Bebelusi de mai-iunie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 7

laura radulescu spune:
Io sunt distrusa la nervii capului!
Cristina nu mananca, adoarme numai leganata,se trezeste noaptea plangand, bazaie de cate ori i se pune pata, urla daca nu o iau in brate cand bazaie si are....3 dinti si inca vreo 2 sunt pe drum! Roade tot ce prinde, mi-e o mila de ea de mi se rupe sufletul, dar ma si enerveaza cand nu vrea sa manance. Pai are la 6 luni 7.2 kg si 73 cm. Cand a vazut-o asistenta la cabinet si-a facut cruce. Era mai inalta decat o fetita de 1 an.
Vremea e de cacao, nici afara nu putem iesi. Macar de nu ar mai ploua.
Cainele meu a facut crize din cauza pocnitorilor, ca in fiecare an dealtfel. Nu mai vrea sa stea singura. Ziua sta cu pisica iar noaptea, daca nu o las sa doarma cu noi in camera face crize si plange pe la usa. Pisica a fost plecata vreo 3 zile de cand au inceput astia cu pocnitorile. Noroc ca ei mananca!
Incepe nebunia cu depunerea dosarelor pentru indemnizatii si stimulente ca s-au publicat normele. Pentru Bucuresti am inteles ca cele care sunt in cic depun la directia din Piata Amzei incepand cu data de 10. Si in fiecare luna trebuie sa depunem declaratie de la soti ca nu sunt in cic si ca nu avem alte venituri. Sa-i ia......
Poate reusesc si eu sa pun niste poze asta seara.
Si LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI!

Mercedes spune:
Fetelor nu mi spuneti si mie cele care si pun bebele in rotobil- ajung piciorusele copilului cu totul pe podea? nu stiu ce sa spun la noi- Bianca are picioarele pe parchet si cred ( de fapt sunt convinsa) ca sta pe picioarele ei- acum ori este ea prea mare ori rotobilul prea mic in inaltime ma refer- nu mi spuneti va rog distanta intre podea si scaunul rotobilului ca ma exaspereaza- imi vine sa l arunc
Ma enerveaza eu o pun sa stea in fundulet- ea ori sare in sus ori se misca incet in spate sau in fata oricum nu sta locului .

Mercedes spune:
laura radulescu- am vazut ca s-au publicat normele- ai cumva varianta finala ca vad ca astia nu au publicato doar nr normelor si nr monitorului ca doara le era greu....
iti doresc rabdare la dintisori si la mine e la fel, urla mai nou nimic nu i convine ( sunt convinsa ca e de la dintisori)
ioanaalincam- eu stiu ca nu prea ai voie macar o luna sa te revopsesti nu de alta dar sa nu ramai fara par
Apropo si eu m am suvitat la mine e ok acum- am fost observata de prea multa lumer( asta insemnand ca probabil am aratat fff rau pana acum glumeam

gabitzam spune:
Am sunat la mine la servici si mi-au zis ca au trimis la casa de pensii nu's ce si o sa-mi dea saptamana viitoare adeverinta cu veniturile mele. Asa ca eu trebie sa fac hartiile pentru stimulentul de 3 milioane. Daca ma lamuresc ce hartii trebuie sa pregatesc.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

ChrisDun spune:
Mercedes, eu o pun pe Carina in rotobil si piciorusele stau cumva pliate ("putin flexate" zice sotul) cand e in repaos. La noi e cea mai mica setare...cel mai mic nivel, adica. Nu prea stiu sa explic.
Margott, cred ca Gabitza a nascut la Cantacuzino...acolo a nascut si prietena mea, si nu mi-a zis ca ar fi primit ceva...
In fine, ca sa verificam teoria cu spitalul : Fran, Maysa, voi ati primit body de la Hero si pachetel de la Nivea? Eu n-am primit nimica
.
Gusta, imi plac pozele cu capritele. Si Mara...tare dragalasa si cumintica.

laura radulescu spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauraflorenta/my_photos
Am pus si eu 3 poze noi.

loreen spune:
Ioana daca nu-i urat cu crengi tot de pomana...Hai pune o poza cu parul sa vedem noi cat e de urat...poate nu-ti place tie,dar el arata bine...de vocsit apai eu ma vopseam si de doua ori pe zi daca nu-mi placea,dar peste suvite o sa-ti iasa ca naiba dat fiind culorile din cap de la tine...am incercat eu si cele blonde sau facut roscate,cele roscate cacanii...poate daca vrei sa incerci totusi du-te la coafor e mai sigur...
Parul s-ar putea sa reziste,depinde cat de sanatos este firul...
Revin...ca ori ma omor eu ori o fura Delia
Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Margott spune:
ChrisDun atunci nu e valabila varianta cu maternitatea, caci eu de la Hero nu primesc. De la Nivea am mai primit o data, nu stiu prea bine cand.
Poate are leg cu magazinele de unde cumparam pt copii sau alte chestionare. Poate fi Miniblu, caci acolo ne-au luat datele si primim prin posta si noutatile. Sau cine stie altundeva...
http://community.webshots.com/user/arcultro

Margott spune:
Ioana intreba inainte sa te vopsesti tu, mai ales in privinta culorii, caci eu am pus peste blond cognac si cateva zile este minunat, dar dupa mai multe spalari se duce din culoare si-ti faci nervi si atunci!
http://community.webshots.com/user/arcultro

gusta spune:
ChrisDun multumim .
Ioana sa mor de inteleg nu vreau sa imi aprind paie in cap dar daca eu as ava o femeie si i-ar face program dupa cum vrea ea lui fiicamea cred ca ar avea mari neplaceri cu mine ,si cum adica doarme prea putin adica ce nu are ea timp de ajuns sa frece menta.Scuza-ma dar eu asa vad situatia .
Eu dupa ce am nascut am avut in casa un ajutor de la ei si imi venea sa o iau la bataie de la simplu fapt ca mi-a sculat fata ca ea la ora aia ii face baie si copilul era asa bulversat si plangea saracuta si mie mi se rupea sufletul.
Imi cer scuze daca sunt deplasata dar eu asa vad situatia.
Revin ca lui Mara ii trebuie ceva.
Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos