc sa vb si maine!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Lili ai dreptate..sunt o norocoasa...e adevarat...dar e putin mai greu sa vezi norocul si bucuria cand esti singur in asta..
Sunny o perioada mai buna ,una mai grea...timpul o sa le rezolve pe toate...asa sper
Ral asa ziceam si eu cu bebele...inainte nu...numai dupa....si daca s-a intamplat...ce poti sa faci?sa incerci sa te bucuri...si sa te rogi...vorba ta...sa nu moara cei de langa tine cand o sa afle

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Neata la fete
Incep prin a va spune sa aveti o zi faina. si plina de lucruri bune!
Lulla..multa putere puiule!
Ralu sanatate si spor la trebi!
Darria pup la Buschito!
Lili tinem pumnii..caci ai intrat pe ultima suta de metri!
Mexxa fruntea sus si incredere in DD! O sa vina si BB.
Va pup si ne auzim mai pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Tot tu esti mai matinala Sunsmile si eu care vroiam sa pariez ca azi dau trezirea. Merci de urari...si da, cam incep sa simt din plin ultima suta de metri: sesiune+nunta+singurica acasa ... Dar e ok, sa dea Domnul sa ma descurc cu toate.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

'Neata! Azi sunt si mai harnica! Noroc de cumnat ca e plecat nu stiu unde... Oricum m-am trezit, fara a-mi mai dori sa zabovesc in pat 1-2 ore, ca de obicei... Ceea ce, zic eu, e spre bine...

Lulla, asa e cum zici tu. Daca ar fi sa fie, nu avem ce face si nici nu avem de gand sa renuntam... Desi conditiile in care traim sunt ingrozitoare... Speram, insa, ca dupa nunta sa ne apucam de treaba, daca nu se mai iveste ceva...

Lili, spor la treaba! Imi place de tine ca esti asa increzatoare, cu fruntea sus... As vrea sa rezist si eu asa cum faci tu...

SunSmile, iar e singurel Alex??? Vai de capul lui! Mi-e mila de el! Tu, din cate vad, matinala ca de obicei, nu te dezminti deloc!

Darria, somnic usor in continuare daca mai faci nani! La tine e voie, pentru bebe!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Bau
Am intrat intr-o mare fuga..pe naspa..ca am spioni peste tot!
Lili...bafta multa, rabdare, curaj si multa iubire! ca le faci tu chiar daca esti singurica acum. O sa fie o nunta cum ti-o doresti.
Da ma da..sunt matinala, ca nu ma lasa plodu sa dorm mai mult. Si oricum si fara el, tot la 5.50-6 ma trezeam. caci asa cum sunt prima pe aici, asa sunt si la job. ca-i mai liniste pana vine 'poporu'".
Da, Ralu...e singurel. Asa va sta pana venim noi, nu avem ce sa-i facem. Dar aseara cand am ajuns era ok in casa. Si el la fel. S-a jucat si a dormit. Din pacate nu vrea sa manance si bobitzele lui si ma asteapta sa-i dau papa bun. Asta e!
Pupici tuturor si o zi faina! Ne auzim pe seara!

Mergi la inceput

SunSmile, eu ti-am zis doar: pana la amiaza, cand plect eu la munca, trimite-l pe Alex la mine...

E si maine o zi!

Mergi la inceput