Miresele anului 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 26
ooana spune:
suede vezi...ai gasit si un lucru bun, vezi cum se comporta zona in conditii ploioase!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
emilyjeuly spune:
'neata si de la mine!
intr-adevar vremea e de kk! eu insa sunt happy cai aseara mi-am cumparat o superba rochita pentru nunta prietenei mele cand voi fi don'shoara de onoare! ah, si niste ghetute de iarna pentru ca in acest vekend mergem la munte!
fetele!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by suede
Neata!Ce ziceti de vremea asta infecta?
EU
La miercurea Ciuc e o vreme groaznica. Dupa ce a nins din belsug, acuma sev topeste zapada si e o aparaie...eu mereu ajung acasa uda la picioare.
POZE
ralu_trancu spune:
neata!
naspa vreme.
eu nu am putut adormi pana pe la 4 dimineata si de pe la 7 sunt treaza- asa dormeam iepureste.
trebuie sa ma duc sa ma intalnesc cu niste prietene si revin in cateva ore. poate ma intorc cu un job. au poate nu. si daca nu vai de voi ce am sa mai bocesc.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
neata!
naspa vreme.
eu nu am putut adormi pana pe la 4 dimineata si de pe la 7 sunt treaza- asa dormeam iepureste.
trebuie sa ma duc sa ma intalnesc cu niste prietene si revin in cateva ore. poate ma intorc cu un job. au poate nu. si daca nu vai de voi ce am sa mai bocesc.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
Iti tin pumnii...bafta!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
kateryna spune:
Neata fetele. Intr-adevar e vreme oribila. Ati vazut prognoza pentru lunile mai-iunie? Au zis...inundatii.
Nunta noastra
Cununie civila
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Neata fetele. Intr-adevar e vreme oribila. Ati vazut prognoza pentru lunile mai-iunie? Au zis...inundatii.
Nunta noastra
Cununie civila
Eu sper sa se insele, ca in iunie vrem sa mergem la mare.
POZE
Andita spune:
Bai fetelor, io cred ca ma mut in Gara de nord, ca acolo macar e sigur, si e 5 mii pe zi, fratilor!!!! Am fost aseara, dupa cum va ziceam, sa vedem garsonierele alea, 2 bucati, la 250. Si, ce sa vezi: niste jeguri, sa-mi scuzati vocabularul elevat!!!!! Cum dracu poat eun om normal sa ceara 250 de mii pe o garsoniera cat o cutie de chibrit, cu bucatarie" in car enu incape decat aragazul, un frigider fram, de camin, si o amarata de chiuveta???? Si nici loc de masina de spalat nu era, ca am fi adus-o noi. Cealalta, alta nenorocire: super aranjata, spoturi, alea, alea, dar in loc de bucatarie avea intr-un colt al camerei un barulet.... Era mai degraba camera de randez-vous decat garsoniera de familisti.... Nu prea ma vad dormind pe canapea de piele albastra, cu puiul in brate...Ce ma fac, dragelor, ca deja ma ia cu capul??? Imi dau seama ca unde stau acu' e palat regesc, si o sa ma mut la cocona, daca o sa ne fie norocul tot asa. In fine, sa nu disperam, nu? Viata e frumoasa.....
ralu_trancu, bafta la intalneala, poate iese bine. Si eu am un interviu in seara asta, l-am amanat de ieri, ca e tocmai la mama naibii, si nici azi nu stiu cum o sa ajung acolo.
Prea mi s-a complicat viata asa brusc de-odata, nu credeti? Asta trebuia sa fie anul meu de planificat nunta, nu de alergat dupa cai verzi pe pereti, garsoniere, job-uri si profi care sa-mi coordoneze lucrari.....
Nunta noastra
Poze
Giova spune:
Neatza!!!
Inca sunt acasa, mor de somn, asa ca o tai inapoi in pat la . Macar sa profit acum cat mai pot.
Krelia, Oana sa va fie rusine, pacatoaselor!!! De ce nu l-ati lasat pe cu botezul????!!!!
Eu abia am asteptat sa vina, dar a venit in 29 dec. Stiam ca vine dupa Anul Nou, dar vad ca la banateni s-a grabit.
Ralu bafta la intalnire. Sper sa vii cu un job, ca de nu.... vai de nostru!!! Stie Krelia ce zic!!
celelalte fete!!!
Fug sa bag o mandarina si la somn!!!
Ne auzim mai tarziu.
Azi am 39 sapt. fix!!!
De maine intram in ultima sapt.!!!!! Abia astept sa-l am pe Marco in brate.
gio si bb Marco 39 fix
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by suede
[
Eu trebuie sa merg sa vad restaurantul in week-end..prin ploaia asta..macar de-ar ninge
EU
Lasa, ca nu-i nimic... si eu cu puiu' am cautat rest tot prin ploaie... au fost nervi, zambete, plansete... dar l-am gasit pana la urma... sa nu te sperie ploaia ! altele vor fi motivele de intristare, desi sper sa nu existe...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...