Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
mysweetest spune:
Alinam mie de la firma mi-au zis ca au trimis dosarele la directia de munca si ca tot acolo trebuie sa ma duc sa duc cea cerere lunar sau declaratie si nu la primarie si cica asa ar fi zis si la tv (nu am vazut eu).
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
RalucaN spune:
Neata fetelor!
Marlena, dosarele se pot depune si la primarii si ele le trimit la directia de munca, fiecare il depune unde ii e mai usor. Iar tanti aia de la tv a zis ca aceea cerere sau declaratie sau ce o fi se va putea trimite si prin posta la directia de munca, ca sa nu se deplaseze lunar mamicile pana acolo. Formularul se poate lua de la primarie si se va multiplica, dar eu cred ca tre sa fie si pe site undeva, probabil ca anexa ceva la ordonanta sau la norme.
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza
Ioana75 spune:
Neata fetelor!
Eu sint sigura ca o sa primesc banii pe CIC, numai ca estimarea mea e ca banii pe ianuarie o sa-i vad in martie. Asa scrie in lege, n-am timp acuma sa va dau citatele, dar dosarele depuse pt ianuarie se trimit pe 10 februarie la aprobat, in 2 saptamini se primeste decizia, si abia apoi banii. Cred ca jumatate din tara ar intra in somaj daca s-ar face lucrurile simplu in administratie.
A dormit copilu' de la 11 aseara (ca am avut musafiri) pina la 9 juma, fara pauza de masa, in premiera absoluta.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
karmenutza spune:
Bianca, doctorul meu este in Rahova. Dar il pot intreba daca e de acord sa vina la tine, in Crangasi. Si noi facem botezul acum, in ianuarie, pe 14. Restaurantul l-am rezervat in decembrie. Prin Militari, pe la Apusului. Aici am venit printr-o interventie de a soacra-mi, dar s-ar putea sa mai gasesti weekend liber pe la restaurante in ianuarie ca inca nu prea se inghesuie lumea la nunti. Incearca sa cauti, ca poate gasiti pentru februarie pana la urma.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
RalucaN spune:
Daaaaa, mare dreptate ai Ioana! Cu toate ca tanti ministru de la tv zicea ca se vor da in feb, dar sa fim seriosi, traim in Romanica!
Eu macar voi fi acoperita in febr. cu banii pe ian. pt. concediu de maternitate in care ma mai aflu pana pe 25. Probabil ca daca depun dosarul pana pe 31 ian va merge si al meu la aprobat pana pe 10 feb. Sper. Stau si ma gandesc, cata tevatura.. pt doua luni, ca din aprilie ma intorc la munca.
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza
pharmacris2002 spune:
Buna ziua la mamici si bebelus!
As avea si eu o intrebare-Fetele care au facut vaccinul la bb la 2 luni de la stat au facut si la 4 luni la fel?Sau ati cumparat voi?Stiu ca cel de la stat nu este si ptr Hemophilus dar cel cumparat este.Eu as vrea s-o vaccinez pe fetita mea si ptr Hemophilus dar nu am facut-o la 2 luni in schimb vreau sa stiu daca se poate acum la 4 luni.Va rog daca stiti spuneti-mi si mie ca peste 4 zile trebuie sa mergem la vaccin.Voi ati chemat dr acasa sau v-ati dus la dispensar.Am vazut ca Ioana a facut vaccinul la particular.
Ioana- ai cumparat vaccinul sau il aveau ei?Si pe primul tot acolo l-ai facut?
mysweetest spune:
Am gasit modelul de deckaratie aici: http://www.ddfssbuc.org/formulare/Declaratie_propria_raspundere.pdf si detalii aici : http://www.ddfssbuc.org/ .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
mary ilie spune:
am sunat si eu la serviciu in legatura cu CIC, si cica sa merg acolo sa dau acea declaratie ca nu realizez alte venituri. dar mi-aqu zis sa mai revin maine cu un telefon, ca inca nu au clar ce au de facut in legatura cu CIC cred ca mai multe stiam eu decat duduia de la cadre
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
nicole74 spune:
Sa tot faci copii asa... Fata mea doarme in fiecare noapte de la 10 la 7-8 si apoi pana la 10-11. Eu, cu cat dorm mai mult, cu atat sunt mai obosita. Am dormit aproape 10 ore si imi pica ochii in gura.
Noi am facut la 2 luni vaccinul gratuit si ne-a zis ca la 4 luni trebuie facut tot asa si l-am facut tot pe cel gratuit, antimeningiticul urmand sa-l facem la 8, 9 luni.
Am uitat sa va zic ca si noi am fost trimisi preventiv la Grigore Alexandrescu pentru luxatie congenitala de sold, ca asa trimite doctora. Eu nu am de gand sa duc cupilu sa-l imbolnavesc asa ca daca stie cineva vreun ortoped sau pediatru bun care vine acasa, ca as mai vrea o parere.
Fata mea este f. certareata, o apuca si tipa la cate o papusa, porcusor sau ce are in momentul ala la indemana. I-am zis lu'tacsu ca va fi vai si amar de fundu lui cand o creste fetita si tabaram amandoua pe el.
Pupici
Nicole&Ioana Alexandra
poze
b_irina_c spune:
Nicole cand citesc cat dorm alti copii ma apuca depresia. Eu de 4 luni nu am dormit legat mai mult de 4 ore, cred ca 5 de vreo 2 ori....
Hai sa ma plang acum daca tot am inceput... Sa va descriu noaptea trecuta la noi. Pe la 9.30 facem baie, ne place la nebunie, gangurim si ne balacim. Apoi imbracat si papat. Dupa 130 ml adoarme in brate, il tin sa eructeze si apoi il conving cu greu sa mai bage vreo 60 ml. Ma declar multumita, bag kupilu' in pat. Pana sa mulg eu laptele pe noapte doarme dus, ma bag in pat, stau 20 min in care ma chinui sa adorm si aud "ma-ma -maaa-mam-amaa". A trecut 1 h de cand doarme. E 11.30, ma duc il iau in brate ca altfel nu se pototleste, se zbate, da din cap si isi tranteste picioarele de pat. Asdar in brate se calmeaza il pun in pat, ma plpang la tati ca ce copil marait... Ma bag in pat si intr-un final adorm. E 12.30 copilul urla de mama focului. Se duce tati, eu inerta in pat...copilul urla si mai rau, asa ca ma duc... ma strofoc sa-l culc, nimik. Aprind becul, copilul gangureste vreo 15 min fericit, apoi maraie a somn. Ii dau vreo 50 de ceai si la culcare... Nu reusesc asa ca-l pun in carucior, adoarme. E deja 1.30... Ma duc si eu sa ma culc, pt a 3 oara... Succes doarme pena la 3, iar vreo 50 ceai, adoarme in continuare. Iar ma duc sa ma culc.... Fericire maxima, a dormit pana la 6. Dupa una calda, una rece. Mananca doar 80 ml lapte... Asta e, se culca iar, doarme pana la 8. Nu-i rau, dar eu is franta..... Si are deja 4 luni si 10 zile si pe la 3 luni dormea cu o singura trezire pe la 3- 4 dim.... Cu cerealele a fost bine vreo 2 nopti, adica dormea pana la 2, fara trezirile de 11 si 12 noaptea...
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze