Miresele anului 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Cine, vremea???? Nu, e foarte frumoasa. E asa de frumoasa de dimineata am ajuns la birou inconjutara de un strat de gheata.... Si unde mai pui ca la intersesctie la Dimitrov era cat pe ce sa ma loveasca in cap o bucata de semafor.....da, da, nu radeti, ca se desprinsese o bucata de semafor, si a picat exact langa mine. Asa ca, subscriu, vremea e incredibila.... As vrea sa ninga, ca parca e altceva cand ninge. Vantul asta de acum te taie pur si simplu.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Mai, fara ploi in iunie, da??? Sa fie clar! Macar in iunie fara ploi!!! Ca in rest, oricum voi fi la servici, deci nu ma mai intereseaza!

Ralule, ce ai facut????

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Frumoase poze, Plici! Esti asa micuta si slabuta! auzi, tu ai Westie? Ca am innebunit cand l-am vazut...caci si al meu e tot Westie!

quote:
Originally posted by plici plici

a, si niste poze de la craciun si de la munte....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinag_21/album?.dir=649c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
pupicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

quote:
Originally posted by Andita

Cine, vremea???? Nu, e foarte frumoasa. E asa de frumoasa de dimineata am ajuns la birou inconjutara de un strat de gheata.... Si unde mai pui ca la intersesctie la Dimitrov era cat pe ce sa ma loveasca in cap o bucata de semafor.....da, da, nu radeti, ca se desprinsese o bucata de semafor, si a picat exact langa mine. Asa ca, subscriu, vremea e incredibila.... As vrea sa ninga, ca parca e altceva cand ninge. Vantul asta de acum te taie pur si simplu.

Nunta noastra
Poze

Saracuta...ce ghinion!
Stai prin zona?

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Kreliuta mama.......pai ce sa-ti urez eu "la multi ani!!!" stii tu alea alea sa te faci mare si tare...de fapt vroiam doar sa-ti urez sa ai o nunta asa cum o visezi tu si sa fii fericita (hai ca mai am putin si plang de emotii cand ma gandesc la nunta )

Mergi la inceput

Nu, nu stau in zona, lucrez in zona...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Plici frumoase poze!!! Si eu vreau la schi, cu toate ca nu-mi place sa schiez, dar acum as face orice numai sa-mi treaca starea asta naspa.
Krelia pe unde esti iubito? Cred ca ai mult de lucru.

Merg sa-mi spal vasele. Revin....

gio si bb Marco 39 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

quote:

Nunta noastra
Poze

Aha..eu stau prin zona...dar urmeaza sa ma mut cu al meu viitor sot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Gio hai ca mai ai putin si il ti pe Marco in brate. Si ... pe 7 ianuarie..sa fie, da? Nu de alta dar de ce sa chefuim pe 6 pt 2 persoane cand putem chefui pe 6 cu krelia si pe 7 cu Marco. Eu zic ca e mai bine asa.

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by suede

quote:

Nunta noastra
Poze

Aha..eu stau prin zona...dar urmeaza sa ma mut cu al meu viitor sot

Prevad o garsoniera libera in curand????

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput