Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

Nicole74-Si noi avem aceeas problrma cu soldul.La 2 luni am facut eco la pol Medlife de pe Calea Grivitei la un pediatru foarte bun dr Mircea Stamate care face eco si la Grigore Alexandrescu.Acum la 4 luni facem din nou eco sa vedem cum a evoluat.Intre timp am purtat 2 pampersi.La Grigore Alexandrescu am fost cind am iesit din spital la dr Burnei Gheorghe .Este chirurg ortoped si foarte bun dar foarte aglomerat asa ca nu ma mai duc in spitalul ala acum ca nu mi-a placut cum arata.Nu stiu daca are si cab particular ca m-as duce la el.Poate stie cineva.Dar la eco poti sa-ti faci programare la Stamate prin tel si este foarte curat , servicii de calitate si doctorul foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Sa nu credeti ca am terminat. Dupa 80 ml papati la 6 dim, a mancat 150 ml abia la 12 . Ieri a fcaut si 38 temperatura, asa ca azi am chemat pediatra (eu ii zic asa dar nu stiu ce specializare are). Oricum ea a zis ca totul e normal, ca seamana cu unul din parinti.... Eu am fost cuminte....

Noptile sunt de vreo 3 saptamani asa... Nu mereu sta treaz, dar urla dupa mine din ora in ora la inceput, apoi doarme 1-2 h linistit, papa ceai, doarme 3 h si de la 6 dim din jumate in jumate de h tre sa-i bag suzeta, ca nu mai doarme fara ea.... Noaptea trecuta s-a dus tati ca la 6.45 eu mi-am pus dopuri in urechi si l-am lasat pe el de paza pana a plecat la servici.... Cel mai enervant e ca nu e invata in brate Vladut, ziua doarme in carut si in brate il iau rar, cand e chiar marait... Nu stiu ce vrea de la mine noaptea si nu as vrea sa-l iau in pat cu mine... Nu stiu ce sa ma mai fac........

Asa ca sunt terminat si fizic si psihic... Si depresia se "adanceste" cand citesc de bb-ii vostri care dorm de seara pana dimineata. Sa mai fac unul????? No way...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Aaaa... n-am terminat... ziua cand doarme bb si vreau si eu... ghici ce... la 5 (eu stau la 7) is niste cretini care cred ca isi chinuie cainele... urla frate ala de zici ca-l taie... si mai rau urla si noaptea... toti vecinii se plang de cainele ala, mie imi plac animalele, dar pe cainele ala l-as duce la hingheri.........

cred ca am terminat ....

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Irina, incearca sa ii dai ceva supliment de lapte praf seara.
Vladut e mare de acum, si poate nu se satura.
Si la laptele praf trebuie sa schimbam formula la 4 luni.

Si Ancutza se trezea din 2 in 2 ore cand o alaptam exclusiv.

Asta-noapte, a dormit de la 21.40 dupa baita pana la 7.53.
I-am dat sa manance, ea radea la mine, eu o sa o culc si cand ma uit la ceas vad 8 fara 10.
Si a mai dormit pana pe la 9,30.

Ptr colici, exista si niste siropuri pe baza de plante ColicBaby si CalmBaby de la Erbavita. Se gasesc la HelpNet.

Sofia
, te inteleg cum e sa nu ai copilul acasa.
Nu esti intreaga, parca lipseste o parte din tine. Si eu il am la socri pe Victor, dar vine sambata de ziua lui.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Eu sunt suparata cu faimosul stimulent de 3 mil, ca nu stiu inca cum trebuie procedat.
Am reusit dupa lupte seculare sa vorbesc la directia teritoriala de munca si mi-au zis ca acum citesc ordonanta si nu sunt lamuriti cu situatia mea. Sa mai sun marti-miercuri cand vor termina de citit ordonanta

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

irina, sper ca nu e adevarat ca bb seamana cu parintii ... ca eu am fost rautatea intruchipata.

