Copilasi sept-oct.2004 (99)
Raspunsuri - Pagina 11
CRISMIR spune:
Am vazut si eu poze cu fetite dragalase
:Ilinca(draguta Craciunita
),Gogo(scumpa foc cum papa ea cu lingurita si pe sanie cam stresata
,asa e si Robert,
de la noi) si cu Alma(care vad ca e talentata la cantat sau tipat?!
,oricum o dulcica,ca de obicei)...sanatate si
la toti piticutii.
Eu zilele astea am tot avut o framantare...copilasii vostrii chiar papa singurei cu lingurita sau se joaca doar,fac doar poze![]()
?!... Robert e mortal,daca il las cu lingura se manjeste tot si imprastie mancarea dar de mancat,hm,mai nimic...ma tot gandeam oare cam cand ar trebui sa pape ei singurei?...adica cu lingurita ca bucatelele de paine le papa singur sau biscuiti sau ma rog altceva de genul asta...
IOANA,
pt Alesio,ce
ca are deja si canin...noi ne chinuim cu gingiile umflate si doar cu 4 dinti
...ma enerveaza ca nici nu pot sa-i dau orice de mancare ca nu poate mesteca ca lumea si inghite mai mult intreg
...asta e mai asteptam![]()
fetelor si sanatate la toata lumea....a,ce mai face ANDREEA,stie cineva ceva de ea,ca nu a mai aparut?!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
andora spune:
Vai de mine Mada
am vazut poza, iti dai seama cand or creste mai mari si le-or trece prin cap alte prostii?
Domnule, felicitari si voua pt catarat
, se pare ca ramanem ultimele care nu ajung cu genunchii pe scaun ![]()
Crismir, cred ca nu-i nici o graba cu invatatul sa pape singurei, pe Gogo o hranesc eu de obicei dar cateodata chiar papa frumos cum a facut in pozele acelea, m-a si mirat ca nu s-a murdarit decat putin la gura
. Insa nu e o regula, doar cand are ea chef si doar cateva minute, in rest face cocina in jur daca o las, isi pune lingurita in par sau pe nas fiindca stie ca n-are voie sau arunca castronul pe jos....
Chiar, ce o mai face Andreea? ![]()
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
georgiana.david spune:
Am fost eu azi la Directia de Protectie Sociala Sector 2, Calea Mosilor nr.132 unde nu era nimeni la coada si nu-mi venea sa cred ca scap atat de repede dar.... acolo mi-au spus ca ei nu au inca formularele si ca nu primesc inca actele. Atunci am scos eu formularele din geanta si le-am aratat ca le am eu dar au zis ca posibil sa nu ramana in acesta forma. Ca urmare mi-au dat nr. lor de telefon 3142208 int 158 cu precizarea sa ii sun pe joi ca sa ma interesez si mi-au mai spus ca ma pot duce si la Oficiul de Asistenta Sociala Pantelimon, Str. Potarnichii nr.3 (la Scoala Generala 62), tel. 255.66.60 si 255.66.61 pentru ca si acolo se vor primi actele. In drum spre casa m-am oprit si la Oficiul de Asistenta Sociala Pantelimon unde o doamna ceva mai informata mi-a spus ca formularele mele sunt bune dar ca nu le primesc inca iar in plus mi-a zis ca trebuie sa aduc si o adeverinta completata de angajator, adeverinta care deja este la dosarul depus de angajator in Amzei dar care doamna a zis ca ii trebuie si ei. Concluzia: asa cum spuneam, la noi ca la nimeni
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
Lucia spune:
Fetelor scoteti-ma si pe mine din caeata totala in care sunt. Incepand cu data de 3 ianuarie am inceput din nou serviciul, deci inainte de a implini copilul doi ani ceea ce-mi da dreptul de a beneficia de stimulentul de 3 mil. de lei. Ce trebuie sa contina dosarul meu pe care trebuie sa-l depun la primarie ? Este vreo mamica in situatia mea si si-a depus dosarul la primarie, poate ma lumineaza si pe mine ce trebie la dosar.
pufymic spune:
Ola fetelor!
Lucia si Herra e in aceeasi situatie ca tine(de fapt sunt mai multe fete care lucreaza), iar pe pagina 5(parca), i-am dat niste link-uri cu ceva informatii....poate te ajuta si pe tine.Voi ce mai faceti?Stefan ce mai face?
Danyce am vazut pozele voastre(cu bazucul pe genunchi, of course
....si tot ca de obicei mi-a impuiat capul de cat mi-a tot aratat-o pe "Ama" )!E tare scumpa nazdravana ta mica!
Asa face si Alesio in scaunul de masa, se ridica in picioare de-mi sta inima in loc!
Ufffff!
Mirela lasa ca ii ies si la gandacelul tau dintii acusica!
ce sa-ti zic de mancatul singurei....bazucu meu papa singurel dc il las, dar ii dau si eu, adica isi baga si el in gurita cu lingurita, dar ii dau si eu completare(de mancatul cu mana nu cred ca se mai pune problema la vreun nazdravan de pe aici).Si chiar ii place sa pape singur,iar eu ma bucur, ca nu vreau sa ajung ca si cumnata mea care la 6 ani a fetitei cele mari ii da tot ea sa manance
!
Mai nasol e cand vrea sa pape supa singur.....
!
Geo copil umblator ai vrut?Copil umblator(si catarator pe deasupra) ai!
Si felicitari pentru cei 2 canini de care stii sigur
! Nici Alesio nu ma lasa sa-l controlez, dar il fac sa rada si atunci dc nu casca gurita destul cat sa pot vedea, imi var degetul la el in gurita si simt
.....asa ca nu-i de mirare ca ma si capseaza!
Cali va transmite voua, puiutilor vostri si familiilor voastre un AN NOU FERICIT si multi
si mi-a zis ca nu prea poate intra de acasa pe net ca merge f f f greu!
Pupici!
Ioana
&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
andora spune:
Pufy pup-o pe Cali
, dar ea ce mai face, cum se descurca? ![]()
Mai, bafta Geo, Lucia si tuturor la umblatul cu cererea-problema.... Eu nu mai inteleg
, e pana la urma termen maine pt depunerea declaratiei noastre sau nu? Si chiar trebuie acea adeverinta? Ca maine nu stiu ce fac, azi sunt singura cu Gogo si nu pot umbla cu ea, iar maine e Miti libr insa are de mers cu socrella la spital si nu stiu daca ajung... cine mai stie ceva de sectorul 6 sa-mi zica si mie si fac cinste 
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
danina spune:
LA MULTI ANI!
pitici si mamici un an plin de bucurii si sanatate si cum zice tiganul "ce-mi doresc mie sa-ti de-a domnu' si tie" asta va doresc tot cei mai bun in lume.
Noi am lipsit cam mult de pe aici si nici nu am apucat sa va citesc din urma. Am fost cu Dia la aer adica la Piatra Neamt inca de la inceputul lunii decembrie, unde a fost nemaipomenit pt ea deja ma gandesc sa ne intoarcem pt ca acolo ii merge mult mai bine. Mi-a luat f bine in greutate s-a jucat alaturi de nepotica cealalta si parca s-a mai maturizat cel putin asa mi se pare mie. Craciunul a fost in familie iar Revelionul cu niste prieteni din Bucuresti la Vatra Dornei unde eu una nu mai fusesem si tin sa va spun ca mia placut tare mult. Am avut parte de multa zapada chiar daca schiatul si saniuta au iesit din discutie la mine ca asta sunt eu.
M-a mancat undeva si cum am ajuns la prima plimbare m-am dat pe un topogan care era un pericol public ca nu mai vazusem unul asa de mare si era tentant. Urcand sus pe el tot ii ziceam sotului meu sa ma prinda si el hahhaa si hahaha ca nu o sa incap pe el mi-am dat drumul iar jos se formase un sir asa cat mana de gros cu gheta binenteles ca direct cu curu in el am nimerit dupa ce am zburat un pic pe sus. Toti au dat-o in ras si eu in plans am simtit ca imi paralizeaza coloana si ca nu putem nici sa pasesc ca ma durea ingrozitor au sunat cei de la salvamont la salvare si uite asa Danuta ajunge la spital noroc ca nu s-a umflat si a fost doar un traumatism mai usor ca intram la altele si cu boala mea si cu toate cele asa ca de acum incolo o sa ma scarpin daca ma mai mananca si o sa fiu mai prudenta.
Cred ca am cam lungit-o nu mai am timp sa va mai spun din peripetii ca mai am ceva de lucru insa revin si cu poze cele pe care le am ca restul sunt in alt aparat la Piatra.
Pupici
Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA
NOI
Paula-Diana Poze noi noute
PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR 
danina spune:
A era sa uit ce era mai important A veit si la noi iepurasul. in ajun radeam cu cumnata mea ca ce ar fi ca mosul sa vina cu dinti pt Didiuta ca stiti cat m-am plans ca nu ii mai ies, cred ca suntem ultimele la capitolul asta. In prima zi de craciun ne trezim si stateam in pat ca sa ne revenim dupa colind si in gluma ii bag mana in gura si zic i-a sa vad nu a adus mosu vre-un dintisor moment in care raman masca ma zgarii rau de tot in ceva si incep sa tip de bucurie "i-au iesit dintii ura " sotul nu ma crede ca cica il pacalesc si incep sa ii deschid gurita de unde se vedea mandru un colt de dintisor si al doilea un pic chiar mi-a venit sa plang ca na parca nu o mai vedeam odata cu ei.
Asa ca rugam sa ne treceti si pe noi cu 2 dintisori ca eu nu stiu cum.
Multumim
Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA
NOI
Paula-Diana Poze noi noute
PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR 
Naty spune:
Buna, buna!
Iaca m-am intors si eu "pe baricade".
Multumesc pentru urari!
Zic si eu un "La multi ani!" intarziat tuturor Ioanelor si Ionilor. Cu un
special pentru Pufy.
Am avut un concediu tare frumos fiindca am stat numai bot in bot cu Dodolina. Mi-era asa dor sa petrec cu ea mai mult timp!
Azi mi-a fost tare greu sa ma despart de ea.
De Revelion am fost, asa cum va ziceam, la club, unde ne-am distrat tare, tare bine. Mai ales eu, ca am dansat cat sa-mi ajunga pentru tot anul trecut.
Mi-am adus aminte de vremurile trecute, cand petreceam in cluburi pana dimineata si dansam non -stop.
De Sf. Ion am fost la ai mei si i-am sarbatorit impreuna pe cei doi Ioni ai nostri - Dodona si tata.
Maimuta mea a mai invatat cateva cuvinte noi: "Dodo", "gheata", "gata", "bavo" (= bravo).
Cam asta in mare - revin cu noutati despre noi mai tarziu.
Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Daca voi sunteti in ceata cu CIC-ul, eu ce sa mai zic: am un servici cu carte de munca la care sunt in CIC; mai am un servici (principalul) fara carte de munca, ca e profesie libera, unde lucrez din februarie 2005. Pana acum a mers asa, ca sunt doua case de asigurari separate. Dar acum legea noua zice clar ca daca ai venituri trebuie nu mai iei indemnizatia, ci stimulentul. Da` ce tre `sa fac eu oare? Unde naiba sa fac cerere?
Fetele, voi ce pasta de dinti folositi al copii? Am citit ca nu trebuie sa aiba fluor. Eu am spalat-o cu Nenedent, am avut din aceea cu periuta degetar. Acum s-a terminat si am tot cautat alta pasta, dar nu am gasit nici una fara fluor.
Pana la urma i-am luat iar Nenedent, tot cu periuta, ca altfel se pare ca nu exista. As vrea insa sa-i iau si altceva, ca e cam scumpicica pentru cat de mica e si nici nu-mi trebuie de fiecare data alta periuta!
Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI