Iaurtul bun

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Iaurtul cel mai bun e cel natural, fara fructe sau arome, si cu cat mai putine ingrediente.

Eu cumpar aici iaurt organic pe care scrie la ingrediente: milk.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maialu spune:

ce are iaurtul danone, cel simplu/ ca am tot citit si m-am speriat putin . ii dau de la 6 luni si ...nu mai stiu ce sa zic. poate cineva sa-mi spuna concret niste argumente ca sa iau masuri si sa-l schimb.
cel facut in casa ...trebuie lapte cu 3,5 grasimw? si inca ceva? daca se ,,zeruieste'' nu mai e bun sau pot scurge zerul si iaurtul ramas e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi1971 spune:

Nu este nociv iaurtul danone.Nu te mai speria degeaba.Oricum multe mamici refuza sa le dea copiilor iaurt,dar le pun biscuiti in fructe,care intradevar au E-uri periculoase.
Unii bebelusi,eventual copii,au imunitate scazuta si organismul lor reactioneaza fata de bacteriile din iaurt prin alergii sau diaree.
La fel ca la inceputul diversificarii se stabileste toleranta iaurtului(bacteriilor) fata de organismul bebelusilor.
In plus poti verifica compozitia iaurtului pentru a elimina produsele ce contin E-uri periculoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maialu spune:

Unii bebelusi,eventual copii,au imunitate scazuta si organismul lor reactioneaza fata de bacteriile din iaurt prin alergii sau diaree.
La fel ca la inceputul diversificarii se stabileste toleranta iaurtului(bacteriilor) fata de organismul bebelusilor.

La acest lucru nu m-am gandit cand am inceput sa-i dau iaurt. Dar, crede-ma, de cand am inceput sa-i dau i s-a reglat tranzitul intestinal si nu a mai fost nevoie sa-i dau altceva pt asta. Si la 10 luni nu a racit si nici n-a facut febra vreodata. DAR...tot am intrat la banuieli si o sa am doua perechi de ochi... si o sa iau toate iaurturile la puricat eticheta. ...si mai vedem.

dam de stire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fiona67 spune:

Noi nu folosim decat Tnuva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi1971

Nu este nociv iaurtul danone.Nu te mai speria degeaba.Oricum multe mamici refuza sa le dea copiilor iaurt,dar le pun biscuiti in fructe,care intradevar au E-uri periculoase.
In plus poti verifica compozitia iaurtului pentru a elimina produsele ce contin E-uri periculoase.

Cand faci astfel de afirmatii, in general, ar trebui sa ai si cu ce sa le sustii...mie, prietenelor mele, multor cunostinte din parc pediatrii ne-au recomandat sa nu le dam copiilor Danone sub nici o forma! De ce? Pentru ca sunt facute din prafuri...eu una sunt toma necredinciosul...si am sapat, am tot sapat pana am reusit sa gasesc la a mia mana o persoana care sa aiba legatura cu Danone...si care sa fi lucrat sau sa lucreze acolo....ei bine, am gasit-o! Ce crezi tu ca mi-a spus:da, iaurturile sunt facute in mare parte din prafuri...asa ca draga mea, cand faci recomandari pro sau contra..sustine-le cu ceva! E foarte simplu sa te pui contra curentului...doar asa din principiu ca sa nu zici ca ceilalti....
In plus...iaca:
http://www.realitatea.net/83257_Iaurturi-Danone-retrase-din-magazine-.html
http://www.cotidianul.ro/iaurtul_cu_fructe_danone_scos_de_la_vinzare-31432.html
http://www.wall-street.ro/articol/Companii/32366/Iaurtul-Danone-suspect-de-contaminare-cu-dioxina-retras-din-31-de-judete.html

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

numai danone sunt din prafuri?...zau ca io cred ca toate-s facute la fel..cele din comert,adica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aalina2003

numai danone sunt din prafuri?...zau ca io cred ca toate-s facute la fel..cele din comert,adica

Eu una pariez pe Tnuva...si Napolact...cel putin pana in acest moment stiu sigur despre ele ca sunt facute din lapte si nu lapte praf si ca nu contin ingrediente daunatoare.

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Noi luam Tnuva sau Brenac mai nou... ni se par ein regula si brenacul... cu toate ca nu aveam o parere prea buna acum cativa ani cand mi s-a intamplat sa iau de vreo 3 ori laptele stricat... adica s-a branzit cand l-am pu pe foc...
Danone ... nu mi se pare i nregula datorita termenului de valabilitate f. mare... si chiar daca trece termenul de valabilitate, nu se vede nici o diferenta...
In schimb la Tnuva sau la Brenac mi s-a intamplat sa deschid un iaurt care expira in ziua respectiva sau expirase deja... si aveau floare, mucegai... e clar ca nu sunt doar din "plastic" facute...
Nu stiu daca asta-i un criteriu de alegere dar eu asa m-am hotarat... la tnuva si la brenac...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolest spune:

Noi mancam iaurt bio, incomparabil cu tot ce exista pe piata romaneasca, se numeste Andechser Natur Bio-Jogurt in variata 1.8% grasime si uneori si de 3.7%.

Mergi la inceput