Femei de afaceri
Raspunsuri - Pagina 3
marius spune:
De ce nu intrebi, precis vei avea raspunsuri care sa te ajute. (Si)De aceea exista acest forum.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Danna_36 spune:
Asa cum ziceam si mai sus, inca nu am gasit timpul fizic necesar pt a lucra pe indelete
Fetele, pe unde sunteti? Asa de rau v-au prins "afacerile", de nu mai ajungeti pe forum? Si asta tocmai acum cand s-a deschis mandretea asta de subiect?
mariana tache spune:
...chiar asa! Toata lumea e ocupata?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Ildi2 spune:
Buna seara.
Din pacate, eu nu sint atit de ocupata precum as vrea. Cred ca pentru multa lume luna Ianuarie nu este prea stralucita.
Mariana, lucrezi cu aparat digital sau cu cel clasic, cu film? Noi ne-am facut portrete de familie la 2 studiouri diferite. Prima data, in 2004, folosind metota clasica, fotograful nu ne-a putut fotografia in mai multe pozitii din care am fi putut alege, iar apoi, ficámea de numai un an ne-a cam dat de furca! Norocul a fost ca a iesit un portret bun din 4 cite ne-au facut.Calitatea: exceptionala! Pretul: sky-high.
Dar a doua oara am ales sa mergem la un studio digital, printre avantaje, fotograful ne-a putut fotografia de zeci de ori fara grija filmului, apoi a trucat putin portretul final, Mi-a "mutat" fatza in care zimbeam, in poza unde aratam mai slaba , la fel a reusit sa o prinda pe zurlia de ficámia intr-o pozitie de ingeras si a mutat-o si pe ea in portretul final, iar picioarele incrucisate ale baiatului meu au fost si ele "reparate". Apoi a printat pozele pe loc. Ca si pret au fost mai ieftine decit celelalte. Cum se lucreaza in Romania?
Danna, sint plecata de peste 6 ani, dar parca au trecut vreo 10, asa mult mi se pare.
Danna_36 spune:
Fetele, mai mare rusinea, pe pagina 4?
La cat de greu imi merge azi netul credeam ca nu mai ajung la subiect.
Intradevar ianuarie nu-i chiar o luna stralucita, dar eu m-am apucat de facut martisoare, ca doar se apropie primavara. Nu am mai facut niciodata(decat pt familie) dar acum ma gandesc sa pregatesc mostre de martisoare personalizate, adica cu foto, sa mai iesim din banal...
Tineti-mi pumnii sa iasa frumoase!
Voi?
Diana_b spune:
Dana, iti tin pumnii sa-ti iasa martisoarele bine. Sunt convinsa ca vor fi foarte frumoase.
Diana si Mircea (2.01.2004)
Album Mircea
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
Danna_36 spune:
Diana, multumesc.
Unde sunteti fetelor, hai sa mai schimbam o vorba.Era asa de promitator subiesctul la inceput...
alinaxeni spune:
Niciodata nu mi a placut sa am sefi,sa ma trezesc cu noaptea-n cap sa ma duc la un servici unde faceam totul mecanic,cu gandul acasa la copil.
In 98 am hotarat sa fac ceva pe cont propriu si mi-am deschis un mic atelier de croitorie acasa.Acum sunt tot in stadiul "acasa",dar sunt multumita ca pot face multe treburi,sa-mi supraveghez fata si sa asigur si finantele familiei.Nu stiu daca voi reusi vreodata sa progresez mai mult deatat dar in comparatie cu un servici e mult mai bine din toate punctele de vedere.
alina
Danna_36 spune:
Inca o doamna curajoasa ni s-a alaturat. Alina, bravo tie, si eu tot asta as vrea, deocamdata cel putin, sa reusesc sa contribui financiar la sustinerea familiei...de acasa. Asa incat m-am apucat sa imi fac un site.Sa vedem ce-o iesi ca e primul. Sigur nu va fi prea grozav, dar , la fel de sigur, e un pas inainte...
la doamne,