Bebelusi de mai-iunie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut
Mi-a luat ceva sa citesc cat ati scris
In legatura cu ordonanta: pentru cine este deja in CIC si ramane in CIC, angajatorul este cel care depune dosarele la directiile de munca. IN BUCURESTI nici macar nu ti-l primeste daca mergi tu ca mama in CIC sa ti-l depui singura. Asa ca mai asteptati cu intalnirea sau hai mai bine sa ne intalnim in scopuri mai relaxante Sau putem sa ne intalnim la primarii ca acolo tre sa ne depunem cererile. Dar asta inca mi-e cam neclar.
Pentru restul lumii: cele intoarse care vor stimulentul, cele care intra in cic sau nasc dupa 01.01.2006 tre sa mearga ele sa depuna.
Eu duc alta lupta acum cu angajatorul meu care tine neaparat sa aplice o chestie pentru luna decembrie in virtutea unei legi care intra in vigoare o luna mai tarziu. Adica se pregateste sa se stearga si cu constitutia undeva... Mai vedem noi
Si acum lucruri mai importante si mai dragute
Filip s-a semkerit, bate toata casa in lung si-n lat calare in premergator, se duce unde e pisica si se maimutareste la ea, aia e in super panica si eu cu okii pe amandoi nu cumva sa se lase cu bataie. Nu mai vrea sa stea singur decat daca il las pe jos sau in premergator ceea ce este f periculos deocamdata pentru ca inca nu am indepartat toate lucrurile pe care el nu tre sa puna gherutele.
Gabitza, Andrei e super haios.
Loreen, am vazut si eu poza in care ti-a stat tie inima. Felicitari!
Cu toate aceste progrese ale puilor se vede treaba ca si cine a avut putina liniste pana acum isi poate lua la revedere pana pe la 3 ani.
Cu slabitul e groasa rau, abia am reusit sa razbesc mancarea din frigi si tot mai este, dar ma dau batuta: nu mai pot! Deja am inceput sa ma pregatesc mental pentru dieta, am inceput sa ma lupt cu 2l de apa pe zi, si probabil de saptamana viitoare incep reimprietenirea cu Cindy. La vara vreau la mare si nu vreau sa fac gaura in nisip cand m-oi aseza la plaja

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ziua buna!
Gabitzam pai la ce culcus i-ai facut lui Andrei si pe mine ma imbie sa ma intind/gheia o pauzasc in "reduta" si cu "cititul" vad ca ati luat-o din timp, il atrage carticica cu animale? E un strengar fasnet, cand mai trage si un zambet smecheros ma topeste, Scump!
Andreeaatan felicitari pt. mutare si spor la cautari, sa gasiti un apartament cat mai aproape de voi si cat mai rezonabil.
Laura pai are niste gene Cristina!!! Intradevar e slabuta, dar e atat de finuta, ca o domnisoara de la palatul regal!
Gusta, Loreen, Beatrice, Ioana de gustat nu a apucat sa guste globul, in schimb era toata numai sclipici pe fatza, zici ca se pregatea de disco.
Gusta urata treaba cu ulcerul si tatal meu a avut si stiu ca ii dadusera un lichid pastos si alb (bleah) si probabil ar fi ajuns la operatie, daca...dar acum am inteles ca f. rar se mai opereaza ulcerul, dar te intreb si eu cafeaua nu-ti face rau la ulcer, pe de alta parte stiu cum e fara cafea ca si eu am tensiunea mica si daca nu beau cafeaua pana-n pranz am sanse mari la o migrena.
Si Bianca doarme in dormitorul conjugal, eu tot trag sa o mut, unde...la vecini , pe Andreas l-am pus de la nastere in camera lui, acum pe Bianca nu o pot duce la el in camera (desi el ar vrea), asa ca nu-mi ramane decat camera de zi sau bucatarie, baie, debara, hol , voi vedea dupa ce demontez bradul.
Ioana eu trag de timp cat pot cu bradul, ca daca il desfac ma apuca depresia, primele zile din ianuarie sunt cel mai greu de suportat pt. mine, nu ma pot acomoda hop-top si bradul parca mai prelungeste...agonia. Si eu m-am vopsit dupa o vopsire la vreo cateva zile diferenta, prima data am zis ca nu am stiut eu sa ma vopsesc, apoi m-a vopsit coafeza, dar tot n-a prins, dar eu vroiam sa-mi trantesc roscat dupa negru
Loreen cum mai este Delia cuu vocea, mai e ragusita, nu sunt semne ca ar fi mai bine?
Beatrice of, nasucului mucios
Androix cum ai facut musacaua pt. Filip?
Oana cum mai stati la capitolul diversificare, parca nu te-am mai auzit zicand nimic sau n-am fost eu atenta
Stefania chiar mai de ce nu mai dati nici un semn?
Olga si voi aveti un Craciunel tare scump si atletic, zau ca are niste forme de parca ar practica atletism, sta f. bine si in picioare, mancarica il coafeaza...bine ca l-ai intarcat, poate e timpul sa se linisteasca...
Restul fetelor care nu mai spuneti nimic, sper ca sunteti bine si bb la fel.
Spuneati ca la noi se scrie mult, dar cand am vazut ca bb de iulie-aug.05 sunt la doar vreo 3 capitole diferenta de noi...

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! pentru PATRICIA ANNELISE, RARES STEFAN, ALYSSA si ISABELLA

M-a durut ieri capul asa din senin si m-am prins de ce: presiunea atmosferica

Bianca a inceput sa nu mai agreeze laptele de seara, dimineata e ok, dar seara negociem vreo 1h pana sa-l pape, cred ca trebuie sa trec pe Ca gluconic ca sigur nu-si acopera necesarul de Ca.
Sunt incantata cand vad ca rand pe rand hainitele raman mici si scade stocul, asteptam provizii noi...Gusta acum sunt reduceri bune la voi

De vreo cateva ore ploaia s-a transformat in si sper sa ninga muuuult, ca ma dispera aia parca era toamna

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Gabitza formatul .pps nu se poate vizualiza aici?

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Salut, la multi ani si numai bucurii in noul an, sa speram ca va fi mai bun decat cel care s-a terminat!

N-am mai dat de mult de veste, pentru ca nu prea mai am timp sa respir si voi aveti un ritm halucinant, nici n-apuc sa va citesc...

Cu dosarele, cererile si normele si eu am aflat la fel, ca firmele trebuiau sa depuna dosarul nu stiu unde si ca s-ar putea sa fie nevoie ca noi sa ducem o cerere la primarie, dar inca nu s-au publica normele si nu e sigur, sa mai sun luni poate se afla ceva. Oricum cererea cu pricina ar trebui sa fie tip, si deocamdata cica nu exista nici un tip.
Romanica, plai de vis, de ce sa fie ceva simplu cand ar putea fi foarte imbarligat.

Despre capra mea mica poci sa va spui ca umbla prin toata casa, nu mai are nici o taina, se ridica in picioare imediat ce gaseste un punct de sprijin, in premergator nu vrea ca nu e destula aventura, o adora pe sor-sa, nu zice decat cheche si gheghe, dar cu silabele astea doua e in stare sa te injure si sa te incante, mai nou ne pupa, are ea un fel interesant de imbratisare, deschide larg bratele si isi arunca nasul in obrazul meu. Banuiesc ca e un fel de pupat asta, nu?

Cam in aceeasi perioada cu Ioana am gasit si noi o bona, dar nu stiu ce sa spun despre ea, nu e in stare sa lege o punte cu niciuna din fete, pe Irina o agita cam rau iar pe Miruna nici n-o tine in frau, nici n-o atrage cu jocuri sau povesti, sau altceva. Este foarte statica, prefera sa se uite la desene animate cu ambele fete sau sa spele vase decat sa aiba vreo activitate. Nu stiu, poate cer eu prea multe de la ea, insa as prefera sa nu miste un deget in casa, sa gasesc casa vraiste, dar sa fie fetele incantate. De altfel i-am spus in repetate randuri sa le lase naibii de vase, ca nu crapa daca stau doua ore nespalate, ma ocup eu de ele oricum.
Ma tem ca va trebui sa reincep interviuri si cautari, macar sa profit de perioada cat mai stau acasa...

Am trecut si noi prin niste perioade cu muci si tuse, ne apuca pe rand, pana la urma ne-a trecut dar nu chiar de tot, astazi sper sa primesc umidificatorul si poate mai rezolvam problemele astea.
Sarbatorile le-am facut pe acasa, in Ajun am fost la nasi si l-am intalnit pe Mos Craciun, Irina a fost cea mai tare, l-a apucat imediat de barba si a ramas cu un smoc de fire in pumn.

Hai ca ma duc sa fac ceva de mancare, asa n-am nici un cheeeef...

Mergi la inceput

Roisin ne bucuram ca ai mai dat un semn de viata sa mai aflam si noi despre tine si fetele tale.
Nu inteleg de ce femeile astea angajate pe post de bona se cramponeaza in vase, calcat sau alte treburi casnice cand ele au fost angajate doar pt. copii, probabil nu sunt in stare si se "ascund" cumva. Tare dulce cred ca e Miruna cu "pupicurile" ei, mai pune poze!
Acum ca ai umidificatorul ai rezolvat-o, dar de folos sunt si acei "suporti" speciali pt. calorifer in care se pune apa si astfel e mai ieftin si rezultatul e garantat.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Eli, exact asta e sentimentul, ca evita sa faca ceva ce nu se pricepe si se ascunde dupa niste vase murdare.
Poze cu fetele tocmai am pus, doar ca am impresia ca sunt putin alandala, poate reusesc sa le aranjez. Adresa este asta: http://community.webshots.com/album/537135022vvfNYW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, carticica aia cu animale il atrage pe Andrei doar sa o roada, e foarte gustoasa
Formatul .pps de care zici banuiesc ca se refera la un fisier PowerPoint si nu inteleg la ce te referi cind zici daca se poate vizualiza aici. Adica sa ne dai un link si sa-l vedem noi direct?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

AU APARUT FAIMOASELE NORME!!
RAMANE CA IN PROIECT !!! ANGAJATORUL DEPUNE DOSARUL SI NOI NUMAI CEREREA!!!

Mergi la inceput

Roisin ai niste fete tare frumoase, slabute, pai are cu cine semana, nu? Gene lungi, par lung si mult, sta bine de tot in picioare, ce mai, te topesti uitandu-te la ea
Se uita si Andreas la pozele cu mosu si m-a intrebat daca mosu’ vostru vine din tarile calde ca l-a vazut cam...dezbracat si de ce nu i se vede fatza, l-a tras de barba si ii e rusine
Gabitza da, in power point este atasamentul primit, dar banuiesc ca n-am cum sa vi-l arat.

Cand va vad prichindeii care mai de care in picioare...iar noi n-am trecut nici de faza cu intorsul...si ce ma scoate din sarite e ca nu avem voie sa folosim premergatorul, va dati seeama ca imbatranesc pana imi va merge fata. Ce exercitii sa faca daca mergaretul e interzis?
Simona parca pe tine te-am auzit ca ati fost la ortoped si v-a interzis rotobilul, imi spui si mie de ce? Ca in aceeasi situatie suntem si noi si ca bleaga am uitat sa-l intreb pe ortoped “da de ce?” Cel putin pana la 10 luni e tabu cand avem urmatorul control. Zau ca am ajuns sa-l percep ca pe ceva dulce si interzis de care mi-e pofta dar nu am voie sa ma ating

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput