Nunta in Iasi (11)
Raspunsuri - Pagina 15
lgireada spune:
Salutare
Ralnied viata te fortifica, asa ca sus privirea! ca stii vb ceea: daca nu calaresti tu viata, te calareste ea pe tine ...
Sunsmile sa inteleg ca Alex e scumpetea de catel din poze? E superb! Cat mi-am dorit si eu asa o chestie mica si jucausa!
pt incurajari.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
SunSmile spune:
ALOOO..trezireaaa! Ce-i cu linistea asta? Huh?
Lili are o scuza..are nunta intr-o luna jumate, dar voi? Ia veniti la convocare, hai.
Da, Lili..alexutzu e minunea alba si blanoasa! Ralu si-l doreste pt pranz..eu deja nu-mi imaginez viata fara el!
Hai ca va astept..pup
lgireada spune:
E o scumpete blanosul ala mic si alb! Si da, trezirea... unde sunteti?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
CryssUK spune:
Va salut din nou, dupa o lunga lipsa!
Sper ca toate sunteti bine!
Nusha s-a intors? Povesteste-neeee....
Lili, iti doresc o nunta de vis cu zapada sa-ti scartie sub picioare, vreme buna si patinoar perfect.
Fetelor, iar vin la voi cand intru in belele :(
Nu stiu ce sa fac ca soacra mea vrea tuica si visinata la nunta si eu nu stiu daca ar tb ceva traditional sau ceva mai finut.
Voi cum faceti sau ati facut?
Seful restaurantului cum v-a sfatuit?
Va multumesc inca odata pt tt ajutorul!
Cristina
liza303 spune:
buna!sunt noua ,nouta pe aici si o viitoare mireasa
de nu e cu suparare unde as putea gasi de inchiriat niste huse pentru scaune.merci
SunSmile spune:
Neata
Bai nene, voi ma suparati! E liniste in front de ieri..hai cu-cu-ri-guuuuuuuuuuuuu!
Bine ai venit printre noi Liza! Daca vrei sa apari pe listuta, da-i toate datele:rest, biserica..lui Ralnied si te tre ea.
Criss si tuica si visinata? Mie mi se pare "cam mult". Adica in loc de visinata puteti pune angelli,garonne si arata altfel. Parerea mea, nu dati cu rosii!
Hai ca va astept sa apareti! O zi buna sa aveti!
mexxa spune:
Buna dimineatza
La ora asta ar trebui sa zic somn dulce in continuare...dar na.
Eu m-am trezit sa beau o ceasca de cafea ca am un somn de cateva zile imivine sa dorm 24 din 24.
Voi stiti prin iasi o Croitotie care face rochii de mireasa la comanda???
Va pup si o zi cat mai faina
http://community.webshots.com/user/mexxa
Darria spune:
Buna dimineata.
Liza, bine ai venit. Huse scaune inchiriaza o firma cu care am lucrat eu vara trecuta, sunt seriosi si-i recomand dar tb. sa-ti activezi pm-ul. Atunci erau 39.000 lei+tva. Am inteles ca poti gasi mai ieftine la 30.000 lei buc dar nu stiu unde.
CryssUK, nu stiu ce sa-ti spun, noi am avut votca si garone(cirese sau visine nu mai stiu ce era ca nu ma pricep la bautura) pt. toti invitatii.
Mexxa, rochii de mireasa -> mi-a placut cum le fac cei de la Mariaje(parca asa se numesc, langa Vama Veche, de la gara). Asa mai sunt cateva in zona garii, Prietenia(Podu Ros, pe langa semafor si Siraj), o croitorie pe langa Moulan Rouge(de la Tarom spre gara), pe langa Aldis din spatele mag. Moldova(e o firma din Botosani, in vara tb. sa mergi sa faci proba la rochie in Botosani, acum nu stiu cum procedeaza).
O zi placuta fetelor
SunSmile spune:
Neata Darria! Ce faci? Pe unde ai disparut zilele astea? Eu sunt hapi ca inca nu a venit nimeni la job..si m-am logat repede sa ma barfesc un pic. Caci altfel as sta cu nasul in monitor, pupand desktopul cu Alex..ca tare greu imi e fara el! Pup
quote:
Originally posted by Darria
Buna dimineata.
Liza, bine ai venit. Huse scaune inchiriaza o firma cu care am lucrat eu vara trecuta, sunt seriosi si-i recomand dar tb. sa-ti activezi pm-ul. Atunci erau 39.000 lei+tva. Am inteles ca poti gasi mai ieftine la 30.000 lei buc dar nu stiu unde.
CryssUK, nu stiu ce sa-ti spun, noi am avut votca si garone(cirese sau visine nu mai stiu ce era ca nu ma pricep la bautura) pt. toti invitatii.
Mexxa, rochii de mireasa -> mi-a placut cum le fac cei de la Mariaje(parca asa se numesc, langa Vama Veche, de la gara). Asa mai sunt cateva in zona garii, Prietenia(Podu Ros, pe langa semafor si Siraj), o croitorie pe langa Moulan Rouge(de la Tarom spre gara), pe langa Aldis din spatele mag. Moldova(e o firma din Botosani, in vara tb. sa mergi sa faci proba la rochie in Botosani, acum nu stiu cum procedeaza).
O zi placuta fetelor
ralnied1 spune:
'Neata! E aproape amiaza, dar nu am ce face! Eu de vreo 2 ceasuri ma tot chinui sa intru pe forum si nu am reusit pana acum. Si oricum, imi merge netul cu viteza melcului (dar vad ca numai pentru forum, ca in rest, se incarca f repede paginile).
Ieri am avut o a doua zi consecutiv infernala la munca si, probabil se prelungeste pe termen nelimitat aceasta etapa, deoarece nu mai vrea directorul sa angajeze persoana in locul fetei care a plecat. Dar nici noua nu ne da bani mai multi, chiar daca lucram peste ceea ce ne revine de facut in mord normal...
Asa ca pe forum nu am mai reusit sa intru. Adica m-am logat ieri si am cam ramas numai cu logat-ul...
In noaptea asta dorm in camera cu calculatorul, asa ca sper sa reusesc sa deschid un nou capitol (daca merge forumul!!!). Va anunt de pe acum, ca sa stiti pe unde sa cautati maine!
Raceala inca nu s-a dus, dar, oricum, ma simt un pic mai bine...
Liza, bine ai venit! Cum zicea si SunSmile, daca vrei in listuta, vina cu datele necesare!!!
Cryss, Nusha nu a venit. Parca pe 12 aterizeaza...(Vezi in urma!) Referitor la tuica, am mai zis si eu mai inainte (Darria stie!!!) ca aveam aceeasi problema... Si ai mei au cam ramas cu gura cascata cand au auzit ca nu vrem tuica (stai, ca socru inca nu stie, sa vezi atunci!!!). Pana la urma, am optat pentru Angelli Cherry (e mai ieftin decat Garonne cum voiam initial--pentru doamne si votca sau coniac pentru barbati!)
In alta ordine de idei, aseara am fost tare suparata, ca la iubi, patronul i-a luat 2 mil din bonusul pentru decembrie, zicand ca sunt prea multi bani... Da, da, exact cum ati auzit... Si noi care speram ca la el e de treaba patronul, am observat ca de vreo 2 luni incoace, de cand ii merge vanzarea super, a devenit lacom, zgarcit si nesimtit pe deasupra... Si pe drumul spre casa, ne-am dus la o colega de-a mea, ca si ea era suparata ca la noi s-au trecut mai putine ore suplimentare, deci mai putini bani. Si s-au consolat ei 2 cu o sticla de bere de 2l... Fetei i se stricase si masina, deci avea toate motivele sa fie supy...
Si inca ceva: l-am trimis aseara pe iubi in Hala sa se uite la costume pentru el... Si, nu-mi vine sa cred, a vazut 2 feluri, care i-au si placut... Probabil pe sambata ne ducem sa probam si daca ii vine, luam... Sa scapam de grija asta...
V-am pupat si mai vorbim!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!