Miresele anului 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 27
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Neata fetele. Intr-adevar e vreme oribila. Ati vazut prognoza pentru lunile mai-iunie? Au zis...inundatii.
Deci la nunta mea sa nu ploua !!!! Am zis !!!!!!!!!!!!! cat despre prognoze... si sapt trecuta tb sa ploua... si ce, a plouat ? nu ! a nins ? nu ! a fost soare ? da !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
plici plici spune:
Dragelor, poposesc si eu o secunda sa va dau o veste (pt cele care nu stiu deja), pt care probabil imi voi lua un mare sut direct in popou de la krelia, dar asta, imi asum riscul :)
MAINE E ZIUA KRELIEI DE NASTERE asa ca sa aruncati cu urari in ea de zor, ca e super !!!! (na ca te-am si laudat, asta asa ca sa te mai imbun in cazul in care nu trebuia sa zic nimica de ziua ta!!!!!) - dar nu m-am putut abtine
pupicii
SunSmile spune:
Chiar asa...Bafta mai Ralu! Ti-am zis eu si ieri..tinem pumnii! Sa vii bucuroasa, caci de nu...vai de noi! Dar o sa fie bine cu fetele, stiu io! In alta ordine de idei..Krelia pe unde o umbla? Iar tie Gio iti doresc sa ai o nastere usoara si un BB sanatos si voios!
quote:
Originally posted by Giova
Neatza!!!
Inca sunt acasa, mor de somn, asa ca o tai inapoi in pat la . Macar sa profit acum cat mai pot.
Krelia, Oana sa va fie rusine, pacatoaselor!!! De ce nu l-ati lasat pe cu botezul????!!!!
Eu abia am asteptat sa vina, dar a venit in 29 dec. Stiam ca vine dupa Anul Nou, dar vad ca la banateni s-a grabit.
Ralu bafta la intalnire. Sper sa vii cu un job, ca de nu.... vai de nostru!!! Stie Krelia ce zic!!
celelalte fete!!!
Fug sa bag o mandarina si la somn!!!
Ne auzim mai tarziu.
Azi am 39 sapt. fix!!!
De maine intram in ultima sapt.!!!!! Abia astept sa-l am pe Marco in brate.
gio si bb Marco 39 fix
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by plici plici
va dau o veste (pt cele care nu stiu deja), pt care probabil imi voi lua un mare sut direct in popou de la krelia, dar asta, imi asum riscul :)
MAINE E ZIUA KRELIEI DE NASTERE
Cine, noi ? Aa, nu stiam...
Raza de soare
plici plici spune:
a, si niste poze de la craciun si de la munte....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinag_21/album?.dir=649c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
pupicii
suede spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Iotete ma la el de copil ce plange! Stai calma, puiule, trebuie sa faci si sacrificii. Ce sa-i facem vremii? Ea e asa cum "vrea muschii 'mneaei'", asa ca mergeti la restaurant cu o umbrelutza si tinandu-va strans de manutza! Hai un pupic sa-ti treaca supararea....oups,kk la orizont, am fugit!quote:
Originally posted by suedequote:
Originally posted by ooanaquote:
Originally posted by suede
Mda,iar nu ma baga nimeni in seama
EU
...spune puisor care e problema, cum nu te baga nimeni in seama?!?!
Sunt aici...si te vad!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Pai....v-am intrebat..ce ziceti de vremea asta mizerabila?
Eu trebuie sa merg sa vad restaurantul in week-end..prin ploaia asta..macar de-ar ninge
EU
Merci draguta!
Macar vad cum se comporta in conditii neprielnice..
Zambeste..maine poate fi mai rau!
suede spune:
quote:
Originally posted by emilyjeuly
'neata si de la mine!
intr-adevar vremea e de kk! eu insa sunt happy cai aseara mi-am cumparat o superba rochita pentru nunta prietenei mele cand voi fi don'shoara de onoare! ah, si niste ghetute de iarna pentru ca in acest vekend mergem la munte!
fetele!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Ce dragut!
O sa fiu si eu domnisoara de onoare la nunta verisoarei mele..Alinush..e si ea aici...de fapt ea mi-a zis de site-ul asta...
suede spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Neata!Ce ziceti de vremea asta infecta?
EU
La miercurea Ciuc e o vreme groaznica. Dupa ce a nins din belsug, acuma sev topeste zapada si e o aparaie...eu mereu ajung acasa uda la picioare.
POZE
Vezi,stiam eu..urasc apa asta aiurea..e buna doar la mare..vara
suede spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
neata!
naspa vreme.
eu nu am putut adormi pana pe la 4 dimineata si de pe la 7 sunt treaza- asa dormeam iepureste.
trebuie sa ma duc sa ma intalnesc cu niste prietene si revin in cateva ore. poate ma intorc cu un job. au poate nu. si daca nu vai de voi ce am sa mai bocesc.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
Si eu iti tin pumnii!
suede spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
[
Eu trebuie sa merg sa vad restaurantul in week-end..prin ploaia asta..macar de-ar ninge
EU
Lasa, ca nu-i nimic... si eu cu puiu' am cautat rest tot prin ploaie... au fost nervi, zambete, plansete... dar l-am gasit pana la urma... sa nu te sperie ploaia ! altele vor fi motivele de intristare, desi sper sa nu existe...
Raza de soare
Da,sper ca asta sa fie singurul motiv de intristare