Copilasi sept-oct.2004 (99)
Raspunsuri - Pagina 13
cristia spune:
Salut fetele,
Mada condoleante; Dumnezeu sa-l odihneasca pe bunicul tau
Danina bine ca n-a fost m rau! Asa-i omu', cu mancarimi cand si cand![]()
ca sa treaca repede efectele saltului.
Naty: bine ai revenit! Si bravo ptr noile cuvinte ale Dodolinei! Si la multi ani cu intarziere de Sf Ioan micutei!
Fete stiu ca s-a m discutat dar din lipsa de timp mai intreb si eu o data: cum e cu dosarul care tre depus ptr banii pe cic? Am o prietena care sta acasa, e singura, far' de nici un ajutor, si a auzit ca azi ar fi ultima zi de depunere a dosarelor.A dat in disperare...
Voi ce stiti? Cum e? Multumesc anticipat pentru ajutor!
Cristiana si Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi
danina spune:
Pai sa stiti ca inca doare rau uneori si se mai fac si glume pe seama mea, dar las ca o sa imi treaca mie.
Ah inebunesc cu CIC asta contabilele mele stau si tot citesc legea si se cearta intre ele insa pana la urma tot nu m-am lamurit nici eu. Cica asa ar fi astazi e ultima zi de depunere la primarii o sa incerc sa ajung iar daca e coada aceea imensa pe care am vazut-o aseara la tv ma lipsesc si voi vedea ce fac. Voi ati depus ceva?
Am pus si noi ceva poze noi in albumul Dianei de 1 anisor- decembrie 2005 sper sa va placa.
Salut mamicile care ne-au dus dorul
.
Plec acum sa ma ocup de dosar ufffff.
Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA
NOI
Paula-Diana Poze noi noute
PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR 
andora spune:
Ionella scumpul de Alex cum face el papica cu patrunjel ![]()
Pufy multumim de grija, am vb pe mess, da, se pare ca e chist care se tot reface.. dar pana cand?? Sa va iasa odata dintii sa nu se mai chinuie bazucu'!!!! 
Fetelor bafta la dosarel... eu cred ca azi ma duc sa depun cererea aia vestita, dar n-am adeverinta... si se pare ca la noi ba se cere ba nu se cere in fctie de sector./.. ma arde insa ca azi ar fi ultima zi.. dar legea nu stipuleaza decat termenul de 60zile lucratoare de la 1 ian! Atunci? Eu azi sper sa aflu si sa si rezolv poate....
Va pupacesc !!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
danyce spune:
Mada, condoleante!Sa se odihneasca in pace bunicul tau!
Fetelor, multumim de aprecierile la adresa Almei mici si scumpe.Andora, cand e vorba de masina de spalat vase, Alma e prima prezenta la descarcat:))) si primele vase pe care le scoate sunt chiar farfurioarele ei, insa problema e ca si la incarcat (cand e vorba de vase murdare), Alma tot le descarca.Pufy, e scump tare bazucu' tau. Cine stie, poate punem de-o vizita in vara daca mai esti prin zona (e posibil sa ajungem prin Timisoara de data asta, deci la o aruncatura de bat:)))
Ionella, e dulce tare Alex al tau nazdravan!Cred ca iti va fi greu fara el (eu am fost doar o sapt in vacanta fara Alma si, oricat de frumos era, seara visam doar sa o tin pe Alma in brate), insa e fff bine pt copil sa devina mai independent si sa se obisnuiasca si cu alte persoane. Multa bafta si de la noi!
Danina, bine ai revenit si bine ca n-a fost mai rau!
Ieri am fost si noi la vaccinul BMR (echivalentul ROR de aici), iar Alma a fost tare maraita toata ziua, numai in brate a vrut, iar eu am acum febra musculara la brate.Domnisoara are 78,5cm si 11,2kg, ceea ce e fff bine pt varsta ei (1 an,2 luni,2 sapt).
Plec acum ca a dat mademoiselle iama-n cosul cu rufe de calcat...
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
frosa spune:
La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor! este drept cu ceva intirziere.
Am vazut poza cu Uca si curcanul (cred ..) super haioasa, ce mica pare pe linga el.
Anamari sanatate maxima copiilor, bine ca o sa treaca la un moment dat.
Ionela cred ca o sa-ti fie f greu dar ce sa faci ... Am incercat sa vad pozele dar nu am reusit, incerc mai incolo.
Mada
ce figura de pirat ai ... mi-am adus aminte ca atunci cind era Robert mic mi-a dat in cap cu manunchiul de chei. A fost f amuzant pt el dar eu in afara de faptul ca am vazut stele verzi am simtit ca lesin de durere. Nu am ajuns la urgente dar a fost groaznic.
Danyce am vazut pozele Almei cu baxurile de sticle. Si al meu adora sa imprastie sticlele prin tot holul.
Sa stiti ca noi cu dintii stam bine, ne-au iesit toate maselele si mai avem doar caninii.
Naty, danina bine ai revenit.
Oi mai fi scapat pe cineva pe ici pe colo ... daca da scuzati am citit din urma si probabil nu mi-am notat tot.
frosa spune:
Am pus poze cu vinatai de copil cuminte "AICI=http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=540843051&ran=11851"
Naty spune:
Merci, Ioana. Dodolina ia Zymafluor, asa ca o sa continuam sa ne spalam cu Nenedent fara fluor.
Tu ce ai mai facut cu job-ul in Irlanda? Ai vesti?
Azi dimineata Dodo s-a jucat, ca de obicei, cu fardurile mele. Cand sa ma machiez am constatat ca imi lipseste exact cel de care aveam nevoie. Asa ca am intrebat-o "unde-i fardul lui mami?' A ridicat din umeri in semn de "nu stiu", dar era destul de tulburata. L-am declarat pierdut pana la prima curatenie si mi-am vazut de treaba. Dupa vreo 10 minute, in care a stat ganditoare, m-a luat de mana si m-a dus la locul unde tinem pungile de pus in gunoi, a deschis sertarul si mi-a aratat victorioasa cu mana. Ce credeti? Era fardul meu, lasat in pungi.
Vreau sa va zic ca tot timpul cand ascunde cate ceva, daca o intrebi unde-i obiectul il gaseste, chiar si dupa mai mult timp. De regula insa se duce imediat la locul cu pricina. Azi se pare ca a avut o pana de memorie ...
Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Wow, Frosa da chiar ca are niste vanatai blondul tau ...
Cum a reusit?
Raluca si bebelina
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Mada, condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Raluca si bebelina
poze noi
pufymic spune:
Cristiana(Cristia) ti-am trimis un email!
Danina am vazut poze cu frumusica ta!E tare scumpa cum sta ea imbracata in rosu, langa canapea, singurica, parca pozeaza!
Monica l-am vazut si pe blondul tau cu stele galbene-verzi in frunte!Cum a reusit sa-si faca 3??????
sa treaca!
Danyce ar fi super sa ne vedem cu piticii afara din burtici de data asta
!
Raluca
o Dodolina desteapta! Pai cu jobul e ok, acum depinde doar de mine sa ma apuc de invatat pentru examenul de engleza!
Andora multa sanatate socrellei tale si tie spor la umblat cu dosarul fantoma!
Pupici!
Ioana
&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump