Nunta in Iasi (11)
Raspunsuri - Pagina 12
mexxa spune:
Buna ziua miresici!!
Eu am iesit putin pe la un internet ca nu pot sta fara sa nu vorbesc putin cu voi
Ralnied am mers cu autocarul ca daca ma luam dupa fratele meu cu masina si la stilul in care conduce ajungeam odata cu noul an...
A fost fain cu autocarul...la intoarcere am ocolit toata tara..asa ca am vazut si RO nu numai IT, insa e tare obositor...la un moment dat incepi sa iei forma scaunului...
In rest...noutati din partea voastra...sper ca sunteti toate bine si sanatoase...Va pup si ne mai auzim cat de curand.
http://community.webshots.com/user/mexxa
SunSmile spune:
Pai e "nasol" daca e BB? Ca eu nu cred, dar acum voi stiti cel mai bine. Cat despre restaurant..Da, el trebuie rezolvat si daca e si muzica acolo, e ok. apoi biserica, stabilirea orei si gasitul nasilor. Cameramanul si fotograful sunt iar importanti si trebuie gasiti repede, ca sa nu aveti surprize. Apoi toate vin "natural". Eu va tin pumnii, sa luati deciziile cele mai bune. Cat despre burtica..da, se va vedea. Dar poate ca e frumos...sau poate va grabiti si faceti nunta inainte de post!
P.s. mexxa toate suntem bine. Ralu a fost racita, dar cred ca i-a trecut. Nusha are o nepotica, pe care o va si boteza cand se intoarce din concediu. E in Acapulco. Darriutza e bine, Busca la fel! Lili a intrat in priza, pt ca mai are putin. Avem si miresici noi...Suntem bine. Vezi? Securistu din mine ce bun informator e?!?
quote:
Originally posted by lullabay
Saru-mana Sun!!!!!Noi inca mai stam in asteptarea targurilor de nunti din februarie de aceea nu ne agitam asa de tare..muzica si restaurantul daca se rezolva se rezolva odata...si ca sa facem restul..tb sa fim siguri de restaurant...asa ca suntem deja intr-un cerc vicios..acum si cu vestea asta..nu stim ...sa facem cununia civila inainte...sa facem nunta in februarie...nu vreau sa fiu o grasa la nunta...cu rochia sigur tb.sa o comand inainte cu putin,,ca sigur nu mai intru in ea...plus o noapte intreaga e epuizanta in general...daramite in situatia asta...si asa eram noi nehotarati...acum stam si ne uitam unul la altul...nu ne vine sa credem si nici nu stim ce sa facem
Zambeste,maine va fi mai rau!
lullabay spune:
Sun pai nu e rau.....da ne-a surprins.....si nu stim cum sa reactionam.....stii te intrebam de bb zilele trecute...pt ca asa era si planul nostru anul asta ne casatoream si la anul bb...si cum te-ai casatorit anul trecut...ma intrebam daca nu vrei...pe noi ne-a surprins foarte tare pt ca "fiziologic" era cam putin posibil. ne protejam....dar se vede ca asa a vrut Domnul.
A....si nasi avem si posibil fotograf....
Cu nunta inainte de post imi sclipeste si mie acum ca idee.....
Si privitor la bb stam amandoi si ne intrebam cum vor reactiona parintii.......
Aseara nu am putut sa dorm aproape deloc...
racine spune:
lullabay nu intra in criza. Asa am patit si eu saptamana trecuta, dar cand am vazut cate am putut face in 3 zile m-a facut sa-mi revin. Daca ai bani toate se rezolva foarte rapid. Eu acum o sa mai astept putin cu pregatirile pana primim si fondurile suficiente ca sa continuam . Eu mai am o pb, ca lucrez de dimineata pana seara si singurele zile libere sunt sambata si duminica si atunci trebuie sa rezolv tot.
Si mai am o veste buna. Mi-am gasit un alt loc de munca. Programul o sa fie la fel de incarcat, dar macar nu mai stau in stres.
Acusi o iau din loc prin magazine. Diseara am sa vin cu noutati.
Darria spune:
fetelor
SunSmile, daca aveti un sarbatorit astazi...un mic, mic tortulet pt. el, ceva? Muuulti ani langa voi de acum incolo.
Broscoduta e harnicut, se trezeste de dimineata si giumpaie, mai ales la muzica dar nu la toata, deh are gusturi Majestatea Sa.
