Bebelusi de mai-iunie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 8

loreen spune:
Am revenit scrisesem ceva kilometric cu Delia in brate,a adormit si am pierdut mesajul pana am pus-o in patut...
Pe scurt chestia aia voodo-voodo cu frica copiilor ca mama dispare nu este cioaca...la a mea functioneaza perfect,asa ca bucurati-va din plin si fara glume daca copii vostrii inteleg ca mama doar lipseste si nu dispare asa pur si simplu...
Dupa baie ma bucurasem ca a papat 250ml de lapte cu cereale,ca toata ziua am avut numai mese lichide ca la doua-trei luni,si adormita o pun in patut...deja stiam ca pana ajung la usa incepe sa urle din somn...zis si facut...am lasat-o vreo 10 minute cand ma duc la ea...lapte peste tot,pe jos pe sub patut in lada de la patut...ma umplu de draci,o schimb,mai dadea si din picioare de draci,o pun in patut si plec...acelasi urlet invariabil fara lacrimi...dupa alte 10 minute ma intorc sa o iau ca deja innebuneam eu...mandra cocotata pe patut...bine ca avea salteua jos ca sigur o gaseam in cap...
Deci in concluzie metoda spartana nu va functiona la mine exact din motivul bine stiut...plange pana vomita
Laura te compatimesc...inafara de nr. de dinti si trezitul noaptea as zice ca ai tras cu ochiul la mine pentru inspiratie ...pana si matzele seamana cu animalele tale...doar ca aia batrana de draci ce aveam pe mine,sa nu pocnesc copilu',i-am tras cateva cu sete ca si asa aveam de gand ca mai nou imi face in casa de vreo 2 ani...capu' sus ca se poate si mai rau...
Dar in schimb ai o bomboana de fata cu ochii albastrii...cand plang sunt adevarate perle...ca o stiu si p-asta
Corni bune cu draci cerealele alea...cand era Delia in toane bune ii dadeam si lipaia bine la ele...scumpe foc dar tot iau 2 cutii sa fac rezerva...in ritmul Deliei ii ajung pana la Craciunul urmator,daca nu expira...
Mercedes a mea calca cu tot piciorul,ce-i drept o pun si incaltata cu ghetute ca sa se obisnuiasca...in schimb daca o tin eu sa paseasca merge pe varfuri...
Ioana bune idei are femeia ta...daca si reuseste zi mersi...asculta la tzatzica ca-s patita rau cu Bianca si acuma cu blestemul neamului...
Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

ioanailincam spune:
Hai ca m-ati convins sa nu fac nimic deocamdata (mai ales ca suvitele blonde nu sunt vopsite, ci decolorate - si clar pe ele ar prinde alta nuanta; hei, dar asta nu ar fi asa de rau, as ramane tot cu suvite!) Dar la inceputul lui februarie (cand ne mai redresam si financiar) ma duc precis! Acu' nu-i vorba ca nu-s frumoase suvitele (desi se cam intrepatrund, trebuia sa fie mai distincte culorile pentru gustul meu), problema e ca nu ma prinde culoarea. Cat despre poze, cred ca nu mai afc pana imi schimb culoarea. In plus, in poze s-ar putea sa arate bine, realitatea este insa trista.
Laura - iete ce gene lungi are Cristina! Credeam ca nu po bate nimeni pe Ana la capitolu asta, dar m-am inselat. Sa-ti traiasca!
Bai, da' astia sunt tampiti? Pai cum sa depunem, frate, lunar! Pai inseamna ca luna de luna va trebui sa ne luam o zi de concediu sa stam la coada, nu? SI cum, tot Bucurestiul depune in Amzei? Pai inseamna ca trebuie sa ne luam 2 zile de concediu sau eventual sa venim ca pensionarii la coada, de la 3 dimineata. Ma bucuram eu de stimulentul asta, dar cred ca mai rau ne batem ciue-n talpa ca sa punem mana pe el. Sau de-aia o fi si complicata procedura, ca sa renuntam! Sper sa se limpezeasca apele cat de curand. Of, si macar daca era totul clar inainte sa incep munca. Asa va trebui sa ma invoiesc ca sa pot sa ma duc cu dosarul!
Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

loreen spune:
Gusta in linii mari ai dreptate dar vezi tu la varsta asta pentru ei dorinta de a vrea ceva asa de amorul artei cu nevoia efectiva sunt tot una si trebuie sa inteleaga ca la ora asta mancam,apoi la ora aia se face baie si nani,ca mami nu sta planton langa patut si are dreptul si ea la nani(nu cu cuvintele astea ca sigur nu pricep)...
A mea femeie are mana libera pe programul impus de mine, sa respecte orele de masa cu plus sau minus juma de ora,orele de somn...acuma daca plodu nu vrea sa manance sau sa doarma nu-s absurda...
Ei...dupa ziua de azi am ajuns la concluzia ca-s sfatoasa tare si le stiu ca un om mare,dar toate-s teorie...depinde extrem de mult de copil daca este sau nu receptiv la mesajele tale,daca accepta metodele de compromis...incep sa ma indoiesc de mine de principiile mele,sa ma intreb oare e bine ce fac atata timp cat Delia nu raspunde la ceea ce vreau eu sa fac...
Primul Craciunla 8 luni
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

