Bebelusi de mai-iunie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mercedes, la noi piciorusele ajung pe podea, iar cand vrea sa se odihneasca sta in scaunel, ca asa cand merge se ridica nitelus pe picioare...

Ioanailincam, pune si tu o poza cu tine... Ca eu nu cred ca esti urata? Si intrebai o coafeza de aici... Ia cica te-ar fi vopsit numaidecat dupa ce ti-a stricat tanti aia, ca zice ca n-are nimic, ca se prinde, cu conditia sa fie vopseaua alta culoare decat ce ai tu ca sa acopere ce anume vrei... Numai sa ai grija ce vopsea folosesti...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fetele!
Ieri l-am mutat pe Andrei definitiv pe podea cu joaca. I-am facut o adevarata reduta, cu taburete si perne, i-am insirat jucariile si l-am pus acolo. Nu mai tinea cu canapeaua, se tot cocotza si ma trezeam cu el in virful patului, urca pe toate pernele puse de protectie de ma lesina iar el ridea smecher la mine sa-mi arate ce isprava a facut. S-ar parea ca ii place pe jos si a facut o pasiune pentru pilota facuta sul si pusa la un capat, tot pe ea statea. Pe ea a adormit, si nici macar in somn n-am putut sa-l desprind de acolo ca maraia. Asa ca l-am lasat in pace si stea cum vrea si dupamiaza tot acolo a tras un pui de somn.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Neata.
Ieri al noi la Primarie s-au primit documentele pen tru dosare. In speta, este un docoment care contine toate cele specificate in ordonanta ca trebuie sa fie cuprinse in declaratia de proprie raspundere.
Apoi trebe copie dupa buletin, dupa certificatul puiului si adeverinta de la serviciu care sa cumprinda cele specificate de ordonanta.
Ati inteles? Ca eu cand vad ce am scris nu mai inteleg nimic!

Azi ma duc sa depun dosarul, ca adeverinta e gata de ieri.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Gabizam, acela este proiectul. Normele finale nu le-am vazut inca, cred ca astazi apar, dar nu cred ca este ceva schimbat.
Cristina a dormit astazi pana pe la 8 iar asta noapte s-a trezit o singura data plangand. Eu cred ca se intampla din cauza nasului care i se infunda noaptea si nu mai poate sa respire bine. Asa ca i-am pus Nazomer si am culcat-o la loc. Se pare ca a avut efect. Nu mai sta sa ii trag mucisorii cu pompita.
Andreeatan, nu cumva Thomas are fundul rosu de la sucul de portocale? Eu il diluez cu apa plata in proportie de 20% si Cristina nu are probleme.
Eu ii dau iaurt Danone natural. Decat sa ii dau alta marca si vechi mai bine ii dau Danone "proaspat". Stau intr-o zona fara prea multe magazine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata.

Loreen intrebai de ulcerul meu e super .Ma apuca durerea cand iti este lumea mai draga si ma umflu de zici ca acuma plesnesc .Dar am inceput sa beau mai multe ceaiuri am renuntat in mare parte la prajeli sa vad de acum in colo ce mai e de facut.

Am avut o noapte de kk .Cu insomnie si cand ma rins somnul am visat numai prostii ,asa ca era mai bine treaza.

Fetele vad ca si-au inceput activitatea de noapte impreuna cu tatici pe anul 2006 iar eu nici macar nu ma incumet si cred ca pot numara de deghete de cand s-a nascut Mara cam de cate ori ne-am intalnit noaptea in pat.Va rog sa imi da-ti si me retete poate imi vine cheful sau pleaca de tot.

O intrebare Mai exsta cineva care inca are patutul la copil in dormitorul unde dorm parinti ca eu cred ca nu o sa o mut prea repede ca daca ar fi sa fac de cate ori ma trezesc noaptea sa ii dau suzeta sa fac drumuri pai numai dorm deloc devin robotel.

Va pup si revin

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Bravo, andreeaatan !!! Felicitari si la mai bine!
Bad news: colega de la Personal - Salarizare tocmai m-a anuntat ca eu trebuie sa ma duc sa depun dosarul pentru stimulent. . Si ca isi cere scuze ca m-a indus in eroare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete!

La multi Ani PATRICIA ANNELISE (Fran); RARES STEFAN (maysa); ALYSSA (Tdi) si ISABELLA (Danelutza). Sa cresteti mari scumpeilor!

Noi ne-am trezit pe la 4 dimineata si apoi pe la 7 si acum la 10, ca nu poate respira din cauza nasului infundat... Si din cauza asta mananaca si foarte prost, ca nesimtind gustul mancarii, o refuza... Vad ca numai laptele ii place... Off! I-am pus nite picaturi noi care incep sa-si faca cat de cat efectul, ca parca respira mai bine... Ce mila imi este de el cand trebuie sa-i fur mucii din nas cu pompa, ca e tare agitat!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Gabitza, mama ce fain doarme. Al meu n-ar adormi de unul singur nici sa fie mort de somn. In patut, da, dar in alta parte deloc.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Fetelor din Buc, in cazul in care tb sa depunem noi la primarie actele pt indemnizatie, propun sa ne dam intalnire toate si sa vezi distractie pe functionare....

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Netaza,

Margot, de acord cu tine...ne dam intalnire!

In proiectul de la norme scrie f clar la art 30 ca pt mamicile aflate deja in cic angajatorul depune dosarul.
Poate nu a fost aprobat si sunt normele altfel!

Hai ca vedem noi ...

Gusta, si noi avem patutul copilului in dormitor dar mai rau, Mariuca se trezeste pe la 1 si plange pana o iau in patul mare. Cat a avut febra am tinut-o cu mine in pat si de atunci nu mai vrea sa doarma in patutul ei dupa ce se trezeste...si plange si ca sa nu tulbur linistea noptii , o iau cu mine...
Trebuie sa o dezvat dar nu stiu cum!

Ma duc sa pregatesc dejunul plodutzului

Mergi la inceput