Nunta in Iasi (11)
Raspunsuri - Pagina 11
lgireada spune:
Pai la orice invitatie in momentul in care apesi sa o personalizezi iti spune ce culori sunt, in cazul meu e vb de un albastru inchis. Scrisul nu costa suplimentar, deci pretul unei invitatii scrise deja afisat pe net. Eu am comandat suplimentar si carduri de masa de la ei, au spus ca sunt realizate in tonalitate cu invitatiile. Per total 125 invitatii + 80 carduri de masa m-au costat 2,2 mil(invitatiile + plic + inscriptionare+card masa). Si astept sa le primesc saptamana viitoare si atunci iti zic care e treaba cu ele.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
mexxa spune:
Buna dragele mele....ce mai faceti??
In primul rand La Multi Ani si tot ce va doriti...sa fiti fericite si tot anul sa fie numai fericire si belsug.
Eu sunt bine..ieri dimineatza am ajuns in tara.. a fost tare frumos..am vazut si Venetia...totul a fost superb
In rest ce sa va mai zic...sunt fericitra sanatoasa...insa momentan nu am internet acasa...dar saptamana asta o sa mi-l instaleze din nou.
Krelia LA MULTI ANI si tot ce iti doresti. Ma scuzi ca e atat de tarziu dar nu am avuty acces la intenet mi ales ca am mers trei zile cu autocarul pana in RO.
Va pu[p pe toate si aveti grija de voi...salutari la toata lumea si sper ca nu ati uitat de mine
http://community.webshots.com/user/mexxa
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mexxa
...am mers trei zile cu autocarul pana in RO.
Va pu[p pe toate si aveti grija de voi...salutari la toata lumea si sper ca nu ati uitat de mine[/purple]
http://community.webshots.com/user/mexxa
Nu te-am uitat, stai linistita! Doar ca eu credeam ca mai stai acolo!
Si... stai, ca nu inteleg, cum adica cu autocarul??? Nu te-ai dus cu fratele cu masina????
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Lili, inseamna ca e cum ziceam eu... Pai eu zic ca ai iesit destul de bine... Si ai dat avans, sau cum faci???
Invitatia e frumoasa, imi place ca model, doar ca eu am de gand sa optez pentru o culoare mai stearsa, nu vreau rosu, albastru sau mai stiu eu cum, inchis... Ceva pe bleu am de gand... Si cam stiu ce imi place, doar ca anul trecut era cu 27.000 cu tot cu scris. Oricum eu fac mult mai putine decat tine... Dar cum sunt mai ieftine si care imi plac, poate ma reorientez... Astept sa ne zici tu ce ai rezolvat, daca esti multumita, cum a decurs "tranzactia" si, dupa aceea...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Lili, si textul cum suna????? Ca de el nu ai zis nimic!!!
E si maine o zi!
lgireada spune:
Pai ... textul e ceva de genul asta: parintii ne-au dat viata .... noi am ales calea spre fericire .... ne vor binecuvanta nasii .... la biserica...ora....va invitam sa petreceti alaturi de noi la rest ....
Cam asta e
Eu am ales albastru inchis pt ca asa e si sala: albastru+auriu si am zis macar oleak sa se asorteze. Ca flori albastre nu am cum sa am...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
SunSmile spune:
Neata in alta zi de sarbatoare!
In primul rand bine ai revenit Mexxa! La multi ani si tie si un an asa cum ti-l doresti!
Lili felicitari pt invitatii! Sa iasa asa cum vi le doriti voi! Hai ca mai aveti putin!
Ralu, multumesc de grija! Nu, nu am plecat. Pt ca nu m-a lasat mama. Dar am fost la biserica si macar o farama din suflet i-am simtit-o!
Darria ce face busca?
Noi astazi sarbatorim...Alex face 2 luni de viata! Deja e un baiat mare si alintat. Si mai ales poznash. S-a facut mare(ma rog, atat cat se poate spune despre rasa lor) si de maine va invata sa stea singurel. Asta e!
Va pup si mai vorbim!
lullabay spune:
Salut fetelor!Ce mai faceti?
Ral si eu m-am speriat cand am vazut cate a facur Racine..pentru ca s-ar putea pana la urma sa facem si noi in mai...si noi nu am facut nimic...nimic ....pana acum..Dar hai Darria ,SunSmile incurajati-ma putin....nu-i asa ca se poate si in timp mai scurt?
Lili frumoase invitatii!
SunSmile sa va traiasaca Alex...sa creasca mare si jucaus...amuzant e ca noi vom boteza acum in februarie ,cred...v-am mai povestit de prietena mea care tb.sa nasca din zi in zi...si pe finut tot Alex o sa-l cheme
Mexxa bine ai revenit!
Oana cel mai bine e sa faceti cum stiti voi ca e mai bine chiar daca treaba e complicata...desi nu cred cel putin din pct meu de vedere ca faptul ca nu a terminat facultatea e vreo problema...am avut o multime de colegi care s-au casatorit in facultate...asa ca daca voi vreti sa va casatoriti nu mai stati pe ganduri!!
Acum sa va spun drept si la noi s-au cam complicat lucrurile...am avut doua teste de sarcina pozitive la echo nu s-a vazut inca nimic...asa ca suntem foarte debusolati si zapaciti...nici nu stim ce sa facem....nici nu va spun ce emotii am.
Zambeste,maine va fi mai rau!
SunSmile spune:
Iupiii! Adica sa fie asa cum va doriti voi...vezi, poate nu degeaba ma intrebai zilele trecute de BB! Cat despre timp...Darria e experta, dar nici ea si nici eu nu te sfatuim sa te lasi pe-o ureche. Se poate realiza totul si in 2-3 luni, dar pt linistea voastra este bine sa le faceti mai devreme! Adica timp de 5 luni, faceti putin cate putin(asta daca aveti nunta in mai) si nu o sa mai simtiti "apasarea". Eu nu m-am plans nici o clipa..ba chiar mi-au placut la nebunie pregatirile! So...luati-le pe rand, faceti in fiecare luna cate ceva. Nu stiu...sa aveti spor in toate! Si hai..ca asteptam ceva sigur!
quote:
Originally posted by lullabay
Salut fetelor!Ce mai faceti?
Ral si eu m-am speriat cand am vazut cate a facur Racine..pentru ca s-ar putea pana la urma sa facem si noi in mai...si noi nu am facut nimic...nimic ....pana acum..Dar hai Darria ,SunSmile incurajati-ma putin....nu-i asa ca se poate si in timp mai scurt?
Lili frumoase invitatii!
SunSmile sa va traiasaca Alex...sa creasca mare si jucaus...amuzant e ca noi vom boteza acum in februarie ,cred...v-am mai povestit de prietena mea care tb.sa nasca din zi in zi...si pe finut tot Alex o sa-l cheme
Mexxa bine ai revenit!
Oana cel mai bine e sa faceti cum stiti voi ca e mai bine chiar daca treaba e complicata...desi nu cred cel putin din pct meu de vedere ca faptul ca nu a terminat facultatea e vreo problema...am avut o multime de colegi care s-au casatorit in facultate...asa ca daca voi vreti sa va casatoriti nu mai stati pe ganduri!!
Acum sa va spun drept si la noi s-au cam complicat lucrurile...am avut doua teste de sarcina pozitive la echo nu s-a vazut inca nimic...asa ca suntem foarte debusolati si zapaciti...nici nu stim ce sa facem....nici nu va spun ce emotii am.
lullabay spune:
Saru-mana Sun!!!!!Noi inca mai stam in asteptarea targurilor de nunti din februarie de aceea nu ne agitam asa de tare..muzica si restaurantul daca se rezolva se rezolva odata...si ca sa facem restul..tb sa fim siguri de restaurant...asa ca suntem deja intr-un cerc vicios..acum si cu vestea asta..nu stim ...sa facem cununia civila inainte...sa facem nunta in februarie...nu vreau sa fiu o grasa la nunta...cu rochia sigur tb.sa o comand inainte cu putin,,ca sigur nu mai intru in ea...plus o noapte intreaga e epuizanta in general...daramite in situatia asta...si asa eram noi nehotarati...acum stam si ne uitam unul la altul...nu ne vine sa credem si nici nu stim ce sa facem