ioanailincam spune:
Gusta, ai dreptate! De-aia am si zis ca ma enerveaza! Dar eu o las sa incerce, mai bine acum cu mine, sa vada ca nu-i merge cu Ana. Ca daca nu o las, oricum o sa incerce ea de capul ei dupa ce plec. Adica daca Anei nu ii este somn degeaba o pune in patut cu suzeta si o lasa asa sperand sa adoarma, ca o mai apuca si urlatul de nervi. La fel cu masa, a incercat sa o duca cu vorba, sa o ia in brate, dar Ana e rea de foame de cand s-a nascut, asa ca asta e, ca sa inchida gura plodului i-a dat sa mance la 11.45 in loc de 12. Si asa mai departe! Ea este inca incorsetata de amintirea fetitei cu care a stat inaintea Anei, care dormea regulamentar, manca la ore fixe etc. In final, va trebui sa se dea dupa Ana ca altfel, desi copil bun in general, care nu plange, o va da afara din casa cu urlatul.
Iar asta cu dormitul putin iar mi-a bagat-o in seara asta. Cu atat mai mult ma bucur cand Ana se trezeste definitv (ea are un ritual cam asa: doarme ce doarme, scapa suzeta, se trezeste si o cere si mai baga un somn mic, dupa care cand s-a trezit a doua oara, e definitiv), iar femeia se chinuie de zor sa-i mai dea o data suzeta, iar Ana deja chitaie de fericire si prospetime, se intinde, rade, isi smulge suzeta din bot. SI iar se uita prostita femeia ca ce putin a dormit Ana.
Raman la parerea mea ca cea mai buna cale sa determini un om sa faca ca tine e sa-l lasi sa se convinga singur ca solutia pe care ai gasit-o TU e cea mai buna. N-are decat sa incerce sa aplice metodele ei, va obosi probabil la un moment dat. Cel putin asa sper! Pupici.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

gusta spune:
Am revenit.
Ioana sper ca nu te-ai suparat de ce am zis dar e ce am simtit .Si Loreen ai dreptate dar eu ca mama ii fac program si femeia care are grija de ea incearca sa ii respecte programul pe care i l-am facut eu nu cel pe care vrea ea sa-l faca ca sa ii fie ei mai usor.Ca si daca doarme prea mult ziua noaptea ce o sa faca .
Nici numai stiu ce mai vroiam sa zic ca durerea mea de cap ma lasa rece simt ca se invarte casa cu mine .Si am aflat si motivul azi nu am baut cafea si se vede ca sunt super dependenta de asta.
Va pup si va doresc noapte buna
Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

andreeaatan spune:
AI MEI SE MUTA LA CLUJ. AI MEI SE MUTA LA CLUJ.
I-am sunat, m-au lasat sa aberez pe tema cresei si in final, imi zice taica-meu - nu ne cauti si noua un apartament in Cluj?!?!.
Pai gata..... vine liberarea.......
In plus, Thomas s-a fixat in varful pampasilor si in patut-a prins de fapt schema ca barele de la patut nu sunt ca sa il incurce, ci sa se traga de ele.
Pe langa asta, are fundu' rosu tare, saracu'.
Noapte buna.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

loreen spune:
Andreeaatan bravo...ma bucur pentru voi...iata ca 2006 incepe sa fie bun macar pentru unii...Sa aveti bafta la cautat si achizitionat apartament bun
Gusta da cu ulcerul cum mai stai?Vreo imbunatatire ceva...?!
Eu stau si ma invart prin casa si ma mustra constiintele ca am urlat la copil plus ca nu-mi poate scoate din minte fatuca inlacrimata si disperarea din ochii Deliei cand m-a vazut ca plec...
Primul Craciunla 8 luni

laura radulescu spune:
Mercedes, nu am textul normelor ca vor sa ne mai fiarba pana maine, probabil.
Gabizam, rezolvam noi cu actele! Sa vedem maine normele.
Loreen, ce perle de ochi albastri cand plange? Crezi ca plange cu lacrimi? Tipa de nervi ca nu ma calareste toata ziua!
Eu nu primesc pisica in casa ca se suie peste noi in pat. Doar in hol, ca are calorifer si mocheta sa doarma cat o vrea. Si mai si umbla pe afara, prinde si vrabii.
Dar dintii astia continua sa iasa mult si bine de aici incolo, nu-i asa? S-a dus viata noastra!

gabitzam spune:
Laura, dar nu sint www.mmssf.ro/proiecte-dezbateri/161205hot.htm" target="_blank">astea normele? E ceva schimbat fata de proiect?
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

patriciaRO spune:
Mai fetili voi vorbiti de norme iar eu va dau retete:
Mai facui ceva bun in seara asta, incercati...
Am fiert niste cartofi, i-am facut piure si intre timp am calit niste ceapa, am pus apoi carne tocata de porc in care puneti arome si ce mai puneti deobicei (eu pun arome de spaghete bolognese si suc de rosii cu tot cu rosii) si am pus un strat de piure unul de carne si unul de piure si am bagat la cuptor... Mai va lingeti pe degete, nu alta! Mai bagai si un pahar de vin fiert, d-asta special cu aroma, ce a mai rams de la Craciun la astia prin magazine si mai tarziu facem prostii... hihihi
Beatrice, mami de Alex pifos