Lula, sa fie asa cum va doriti si cred ca iti doresti sa fie cu ochisori Sa aveti si un finut sanatos
Eu am avut noroc sa le fac pe toate in 2 saptamani(norocul prostului ), cea ce nu inseamna ca la tine nu poate fi la fel dar asta nu inseamna ca tb. sa te culci pe o ureche
Pt. rochie iti trebuie cam 2-3 saptamani ca sa ai ce doresti. Restul: doar sa-ti rezervi biserica, fotograful, cameramanul, muzica, florile si invitatiile - se pot face cu o luna inainte pt. ca in mai nu e asa de aglomerat.
Celelalte pregatiri le faci in ultima saptamana, chiar nu ai ce face, trebuie sa studiezi piata din timp ca sa stii unde sa mergi.
Si uite asa pana in mai ai timp sa organizezi 2 nunti nu una
O zi placuta fetelor.
racine spune:
SunSmile, la multi ani lui Alex, sa creasca mare si sanatos si sa fie un baiat cuminte ca de frumos nu ma insel cand spun ca e,nu?
darria multumesc pentru adresa pentru concarde, nu am timp acum sa ma uit cu atentia dar mai tarziu o sa vad ce pot alege.
Darria spune:
Mexxa, bine ai revenit, acum poti sa te odihnesti ca apoi intri si tu in "paine" cu pregatirile
Ralu, cred ca tot racita e, spunea aseara ca inca mai are probleme cu gatul dar oricum e mai bine decat zilele trecute.
Lula, nu iti fa probleme pt. modul in care vor reactiona parintii. Eu cred ca vor fi bucurosi ca sunt bunici. Uite ca bebe va dat planul peste cap, ca nu e cum vreti voi ci cum vrea el Daca tot o intrebai pe SunSmile de bebe e pt. ca al tau corp stia ceva ce tu nu stii inca: Eu iti doresc un strumf sanatos si o sarcina usoara
SunSmile spune:
Multumim Darria si Racine! Pai sigur o sa mancam noi prajiturica, iar Dnul Alex o cioco pt catzei! Cat despre pregatirile nuntii, vad ca si Darria te-a sfatuit la fel, Lulla. Fa acum ce e important si apoi ia-le pe rand. Eu pana pe 1 feb 2005 nici nu stiam daca voi gasi restaurant. L-am gasit si apoi gata...m-am culcat pe-o ureche. Adica stiam EXTREM de bine ce vreau, am fost in vizionari, dar de cumparat din iulie! Si am avut timp...o gramada! Pupici si duminica placuta tuturor!
quote:
Originally posted by Darria
fetelor
SunSmile, daca aveti un sarbatorit astazi...un mic, mic tortulet pt. el, ceva? Muuulti ani langa voi de acum incolo.
Broscoduta e harnicut, se trezeste de dimineata si giumpaie, mai ales la muzica dar nu la toata, deh are gusturi Majestatea Sa.
Lula, sa fie asa cum va doriti si cred ca iti doresti sa fie cu ochisori Sa aveti si un finut sanatos
Eu am avut noroc sa le fac pe toate in 2 saptamani(norocul prostului ), cea ce nu inseamna ca la tine nu poate fi la fel dar asta nu inseamna ca tb. sa te culci pe o ureche
Pt. rochie iti trebuie cam 2-3 saptamani ca sa ai ce doresti. Restul: doar sa-ti rezervi biserica, fotograful, cameramanul, muzica, florile si invitatiile - se pot face cu o luna inainte pt. ca in mai nu e asa de aglomerat.
Celelalte pregatiri le faci in ultima saptamana, chiar nu ai ce face, trebuie sa studiezi piata din timp ca sa stii unde sa mergi.
Si uite asa pana in mai ai timp sa organizezi 2 nunti nu una
O zi placuta fetelor.
lullabay spune:
Multumesc mult Darria ,SunSmile,Racine de sustinere!!!!!!
Sunt convinsa ca lucrurile o sa mearga bine...trebuie...deja incep sa fac un plan de bataie...din care sa fie, daca nu toata lumea multumita,macar noi doi ..ca asta e mai important
..va multumesc tuturor!!!Acum chiar ma simt mai bine...ca sunteti alaturi de mine
lgireada spune:
Lulla, felicitari pt bb, eu daca aveam cu ce-i creste faceam vreo 3 pana acum si am doar 21 ani Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos, parerea mea e ca mereu un copil e o binecuvantare...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos