Copilasi sept-oct.2004 (99)
Raspunsuri - Pagina 12

pufymic spune:
Andora, Cali face bine(inca), toata ziua fuge dupa Menny care scoate sufletul din ea, iar noaptea cand s-ar odihni nu poate din cauza bebelinei care-i trage suturi. In continuare face trat. injectabil.
Danina bine ai revenit!Felicitari pentru dintisori!....Si tu bine ca n-ai patit mai rau!
Raluca te si pe Dodolina mica! Bine ati revenit si voi in "peisaj"! Ma bucur ca v-ati simtit bine de sarbatori!
Pasta de dinti? Poti folosi linistita pasta de dinti cu fluor, pentru copii, in cazul in care nu-i dai Dodolinei supliment de fluor(Zymafluor). Daca ia Zymafluor, atunci e musai sa fie pasta fara! Eu inca nu il spal cu pasta fiindca n-am gasit in zona fara fluor! Acum suntem in cautari febrile! Si sper sa gasim cat mai repede!!!!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mada spune:
buna fetele,
dupa ce am scris mesajul ala de dimineata am primit telefon ca unul din bunici a murit azi noapte.
offf, greu
va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

ana_a spune:
mada condoleante!Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

pufymic spune:
Mada sincere condoleante si Bunul Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Pupici!
Ioana&
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

georgiana.david spune:
Mada, sincere condoleante!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72

andora spune:
Condoleante Mada...
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

andora spune:
Danina, pupam Dienuta dintoasa mica si tu ai grija data viitoare la cazaturi.. eu cand eram mica la fel am alunecat pe sala la scoala in fund si m-a durut noada rau vreo luna...
Naty bine ai revenit... multe imbratisari Dodolinei.. uf ai si tu de umblat pt stimulent... bafta! Pasta de dinti folosim deocamdata OralB, asta e...
Va ziceam ca vine socrella, trebuia sa faca un control de rutina, a avut o operatie de chist pe ficat anul trecut tot in ianuarie, dupa alta care a recidivat, acum cica iar are chist si-o opereaza, e la spital si asteptam tomografia... noroc c-au fost sarbatorile astea ca-n rest numai vesti urate tot aud de vreo luna incoace...
Hai ca va pupacesc mult de tot pe toate si pe toti bebeii si ca doresc in primul rand sanatate!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

ionella3003 spune:
buna, fetelor!
e o nebunie la serviciu... insa sincer imi era dor sa ma reapuc de treaba!
danina, bine ca ne-ai mai scris despre voi... ma bucur ca sunteti bine, ca de o saptamana tot ma gandesc la voi!
Mada, multumesc de incurajare... ma simt deja ceva mai bine si mai linistita ca-l trimit pe alex la mama... acusi incep sesiunea, apoi o sa am de tras cu licenta, asa ca... e cel mai bine asa! Alex se intelege de minune cu bunica: cand vin de la serviciu, vine la usa, imi sare in brate, ma prinde de gat cu manutele, ne dragalim un piculet, se mai alinta si la san un pic, nu prea mult si... fuge inapoi la joaca... parca nu mai e asa de dependent de mine... sper sa fie totul ok!
Sa va povestesc ultima lui traznaie (ca are la activ o lista luuunga!): mama curata patrunjel in bucatarie; alex a venit si i-a furat farfuria cu frunzele curatate si s-a dus exact in mijlocul patului in dormitor si le-a aruncat in sus... nu va puteti inchipui ce ninsoare de patrunjel si ce veselie era acolo!... E o dulceata de copil: face toate nazdravaniile din lume si, daca ii dai atentie, nu ai cum sa nu te intelegi cu el...
am reusit de-am pus cateva poze: http://community.webshots.com/album/540332478DIwJAi
Vom reveni cu noutati!
Sa aveti o noapte linistita!
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

pufymic spune:
'Neata mamici!
Ionela ce dulce e Alex al tau.....si harnic rau
.....si studios nevoie mare
!Si asa bine ii sta cu pijamaluta aia albastra(pijama e?)!
Andora ziceai de socrella ta ca are ceva chist la ficat si trebuie reintervenit chirurgical ca s-a refacut.E cumva vorba de chist hidatic?Nashpa oricum!
Gogo ce mai face?
Noi am dormit mai bine azi-noapte(cred ca si de la Nurofenul dat inainte de culcare), dar maseluta de sus in ca il chinuie ca n-a iesit decat jumate!
Pupici!
Ioana&
Poze Yahoo