Femei de afaceri
Raspunsuri - Pagina 2
monagan spune:
Dana36, imi place ce faci, arata bine.
M-ar interesa si pe mine, mai ales ca se poate lucra acasa.
MG
nana_sim spune:
Eu am o afacere de consultanta in managementul proiectelor si incerc sa o fac pe langa un serviciu full time, dar imi iese, nu ma plang. De la inceput a fost gandita ca avand "asociat unic" dar e drept ca jumatatea mea nu lucreaza acolo si nu avem probleme de orgolii si ierarhie. Ce fac de fapt? Scriu proiecte, evaluez cereri de finantare, fac training din cand in cand.
Felicitarile mele sincere tuturor mamicilor care isi gasesc timp sa conduca o afacere si sa fie mame in acelasi timp!
Acum pentru moderatorul Marius - partea cu reclama comerciala pare sa nu se aplice pentru toata lumea, cel putin in cazul Casei Geanina care si acum este subiect "fierbinte" la Discutii generale. Decent ar fi sa existe sanctiuni si avertismente general valabile.
Simona
Danna_36 spune:
Pentru Marius:
Buna din nou, m-am prins in sfarsit, data trecuta nu citisem mai sus, unde ai dat si lamuririle.
Trebuie sa iti spun ca semnatura asta am aplicat-o la toate mesajele din 2006, dar inainte de asta am scris un mail adminilor, in care i-am rugat sa se uite la semnatura si sa imi spuna daca am voie sau nu. Nu mi-au raspuns insa. Nu am avut deci intentia sa incalc regulile.
Acum te rog sa imi spui cum ar fi corect sa procedez. Daca pun doar un link, sau imi fac o pagina personala, cum au si altii, atunci e OK, sau tot nu?
Voi pune acest mesaj si pe PM si pe forum , ca sa ma asigur ca il vezi. Sper sa fii la fel de promt in raspunsul constructiv, cum ai fost si in cel distructiv.
Multumesc,
marius spune:
Simona,
referitor la sesizarea facuta de tine tin sa te informez ca este reclama platita catre www.desprecopii.com
Danna,
ai un raspuns PM sper ca suficient de edificator.
pentru oricine,
actiunile intreprinse si in acest caz au un caracter strict administrativ si nu au nimic in mod particular cu o persoana sau cu un moderator in parte ele fiind general valabile.
Va recomand sa cititi cu atentie punctul 6 din Regulamentul la care ati subscris la inscriere ca il veti respecta in calitate de utilizatori ai acestui forum.
Daca mai sunt si alte nelamuriri va stau cu placere la dispozitie
Va multumesc pentru intelegere.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Ildi2 spune:
Ca si tine Monogan, cred ca ideea lui Danna e foarte interesanta. Si la fel afacerea foto. cine stie, poate ne reprofilam si noi..
Danna_36 spune:
Maaama, cate clujence! Se pare ca sunt harnice si ambitioase femeile pe acolo! Despre ce fac eu nu prea stiu ce sa va zic. Ma bucur ca va place, conteaza foarte mult un ochi strain. Depind de PC si de internet, precum si de un multifunctional. E mult de umblat si mult de vorbit, pt prezentarea ofertelor si nu e usor, dar e frumos si dupa cum am mai zis, asta e doar o parte din proiectul meu. Eu visez la ceva mai complex, la un centru de zi pentru copii, cu "afterschool", "kidsparking", "parties", "weekend & holliday programs", plus o agentie de selectare si plasare forta de munca, bone si menajere mai ales, dar si alte "specimene" de care ar mai putea fi nevoie intr-o gospodarie...
Dar mai e mult pana acolo...
Mariana, voi aveti un atelier foto in toata regula, cred, cu aparatura de rigoare, nu? Cu gradinitele si scolile aveti contracte?
Cam ce pret are in Cluj o felicitare cu foto pt ziua mamei cum se practica acum prin gradinite?
O precizare: eu fac si fotografie, dar mai mult lucrez cu fotografiile clientilor. Imi doresc sa gasesc timpul necesar sa invat sa lucrez in photoshop.
Ildi, de cand esti plecata din tara?
marius spune:
Danna uite un link pe DC poate iti foloseste:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61311
Marius Pernes
mariana tache spune:
Dana, avem atelier foto, cu tot ce-i necesar. Bine...in domeniul asta mereu iti mai trebuie ceva (asta e partea nasoala a afacerii!); incercam sa tinem si noi pasul cu tehnica, desi e f greu.
Am cateva gradinite si scoli cu care lucrez; nu f multe, caci avem ffff mare concurenta; vorba ta: e super mult de umblat dupa o comanda!
Eu nu fac acele felicitari despre care pomenesti; ofer poze prelucrate (specific pt 8 martie), la dimensiunile dorite de parinti si le inramez. Am eu un fix: nu vreu felicitari! Ma enerveaza.
Nici eu nu sunt as in photoshop. Stiu cate ceva si in el; mai bine stiu sa lucrez cu Paint Shop Pro.
Marius, multumesc si eu pt link; dau o fuga sa vad ce invat de la tine
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
marius spune:
Oooo...altii(ltele) sunt mult mai pricepute decat mine. Eu invat de la ele. Aici am dat doar o legatura.
Marius Pernes
Danna_36 spune:
Multumesc pentru link. Stiu subiectul, am mai intrat acolo de cateva ori in incercarea de a mai prinde cate ceva, insa multe din cele scrise acolo ma depasesc...