Nunta in Iasi (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare,
Va scriu si eu in fuga sa va salut.
Liza bine ai venit printre noi!
Eu tot astept invitatiile, trebuie sa apara pana luni, ei azi le expediaza. Si de-abia astept sa le impart
Vreau sa mergem pe la Coriolan sa ne luam verighete, dar asta probabil saptamana viitoare, ca asta nu am timp sigur. Atatea proiecte si examene pe la scoala...
Sper sa iasa bine, cred ca toate miresicile au fost candva emotionate in legatura cu evenimentul

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Buna, fetele!! Iaca si eu pe aici....
Lili, sper sa iti iasa bine invitatiile, eu am vrut sa-mi fac comanda pe net, dar m-au descurajat socrii si sotul (ca nu le vad inainte etc.), deci sa ne spui daca au iesit bine.
Cardurile de masa eu le-am facut la Mall la etajul doi si le-au gresit (au folosit alt carton decat cel pe care il comandasem)...am innebunit cand am vazut, mai erau trei zile pana la nunta. Le-au refacut pana a doua zi seara ca n-au avut ce face.
Bine ai venit Liza!!! Daca amai ai intrebari, da-i drumul!!

Oana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Oana ce bine ca mai vii si tu pe aici! Acusica am si eu nunta si trebuie sa recunosc ca mai am si emotii

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna ziua, e prima data cand intru aicila recomandarea Darriei, careia ii multumesc frumos.
Acum 10 ani eram si eu miresica si la vremea respectiva am ales pentru petrecerea de dupa cununia religioasa un restaurant care imi placea foarte mult, dar care nu mai exista astazi,(cand vrem sa serbam cei 10 ani de la casatorie), asa incat vin sa va intreb pe voi, care ati vazut multe localuri (presupun) in vederea nuntii...As vrea ceva mai micut, intim, nu neaparat un restaurant. Un bar, ceva, dar cochet si nu foarte scump.Daca se poate cu fotolii si canapele in loc de mese cu scaune, cu lumina difuza, cu muzica in surdina...
Nu mergem sa mancam, ci sa bem ceva bun, sa ascultam muzica si sa fim pentru o ora numai noi doi. O ora rupta de realitatea de zi cu zi, atat as vrea.
Multumesc frumos pentru orice sugestie.
si mult noroc in drumul vostru,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racine spune:

Buna fetelor
Le salut pe Dana 36 si pe Liza (noua miresica).
Dana 36, eu am fost la o cununie civila la Pub 25, la etaj si mi-a placut mult. Aveau canapele de piele si era un loc foarte intim, nimeni nu ne deranja.
Liza, ,, spor la munca" fiindca ai multe de pregatit . Nu ne-ai spus cand ai nunta si unde.
Mexxa, eu o sa-mi fac rochia la Best Mariage, langa Vama Veche. Am fost acolo si pot realiza tot ce vrei tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza303 spune:

Buna ralnied1! nu stiu unde sa trimit datele pt listuta ,cred ca e bine asa ,sper, 27.08.2006 -restaurant Bachus,Cotnari,cununia civila si cea religioasa tot la Cotnari ,in aceeasi zi ,de acolo e sotul.Data se poate modifica inca- deoarece sala nu prea se da spre inchirieri- depinde de nasi -nu sunt in tara-

Sunt f stresata chiar daca mai am pana la nunta ,insa discutiile au inceput deja sa apara,fiecare membru de familie vrea sa fie mai important,are ceva de spus,parerile sunt impartite :socrii,mai ales soacraaa,vrea sa organizeze nunta dupa placul ei ,fara sa ia in calcul si parea mea.Mama mea ,fire cu personalitate vrea si ea sa aiba un cuvant de spus.....asa ca o sa le las sa se certe intre ele,eu imi vad de treaba,si nu le bag in seama,cred ca e mai bine asa.
As vrea sa-mi impartasiti si voi din experientele voastre ,sa ne fie mai usoara organizarea nuntii.
pupici dulci va trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Seara buna fetili,
Ce faceti voi? Cum stati cu moralu? Cu pregatirile?...vad ca e cam liniste pe aici. Nu prea aveti chef de vorba!
Dar eu va astept in continuare!
Pupici din valijoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Liza e ok! O sa te treaca Ralu pe lista, cand vine aici. In privinta familionului care are pareri si personalitati nebanuite..nu te stresa! Multi fac asha si vor sa-si impuna ideile, de cele mai multe ori invechite. Voi "ziceti ca ei si faceti ca voi"..pe principiul asta. Eu n-am avut probleme ca ai mei stiu ca sunt nebuna, iar socrii nu au contribuit cu nimic, au fost invitati! Asa ca, in momentul in care e nunta voastra cu banii vostri, nu vad de ce te-ai stresa pt parerile lor?! Stai calma si vezi-ti de pregatiri! Ei oricum vor vorbi! Bafta multa si fruntea sus! Sa fii o miresica frumoasa si luminoasa! Te pup

quote:
Originally posted by liza303

Buna ralnied1! nu stiu unde sa trimit datele pt listuta ,cred ca e bine asa ,sper, 27.08.2006 -restaurant Bachus,Cotnari,cununia civila si cea religioasa tot la Cotnari ,in aceeasi zi ,de acolo e sotul.Data se poate modifica inca- deoarece sala nu prea se da spre inchirieri- depinde de nasi -nu sunt in tara-

Sunt f stresata chiar daca mai am pana la nunta ,insa discutiile au inceput deja sa apara,fiecare membru de familie vrea sa fie mai important,are ceva de spus,parerile sunt impartite :socrii,mai ales soacraaa,vrea sa organizeze nunta dupa placul ei ,fara sa ia in calcul si parea mea.Mama mea ,fire cu personalitate vrea si ea sa aiba un cuvant de spus.....asa ca o sa le las sa se certe intre ele,eu imi vad de treaba,si nu le bag in seama,cred ca e mai bine asa.
As vrea sa-mi impartasiti si voi din experientele voastre ,sa ne fie mai usoara organizarea nuntii.
pupici dulci va trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

SunSmile, am incercat sa raspund dimineata dar dupa ce am trimis mesajul nu a mai mers serverul si apoi se incarca greu forumul si am lasat-o balta. Apoi am avut treaba dar acum am terminat si stau un pic pe DC.
Mutzuneala placuta cu Alex
Noi am avut musafiri(catelul fratelui meu) iar a mea e tare geloasa dar intr-un final au incins o joacaaaaaaaaa.

Liliana, bafta la examene si spor la invatat

Oana, vino mai des pe aici

Lili, nu stiu ce sa-ti spun pt. ca la noi nu au fost probleme de ordin organizatoric am facut nunta din banii nostri iar parintii au fost invitati. Eu iti spun sa faceti si sa spuneti ca voi, sa nu cedati ca doar e nunta voastra. Cine vrea altceva nu are decat sa-si organizeze propia nunta. Parintii tb. sa va inteleaga, sunt dorintele voastre, sa nu isi puna spre indeplinire dorintele lor.
Editare: am trimis pm pt. huse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Salutare tuturor ! mai vin si eu pe aici sa mai vad ce mai faceti, fetelor! Vad ca merge treaba cu pregatirile, si o miresica noua! Bine ai venit pe forum!

Sper ca nu va e prea frig...cu iarna asta nici nu imi mai vine sa ies din casa...

Am o intrebare pt voi...poate stiti ...cat ar costa sa fac o procura la un notariat? Daca stiti pls spuneti-mi si mie !

Va pupacesc!

Oana

Mergi la inceput