Nu stiu daca v-am povestit cu picioarele Mirunei ... pentru ca voi tot vorbeati de picioare, chiar daca mie mi se parea normale si nici un doctor nu a zis nimic de rau, m-am hotarit sa insist eu, la fiecare dr, sa se uite cu atentie la picioare. Evident ca la vreo 2-3 doctorite li s-a parut ca are ceva. Si daca taceam, sint sigura ca nimeni n-ar fi zis nimic. Ma ingrozesc cind ma gindesc citi medici incompetenti sint. Stiu ca fiecare domeniu are uscaturi, dar parca in medicina e mai grav, si efectele sint mult mai nashpa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

cristina, normele de aplicare ale ordonantei nu s-au votat inca, ce vedem pe site-uri sint doar propunerile; deci intii trebuie sa stepti pina apar alea. De obicei normele astea clarifica multe chestii. Ai facut cerere sa intri in program de 6 ore?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Ioana, multumesc.
Au aparut normele ieri sau alaltaieri.
(vezi la pagina legislativa).

Cred ca imi aproba sa lucrez 4 zile pe sapt cate 8 ore.
Daca nu, voi lucra numai 6 ore.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Salutare,

am stat pana acum si am tot citit pe forum diverse pe la legislativ si cap.curent la noi...

mai fetelor, nici pe mine nu m-au lamurit nenea astia cu indemnizatia pentru ca NICI EI NU SUNT LAMURITI... tanti de la mine de la servici s-a spalat pe maini de dosar, ca cica nu tre sa-l depuna angajatorul (dar in normele metod. asa scrie + pe site-ul cnpas intr-un comunicat...).
am ajuns la concluzia ca voi lasa sa se mai aseze lucrurile pana pe la sfarsitul lui ianuarie si apoi voi incepe alergatura, asta daca intradevar suntem noi cele care tre sa depunem si dosarul, nu numai declaratia pe propria raspundere si adeverinta tip insotite de copie dupa CI si certif nastere bb.

in alta ordine de idei, si bb meu se mai scoala de 2 ori noaptea sa manance si nu i-am dat inca cereale. vad ca unele dintre voi ati ajuns si la supa sau piure mancat cu lingurita (asta prin pozici am vazut - aveti niste copilasi tare dragalasi!)

ieri am facut si noi vaccninul de patru luni si bb a avut o tentativa de febra azi dimineata dar am combatut-o rapid cu panadol. in rest cam molatec si somnoros. dr. a zis sa-i diversific, dar fara cereale prea multe ca-i 'tanculet' si sa-i dau fara grija cand ii dau supa, ca "asta mananca si fasole dupa cum arata"... sa-nteleg ca-i de bine, dar eu am vazut pe la voi ca sunt copilasi si mai voinici ca al meu...

Ioana - ce te-a apucat cu picioarele? ce-a zis calapod? ce gaselnite au mai scos dr.?

toate bune tuturor,
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Haideti ca am picat si eu acum ca mi-am adormit copilul intr-un final

Ioana - eu pe 16 ma intorc la servici...am dreptul la program de 6 ore? ca acum am vazut ce ai scris si parca prea ar fi frumos. Ai idee unde scrie exact chestia asta ca sa pot sa ma duc la HR direct cu sursa ca altfel ma aburesc aia de nu ma vad.

Irina - poate Vladut are decat o perioada mai agitata si isi revine la programul de dinainte. Asa e si Luca, ba doarme de tai lemne pe el, ba se trezeste din juma in juma de ora sau mai rau nu adoarme deloc pana la ore f tarzii in noapte.

Am si eu doua probleme:

1. i-au aparut niste bubite pe obrajori, respectiv 2. Una pe un obraz si una pe celalalt, sunt chiar simetrice si arata ca niste cosuletzi. Aveti idee cu ce as putea sa-i dau, ca am incercat cu Reviken (crema mea minune), dar vad ca nu functioneaza.

2. trebuie neaparat sa-mi responsabilizez sotul si nu stiu cum sa fac. El e mai smucit de felul lui si in permanenta agitat. In consecinta usile se cam trantesc, cand se aseaza in pat zici ca face saritura leului si altele de genul asta. Normal ca bb se sperie si dupa ce ca are somn de iepuras, il mai trezeste si tati. Cu ce sa-l amenint? ca in curand o sa-l trimit sa doarma pe balcon

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput