Femei de afaceri

Femei de afaceri | Autor: Ildi2

Link direct la acest mesaj

Buna seara tuturor.
Sint , membru nou pe acest site, desi citesc articolele de pe forum de foarte multa vreme.
Subiectul meu preferat: Afacerile. Mi-ar place sa cunosc si alte persoane care prefera sa fie propriul lor sef si sa nu lucreze pentru altcineva. Mi-ar place sa aud tot felul de idei de afaceri si cum pot fi puse in practica. Daca sinteti o fire independenta, intreprinzatoare, sau pur si simplu aveti o parere, haideti sa povestim.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ildi, bine ai venit pe DespreCopii!
Acum e tarziu, nu am chef de multe discutii, dar sa stii ca imi place subiectul deschis de tine.
Am si eu o mica afacere; de fapt e o afacere de familie...se pune?
Tu cu ce te ocupi?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Nici mie nu-mi place sa am sef, am inceput si eu o mica afacere, dar nu stiu cat vom putea discuta aici pe forum fara sa se considere reclama. Eventual mai putem discuta si pe PM.

Diana si Mircea (2.01.2004)

Album Mircea

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ildi2 spune:

Bine v-am gasit Mariana si Diana.
Eu mi-am deschis o mica afacere, contabilitate, secretariat. Insa nu asta imi doresc eu sa fac. In Romania am facut comert, si asta e visul meu, sa-mi deschid un magazin aici in Dublin. Din pacate am de asteptat putin, pentru ca licenta costa foarte mult (intr-un centru comercial). Daca toate merg bine, anul asta o sa reusesc.
Diana, nu cred ca am avea probleme, facem ca sa nu sune a reclama, daca administratia nu aproba asa ceva. Mie doar imi place sa intilnesc persoane cu virgula care am ceva in comun. Bunica mea m-a dus la piata de cind eram copil. Cred ca de acolo mi se trage, fac orice daca trebuie sa-mi cistig piinea, dar comertul il fac din dragoste
Am lucrat si pentru alte persoane,si mi-am facut treaba bine, dar cind o faci pentru tine....mie cel putin imi aduce mare satisfactie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Bravo fetelor!
Un an bun in afaceri va doresc
Si eu am inceput ceva, inca nu am sediu decat acasa, lucrez cand imi da voie BB, dar sper ca anul asta sa imi iau zborul...Ce fac? Eu "ma joc" de-a editura, fac carti personalizate pentru copii, calendare personalizate, ecusoane, foi cu antet, carti de vizita, "diplome" pentru "absolventii" de gradi sau scoala, colaje foto, etc.
Va invit sa vedeti cateva mai jos.
Si mi-ar placea sa imi spuneti parerile voastre, caci altfel se vad dinafara.

Din pacate dincolo de o opinie exista deja aspectul comercial tip comanda ceea ce nu este admis pe DC. O puteti considera si un avertisment direct pentru ca gestul a fost deliberat.

Topicul in sine este chiar Ok dar dara tentative de reclama sau fapte comerciale in caz contrar ma vad pus in situatia de a lua masurile de rigoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

buna fetele, am si eu un "vis", care sper sa prinda aripi macar intr-un an!
eu vreau sa-mi deschid propriul salon de tuns pt. catei, aici in germania.e visul meu dintotdeauna si e munca pe care mi-ar place sa o fac!
dar pt. asta, mai am inca f. mult de munca.
de aceea m-as bucura sa mai stam de vorba!
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ildi2 spune:

Dana, afacerea ta pare foarte interesanta. E super ideea, si mai ales ca poti lucra de acasa, un mare avantaj pentru mamici. Iar apoi, ce nu fac parintii cind e vorba despre copii....- ma refer la clientii tai, care probabil sint toti parinti.
Calendarul 8 si nr 9 sint preferatele mele.Si diplomele pentru gradinita..foarte original, chiar nu am auzit pina acum de asa ceva. Ce fel de printer folosesti? Probabil ca unul obisnuit n-ar prea fi de folos.

Viorela, de ce zici ca mai este mult pina la realizarea visului tau? Costa mult inchirierea cabinetului? Sau poate aparatura, materialele necesare? Sau poate vrei tu sa mai cistigi ceva experienta?
Pentru magazinul meu trebuie sa mai astept ptr ca licenta costa in jur de....25.000 euros!! Bani foarte multi pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu anul acesta imi voi deschide o mica afacere...de fapt am mai multe proiecte...Sper sa-mi reuseasca.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Eu mi-am facut un site cu catalog de firme, produse, oportunitati de afaceri, forum de afaceri, informatii ... Daca vreti, va zic numele pe PM, poate va inscrieti si voi firmele si poate va inscrieti pe forum. Forumul e f. la inceput, dar cu timpul ...
Tot asa, a tb sa aleg ceva de facut stind acasa, ca n-aveam cu cine sa-l las pe mircea.

Diana si Mircea (2.01.2004)

Album Mircea

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Noi avem un studio foto; sotul sta la magazin, iar eu cu copiii acasa; dar eu prelucrez toate nuntile (poze si filmare), pozele de la gradinite si scoli.
Nu suntem f mari, dar asta e pita noastra.

Dana, vad ca te pricepi la prelucrari foto, colaje. Poate facem schimb de informatii .

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna dimineata doamnelor!
Ildi si Mariana, multumesc mult pentru aprecieri. Eu sunt inca la inceput si lucrez printre picatele, dar tare as vrea sa pot face din asta jobul meu permanent si sa pot trai din ce castig.
Doamnelor patroane, voi cum v-ati inregistrat cand ati deschis firma? Eu am scris acolo "asociat unic", dar nu stiu daca nu era mai bine sa fi fost 2 asociati, si eu si sotul, de vreme ce tot lucram impreuna
Deci stie cineva avantajele si dezavantajele asociatului unic? Eu stiu ca in aceasta calitate nu ma pot angaja pe mine insami, si chiar ma intreb ce indatoriri am si ce tre' sa fac(teoretic, ca practic muncesc, nu?)
Si inca ceva, cum e sa fii sefa sotului?

editez, pt ca am apasat "trimite" in loc de "vizualizeaza"...
Diana, multumesc pt invitatia pe site, am intrat si am aruncat un ochi aseara si astazi ma voi inscrie.

Mergi la inceput