Nunta in Iasi (11)
Raspunsuri - Pagina 13
danangie spune:
LULLA felicitari pentru bb. Cand ai avut ultimul CM? Cate zile de intarziere ai? Dar oricum daca testele au iesit pozitive trebuie sa fie bb. Eu am incercat cam un an jumate si nu am reusit. Acum din motive profesionale trebuie sa astept pana in iulie. Pe urma am liber din nou la prestat. Sa ai o gravidantza usoara si un bb mancacios.
Fetelor, cum se face sa ceri unor persoane sa-ti fie nasi? Noi avem niste colegi de munca tineri si am vrea sa le propunem daca vor sa ne fie nasi. Dar nu stiu exact cum se procedeaza. Eu sala inca nu am gasit. Mai caut. Maine mamele soacre pleaca la atac in cautare de sala.D-ne ajuta. La Mall aia au vorbit una cu sora mea si cand s-a dus mama azi......le-au zis cu totul altfel de lucruri. Si cand mama le-a cerut socoteala au zis ca sunt cereri mari si s-au schimbat lucrurile si au doar pe 29 iulie. Deci, sunt neseriosi......de parca erau la piata: acu' il dai cu 5 lei si acu' vrei 10.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
lullabay spune:
Multumesc Lili ...da sa stii ca ai timp sa faci si 5 daca vrei nu numai trei...ce n-as da sa mai am 21 ani...da cu mintea de acum...la 21 de ani nici nu ma gandeam la casatorie...am avut facultate lunga asa ca pana la 24 ani am copilarit.....de la 24 am inceput sa ma gandesc si eu la o familie...si uite ca am 27 ani si deabia ma marit....dar daca ar fi sa o iau de la capat cred ca asa face multe lucruri mult mai devreme.
Zambeste,maine va fi mai rau!
lullabay spune:
Dana..pe 4 decembrie..deci am teoretic vreo 7 zile intarziere...dar data conceptiei nu prea o stiu ca ne-am protejat...asa ca ma intreb si eu cand o fi fost? ...2 teste au fost pozitive ,la echo pelvin nu s-a vazut nimic....prea mic...ma duc din nou pt.confirmare saptamana asta...pr e ca intre timp a fost revelionul si am mai baut cate un pahar de vin
La noi cu nasii a fost usor..ei ne-au cerut sa le botezam copilul...si noi am intrebat :da pe noi cine ne cununa?dar cred ca daca va sunt prieteni nu trebuie nici o formalitate ,pur si simplu ii rugati...eventual la o masa la voi sau o masa in oras...
Daca cei de la Carrafa sunt neseriosi mai bine sa nu te duci acolo...cine stie ce conditii iti mai pun pe parcurs..si restaurant gasesti pana la urma...mai erau locuri libere la club RS in Rapa Galbena...vezi si la Popasul Pacurari...daca nu sambata ,vineri sau duminica...daca vrei neaparat sa faci nunta pana la urma tot se face..asa ca stai linistita ,nici eu nu am sigur nimic cu restaurantul...dar gasim noi cum vrem pana la urma,nu?
Zambeste,maine va fi mai rau!
Darria spune:
Dana, e simplu: vb. cu ei(in cazul vostru se poate la servici, ca e o discutie simpla) si le spuneti ca v-ar face placere sa le fiti fini si apoi daca raspunsul e favorabil se merge la ei acasa cu: flori, sampanie, ceva dulce(bomboane sau tortulet), cu ce mai vreti voi. Sau, in f-tie de relatia voasta cu ei mergeti acasa si le cereti asta. Daca nu: ramaneti in aceeasi relatie cu ei ca si pana acum.
Bafta la gasit sala.
SunSmile spune:
Neata
Offf...sunt asa melancolica. astazi incep munca si nu o sa mai am vreme sa stau cu voi. O sa intru dimineata si seara. Asta e. Si imi ramane si copilu singur acasa.
Dana-fruntea sus..veti gasi restaurant pana la urma. Trebuie sa luati in calcul toate variantele.
Sa aveti o zi faina si o saptamana reusita!
p.s. eu nu pot sa intru de la job, in principiu. daca apare o oportunitate, sunt calare pe DC.
Va pup
mexxa spune:
Ce faceti scumpelor...gata a trecut spiritul sarbatorilor si totul a intrat in normal...eu sunt tare suparata ca e posibil sa amanam nunta din cauza mamei mele..ca daca nu ii ies actele in februarie nu va putea veni acasa sa nu ii puna intetrdictie. Eu imi doresc din tot sufletul sa nu aman nunta dar fara mama e parca tare urat. Nyu stiu exact ce vom face...sper sa fie bine.Luna viitoare o sa decidem.
Momentan muncim la bebe si sper sa reusim luna asta.
Eu va pup si ne mai auzim ...aveti grija de voi
http://community.webshots.com/user/mexxa
ralnied1 spune:
'Neata!
Nu mi-a trecut raceala de tot, dar indraznesc sa sper ca sunt pe drumul cel bun!
Ieri de la munca nu am avut cum sa intru, iar acasa era cumnatul la mircuit, deci nu putea fi intrerupt...
Ne auzim acum, ca mai incolo, nu stiu... Presimt ca va fi o saptamana f aglomerata la mine. Mai mult, suntem si cu un om in minus...
SunSmile, La multi ani lui Alex!!! Eu asa... mai cu intarziere... Si spor la munca daca tot ai luat-o si tu din loc!
Darria, cu tine am mai vb, nu am noutati...
Mexxa, am inteles...
Lili, sa nu intelegi ca nu mi-a placut invitatia, ba chiar am admirat-o cu tot cu iubi al meu. Numai ca noi nu vrem pe culor de astea inchise. Dar pentru altii, ne place...
Lulla, mexxa... mai, da' toate faceti copii acum??? Cred ca facem acusi "Nasterea in Iasi" sau "Botezul in Iasi"... Nu ma speriati asa!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Dana, nu lasa pe cei de la restaurante sa te joace cum vor ei! Parerea mea!
Fetelor, pentru cine nu a aflat inca, de azi mi-am propus sa devin serioasa din toate punctele de vedere! Am zis ca trebuie terminat cu joaca si sa ma gandesc la chestii cu adevarat serioase si importante...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Fetelor, ati auzit de elicopterul SMURD prabusit la Iasi??? Au murit 4 oameni! Dumnezeu sa-i ierte! Trista veste!
E si maine o zi!
Darria spune:
repede, repede, deocamdata
Mexxa, poate intr-un final se va sfarsi cu bine si nu o sa tb. sa amanati nunta.
Dumnezeu sa va ajute la bebei
Ralu, nu am auzit de elicopter, abia am ajuns acasa si cum e normal in timp ce-mi incalzesc papa(ca tb. sa bobinez pt. pitic) am intrat pe Dc