Iaurtul bun
Raspunsuri - Pagina 5
madau spune:
Felicitari mamicilor care aveti timp sa le preparati copiilor iaurtel in casa...io nu ma descurc deloc
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by dana d
Eu nu am incredere in danone si nici in milli, prefer firmele romanesti cu traditie cum ar fi Dorna sau Napolact si mai sunt cateva. In general reclama masiva imi da de banuit.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Nu comentez calitatea produselor, dar referitor la afirmatia "firmele romanesti", La Dorna nu e detinuta un concern elvetian?
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
TOMALAVINIA spune:
Chiar e un subiect interesant! Mai ales ca introducem si noi iaurtul in alimentatie, ca doar Cristina are 8 luni.Si ma gindesc sa ii prepar in casa iaurt si sa il amestec cu cereale sau cu fructe.
Multumim DANA D ptr reteta. O incerc si va scriu daca ii place!
roxanal spune:
noi am mers ani intregi pe Danone, si n-am avut niciodata nika, acum de cand e pitica mica, a aparut ZUZU si n-am mai iesit din el..mancam numai zuzu(iaurt, sana, lapte) si din cand in cand Napolact..in rest..nici pomeneala de altceva..Danonino, mai usurel..si mai rarus, acuym vara..daca vreau cu fructe, adaug eu in iaurt
numeioana spune:
Nu stiu celelalte iaurturi, dar ma uitam zilele trecute pe cutia de Zuzu si am vazut ca nu au stampila ovala, ci doar pe cea rotunda. Mie imi place foarte mult, mi se pare cel mai bun, alaturi de Campina. dar Campina nu e romanesc.
Ioana
13+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Nu stiu celelalte iaurturi, dar ma uitam zilele trecute pe cutia de Zuzu si am vazut ca nu au stampila ovala, ci doar pe cea rotunda. Mie imi place foarte mult, mi se pare cel mai bun, alaturi de Campina. dar Campina nu e romanesc.
Ioana
13+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Care-i schepsisul cu stampilele?! M-ai facut curioasa!
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
b.nica spune:
iaurtul este un produs cu calitati exceptionale si deasemenea f. apreciat de bbloii mei.din aceasta cauza ne orientam spre ce este cel mai bun;adica:compozitie cat mai simpla,fara lapte praf,fara gelatine,fara termen mare de garantie si care provine din zone unde vaca papa iarba si nu concentrate;sunt prea pretentioasa?
numeioana spune:
Pai daca are stampila ovala inseamna ca e avizat sanitar-veterinar (implineste toate conditiile) si autorizat sa exporte in UE. Daca nu, nu. Dar poate ca unii nici nu doresc sa exporte. Totusi... asta este aspiratia tuturor fabricilor, sa obtina stampila ovala, care atesta calitatea produselor.
Tocmai am mancat un Danone Casa buna si are un gust oribil!!! Zici ca e chimicala. Mi-a ramas un gust naspa in gura...
Ioana
13+
burtica
lvero2004 spune:
eu am inceput saptamana asta sa ii dau iaurt lui bebe si am luat Danone cremoso ca asa mi-a recomandat medicul
adi1971 spune:
Dragi mamici,
Eu sunt de parere ca orice aliment este bun pentru copii sau bebelusi atata timp cat ele nu contin substante periculoase pentru ei.
Din ce-am citit eu despre danonino,pot sa spun ca nu este periculos pentru nimeni.Contine citrat de calciu,fosfat de calciu si coloranti naturali extrasi din morcov,ardei,etc.Citratul si fosfatul de calciu sunt saruri de calciu foarte bine tolerate de organismul bebelusilor.Calciul se absoarbe mai bine la nivel intestinal la un ph acid si in prezenta vitaminei D.Aceste saruri mentin ph-ul acid.In plus iaurtul este imbogatit cu vitamina D.Dupa mine verificarea continutului unui produs este metoda cea mai buna pentru a decide cumpararea unui produs.Eu ii dau bebelusului,care intre timp a devenit copil,danonino de la 7 luni si nu a avut niciodata probleme.