Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
Anda Panda spune:
pharmacris, mersic de raspuns, dar aici laptele e putin diferit. nu e ca acolo "pasul 1, pasul 2...". o sa ma mai interesez. poate ii schimb laptele cu alta "marca"...vad eu.
marinela, f interesant articolul, chiar mi-a raspuns la unele intrebari pe care le aveam
maddy, la fel face si robert, supt paturici, bagat mina in gura cit mai mult, daca se poate pin' la cot
in privinta diversificarii am citit ca dintre sucurile de fructe si cele de legume e bine sa se inceapa cu cele de legume, deoarece gustul celor de fructe este mai bun si posibil sa-l refuze pe cel de legume.
apropos de diversificare, baietelul meu are 4 luni si 4 zile (5.500kg). maninca doar lapte. voi ati inceput sa ii dati sucuri de fructe/legume, sau cereale ? daca da, cind anume ati inceput ? pe aici se "zvoneste" ca nu se incepe inainte de 6 luni. insa eu mai mult de 5 luni parca nu as astepta. voi ce ziceti ? cind sa il trec pe "sarmale" ?
spor in toate !
anirim spune:
Salutari,
Marinela79: iti multumesc din suflet pt informatiile scrise in legatura cu somnul, lucrul acesta ma motiveaza sa ma trezecs noaptea cu mai multa usurinta, apropo, chiar acum m-am dus sa vad daca David-Andrei doarme , si avea asa zisul somn activ si exclam cu mandrie :" mititelul , repeta ce a mai invatat azi !!!! " pupici
Anirim si Andutzu
mysweetest spune:
Tocmai am aflat de ce a fost asa marait Alexandru de la Craciun incoace...i-au iesit cei 2 incisivi de jos ..primii dintisori dar nu prea ma lasa sa ma uit la ei .
Asta era motivul pentru care nu prea manca si bea mai mult ceai, isi schimbase ora de culcare dupa 12 noaptea, era mereu marait,nu dormea mai deloc, isi molfaia toate bluzele si ii curgea saliva.
A facut baita, a papat 120 ml si acum doarme ..sa vedem cat il tine .
Irina e posibil ca si lui Vladut sa ii apara vreun dintisor si de asta sa fie marait.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
jadi spune:
Marinela multumim pentru informatii, nu stiam atitea despre somnul nostrul dar despre al copiilor.
Cu toate astea, copilul meu doarme circa 7-8 ore pe noapte, daca eu am somnul usor, il aud cum se foieste la fiecare jumatate de ora, suspina, ofteaza si mai ales trage vinturi la greu. Daca sint obosita, nu il aud decit cind vrea suzeta sau plinge de foame.
Azi insa l-a durit burtica rau, a adormit imediat dupa baie si bibe dar s-a trezit de 5 ori pina acum si pina nu a tras toate vinturile din arsenal nu a adormit la loc.
Marlena sa stapiniti sanatosi dintisorii!
In rest nimic de raportat, sint un picut obosita si sper sa ma culc devreme astazi!
Ma mai invirt pe aici1
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
marinela79 spune:
Ma bucur ca v-au placut informatiile despre somn.Va mai dau de lucru si va trimit sa cititi despre diversificare
http://www.reclama/Cand_este_timpul_sa_introducem_solidele_in_alimentatia_unui_bebelus-articol-224.html
http://www.reclamamascataatentie/index.php?s=2_1&p=6&id=173&id_pag=227
http://www.helpnet.ro/?id=158
http://www.infomedicaoltenia.ro/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=29
Anda nu poti sa-ti activezi PM-ul, as vrea sa-ti pun cateva intrebari legate de Canada.Sotul ma bate la cap sa incercam sa ne punem actele pt aceasta tara si eu sunt foarte speriata pt nu stiu nimic de tara asta si nici nu stiu pe cine sa intreb ce si cum.Ce ti se ofera acolo, cum esti primit, cum stau cu clima si altele.Eu ma tem de tornade, uragane si cutremure si alte chestii din astea de care nu te poti ascunde.
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
sofia_misicu spune:
Buna seara!
Am ajuns si noi acasa si m-am linistit. Nu imi fura nimeni copilul insa preventiv imi pun alarma. Cum il tine cineva in brate mai mult de 10 minute actionez!
Pe 2 am facut 2 luni si ne mandrim cu 6.050 kg. Cam mult as zice uitandu-ma la cifrele care se vehiculeaza. Mananca la 3.30 cate minimum 5 masuri. Asadar bagam, nu gluma.
A inceput sa zambeasca,cu ganguritul stam mai prost. Doar daca e super bine dispusa. Nu am facut inca vaccinul pt ca nu l-am primit si pt ca stranutam destul de tare. Sper sa i-l fac in doua zile.
Trebuie sa va spun cu riscul de a o deochia ca am un inger pe post de copil. Nu plange, nu vrea in brate, doarme noaptea, doarme ziua mai putin cand o doare burta. Nu stiu ce e cu ea, aproape ca ma sperie. E o minunatie! Ptiu, ptiu ca nu imi mai incap in piele de mandrie.
Fiinfca i-a facut loc de parcare si soacra=mea la ea, i-a cumparat un patut si un carusel science fiction care m-a dat pe spate. Mai mult eu m-am jucat cu el: e o gasca cu muzica, sunetele naturii, gaste invartitoare jos, gaste invartitoare sus,temporizator, mai ca nu schimba copilu'. E foarte misto si se gaseste la Miniblu.
V-am pupat si noapte buna
Sofia si Irinuka
sofia_misicu spune:
AM scris in mesajul de mai devreme ca mananca la 3.30 parca mananca la 2.20... Hahaha
AM uitat sa zic:
Andrei -
Sa nu lasam pasiunea sa moara
Sofia si Irinuka
cge spune:
Fetele, care dintre voi ma poate ajuta si pe mine cu inscrierea lui Victor la o scoala buna din sect. 2 care sa aiba de preferat si internat ?
Eu am ochit scoala 56, de lg. Pro Tv, dar nu stiu cum sa ajung la ea.
Multumesc din suflet si scuzati-mi indrazneala,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
jadi spune:
Cuscra, intreb si eu ca sint nestiitoare, exista scoli cu internat in Bucuresti?
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
mihaela_e spune:
Buna seara tuturor, mamici si bebici...
Da, tare liniste maie pe aici....
Iaca, dupa atata amar de vreme am net.....e de sarbatorit, nu gluma....am asteptat din 26 ocombrie minunatii baieti de la RCS sa imi instaleze netul, dar nik... asa ca m-am suparat si mi-am instalat o retea...detalii tehnice nus tiu...stiu doar ca pot sa intru de DC si este suficient...si apropos, chiar e adevarata avertizarea de pe DC "atentie, creaza dependenta".
Am reusit sa culc cupilul. Nu stiu ce a fost in seara asta cu el...dupa baita...destul de cuminte la imbracat (ceea ce nu ii sta in fire) iar apoi la titi...dar, stupoare, parca ii dadeam otrava asa se incorda si o respingea. Dupa lupte seculare cu el invingator, am cedat nervos, m-am mult, am pus in biberon nitel si a infulecat copilul meu...pus la titi.., otyrava...faza s-a repetat de 3 ori, iar a a3-a oara dupa ce a terminat bibe s-a infruptat din titi pana a adormit. ASsa de tare m-am suparat si ingrijoarat, incat nu stiu ce sa fac. Si nu gasesc explicatia, pt ca era evident ca ii era foame.
Altfel, nu ma plang de baiatul meu...este un copil minunat...cuminte foc, si vorbaret si zambaret si jucaus. Cu somnul nu avem probleme. Doarme si ziua, doarme si noaptea...Noaptea se scoala de 2 ori, mananca si se culca, sau mai bine zis mananca dormind.
Acum m-a rapus si pe mine ziua de azi, asa ca va spun noapte buna.
Mihaela si Alexandru