Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La multi ani !! si bine v-am gasit.
Azi m-am intors si eu, dupa 1 luna de stat la munte..A fost frumos, dar plicticos. Fara net, fara axn - in schimb cu bunicii...Noroc ca dupa anul nou au aparut niste prieteni. A cum nu cred ca vreti sa stiti ce am in casa. Haine adunate gramada - sortate pe culori pt a fi puse la spalat, jucariile celui mare in mijlocul sufrageriei - de bucurie, le-a scos pe toate - si cel mai rau: lumina in frigider.
In rest bine sanatosi. Azi pitic face 3 luni.

anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Zi zau Anya si te cred pe cuvint de pioner...

Mi-e o foame, ma duc sa maninc cu sotul care taman a intrat pe usaaaaaa!

Alea Alea

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

La multi ani (multe luni), Anya!

Eu te admir sa stii ca ai avut curajul sa pleci la munte cu 2 nazdravani. Noi n-am plecat pana acum in niciun sejur cu amandoi copii (mi-a fost groaza de impachetat/despachetat si nici nu am avut oferte care sa merite deranjul).

Cum se impaca cei 2 nazdravani ai tai ?
Pe tine te mai ajuta cineva in mod curent ?

Eu am noroc ca il trimit pe Victor la gradi.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Suntem foarte fericiti si eu si tati, asta seara Ancutza a mancat f. bine cu lingurita.

Si pe mine ma apucase disperarea, ca supica n-o manca deloc.
Credeam ca nu mai reusesc s-o invat sa manance cu lingurita.
Si ca eu plec la serviciu si bona nu are rabdare cu ea, mamica crizata, deh.
Parca a ramas copil care sa manance numai cu biberonul.

i-au trebuit cateva mese cu cereale Milupa, din alea cu mar si morcov, care sunt mult mai bune decat supa aia de legume fara gust.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

anya, bine ai revenit!
waw, Cristina, felicitari pentru Ancuta!
eu dupa 4 luni o sa incep diversificarea,ma gandeam sa incepem de la 1 februarie, si atunci sa ne vedeti!

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

avem poze noi! ne puteti admira in albumul personal de pe prima pagina,albumul "3 luni"
noapte buna mamici si bebici!!!!!

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Irina am inteles ca s-ar pute asa nu luam bani deloc pe luna ianuraie datorita intarzierii depunerii dosarelor...sper sa nu fie asa.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Multumesc Jadi, spune-mi te rog, ce tetina folosesti la biberon- latex sau silicon- pentru ca am inteles ca sunt mai tari cele din latex si ca exista si tetine cu diferite viteze de curgere.
A fost pediatra si e totul ok, cu colicii ne-am linistit ca am luat baby calm, dar sa vedem ca e lunga noaptea.
Noapte buna la toata lumea!

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ho ho ... se pare ca sunt prima pe forum azi! asa e cand ai un bb care se culca tarziu si se scoala devreme

Karmenutza, eu stau in Crangasi...dr tau in ce zone vine?

am si eu o curiozitate, voi pe la ce restaurante ati facut botezul? Cam cu cata vreme inainte ati rezervat? noi vrem sa il facem acum in ianuarie, dar nu am organizat inca nimic...trebuie sa ne mobilizam!

O zi buna tuturor!!

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!!!!

Marlena ca bine zici ....sa scap de numarul ala ...ieri nu am mai intrat ca am umblat aiurea cu bb dupa mine. Apropo, a fost cineva la primarie la noi la Galati si abia erau instruite cucoanele alea cu privire la cic, si l-au trimis pe un tatic la plimbare, cica sa vina mama personal pt cerere , pai eu trebuie sa merg si cu bb dupa mine.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput