Mamici de ianuarie-februarie 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza burtici si mamici,

Dupa o noapte cam agitata, de la 5.30 nu am mai putut dormi,e bine ca am dormit si 5h nu, am visat-o si pe Giova care nu vroia sa nasca si sotul ii spunea ca trebuie( dar nu stiu dc aveai 40 de sapt inca)-asa ca sunt pe aici, la 11 mergem la doctor, sper sa aflu evsti bune.
Aseara ma si panicasem un pic ca nu simtisem deloc pe Emma toata ziua, a venit Dragos si a pupat-o si a mingaiat-o si el zicea ca a miscat piciorusul de 2 ori, dar aveam contractzii ca burta era tare si asa a fost cam toata noaptea dar nu cu dureri de cutzit, ci normale, ca nu am luat nici macar no-spa.Oricum acum spre dimineatza, cred ca din auza ca eram agitata, am smtit-o de 2 ori si m-am linistit.
Mi-am adus aminet ca azi e 3 ian si Moni zicea cu bioritul ala la mine ca nu e bine, daca ma apuca nasterea, aste e, sunt 90% gata cu bagajul-desi as mai avea 3 zile de mers la servici, om vedea.

Kikiriki
- bine ca ne-ai dat vesti si suntetzi bine!
Anda si Ursulina tinem pumnii, la fel si pt Alina dc vrei mai devreme de vineri sa nasti
MARAKI- te asteptam cu vesti cand potzi,sper ca te-ai odihnit si ai papat ca sa aiba Angelo laptic mult de la tine

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Fetele cu contractzii false Braxton-Hicks, nu va panicatzi ca eu le am de la 20 de sapt, deci ar fi trebuit sa nasc de N ori pina acuma, nu-sunt normale atata timp cat nu aveti singerari si dureri f. acute , mai rele ca la ciclu.
Alina- da-i cu scarile ca stiu clar ca ajuta( cineva a facut asa,in sapt 38+ si nopatea i s-a rupt apa si a nascut in 6h) si eu voi relua de maine urcatul a cate 4-5 etaje la job, si mai ajuta si dc cari ceva cand le urci, dar nu as recomanda mai mult de 5kg.
Acuma nu te mai stresa cu anscutul, ca stii c anu fce bien la psihic sa fii asa, nu ajuta deloc, o sa fie bine, nu mai fii speriata te va ajuta medicul si epidurala.
Am aflat ca duminica trebuie sa mergem la o nunta, dar nu-mi pasa dc mi se intampla atunci( fiind 3C afara intentionez de dimineatza sa spal geamuri si sa continui cu perdele si altele luni pe 9 ianuarie).

Denisa
37+

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Nicoleta draga mea,
la ultima eco, Iosup mi-a spus ca e usor imbatranita pentru varsta sarcinii (grad II/III la sapt 28) si cu multiple calcefieri punctiforme si ca dupa el o sa nasc mai devreme de termenul prevazut!
Mi-e frica ca bebe sa nu se alimenteze bine din cauza asta....desi dr mi-a spus ca atata timp cat ia in greutate e OK.

Dar eu nu stiu exact de ce faci tu monitorizare??!!
E din cauza placentei??

Denisa promit sa intru mai des de acum!!!

Kikiriki 31+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Nicoleta, Denisam, contractiile pe care am inceput sa le am nu sunt dureroase deloc!! Slava Domunului!
Mi se intareste brusc burtica cateodata si incep sa o mangai ca sa se relaxeze...ajuta de cele mai multe ori...dar acum de 2 zile au cam incept sa fie mai dese...dar daca e normal....m-am linisit!!

Kikiriki 31+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Kikiriki mobila nu e de la Palli, as fi vrut eu mobila de acolo, ar costa enorm de mult.
Mobila asta am gasit-o prima data la Miniblu, dar d-nele de acolo, asa de amabile au fost ca nu mi-au mai putut face comanda. Si culmea, odata ce s-a deschis Mall-ul a aparut un magazin care mi-a aratat exact acelasi catalog, patutul l-am luat caci il aveau si restul a venit pe comanda cam intr-o luna. Acum am vazut ca au primit ceva asemanator, dar mai mult pe galben. Este mobila din Ungaria, cica este un unic distribuitor pe Ro, care duce la toate magazinele. Patut tot asa am vazut in Unirea la voi, la un mag. Incearca si acolo poate aduc, daca aveau patutul.
Nico nu e nimic, ti-am zis ca nu e graba cu reteta. Nu fac eu prea curand praji.
Andreea bine ai revenit!!! Trec datele pe lista. Ai putea sa-mi dai mai multe amanunte, uita-te pe lista.
Denisa deci m-ai visat ca nu vreau sa nasc!!!
La cat de tare m-a enervat Marco cu miscarile lui ieri, vroiam sincer. Nu m-am simtit deloc bine. Cred ca va veni el, cat de curand.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Alina ca sa fiu sincera, din cauza asta am avut travaliu lung, de cate ori ma controla aveam colul inchis,dilatatie 0. Controlul era groaznic de dureros,am trecut de 8 ori prin idiotenia asta nenorocita! In noaptea de 28-29 dec. la ora 2.00 eu eram in cada, incercau sa ma stimuleze sa incep dilatarea, acolo aveam contractii la 2 minute, dupa o juma de ora de stat in apa calda,la control tot 0 era rezultatulSper din tot sufletul sa incepi sa te dilati de acasa, sa nu ai travaliu lung
Cuscra hai ca nu mai ai si tu mult si vii cu printesa acasa
Janine socrosenia a stat 2 zile in spital, se ducea acasa doar sa manance( sta la 4 minute de spital ) iar de revelion a anuntat toata familia ca nu face nici un party ca vine la spital la nepotAu stat pana la 12 noaptea sa ciocnim si s-au dus sa se culce. Giorgos a stat cu mine non-stop la spital, dormise in doua zile doar 25 minute, azi noapte s-a sculat din 2 in 2 ore ca sa manance Angelo,imi aducea biberoane, le ducea la sterilizat pe restul, imi dadea ce aveam nevoie, etc. Ma ajuta foarte mult, bine ca sta acasa 3 saptamani.
Fetelor am facut o legatura, toate care am nascut in aceeasi perioada, ne plangeam de aceleasi simtome iar voi va consolati cu gandul ca daca simtim la fel e normal in sarcina si nu nastem curandAti vazut ca simteam ca nu apuc revelionul
Irina sa traiesti, merci mult pt. telefoane Multumesc si Giovei, Monicai si tuturor fetelor pt. felicitari Am reusit aseara si am citit putin din urma Giova scuze pt. robotul ala tampit de la mobil

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Kiki,
nu iti face probleme pentru calcefieri...
Si noua ne-a spus la fel Isoup.
Cu IR-urile cum stai? La noi alea sunt problema.
Nicole
32+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica nu e nimic. Nici nu cred ca mi-a luat nimic, am crezut ca ai raspuns tu si eu am inchis ca proasta si mi-a parut rau ca nu am vb. cu tine. Pe urma cand a zis Irina ca i-a intrat un robot, m-am gandit ca ala trebuie sa fie ca vorbea in germana.
Kikiriki eu la 32 sapt. parca, aveam placenta grad 3, era calcefiata, dar nu de tot si cu firisoare de sange. Mi-a explicat dr. ca nu e problema ca pot duce sarcina pana la termen.Trebuia sa fie toata numai dungulitze de sange, dar ea avea doar punctulete. Asa ca nu-ti fa probleme. Uite sunt in 38 sapt. si 5 zile si inca nici un semn.

Tot zic ca o sun si pe Monica din Arad si ma iau cu altceva. Dar mai tarziu o sun, ca acum poate se odihneste.

Fetele care au nascut, am niste intrebari:
suzeta trebuie sa o avem cu noi in spital?
Trebuie sterilizata? Cat timp?
Oare am nevoie si de o sticluta cu biberon la mine?

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Cuscra- - de treaba socrela ta mai, lasa ca paoet et ajuat mai mult acuma.Daca tot stai asa bine cu prezicerile, ia fa-mi si mie un pronostic pe baza simptomelor,cand nasc, am asa;burta tare=contractzii mai dese decat inainte, buze uscate si crapate, dorm putin si ma trezesc cam la 2-3 ore, beeb loveste mai mult seara si chestia asta acuta ca sa fac curat, frec si sa pun la punct totul
Giova- mai stai mama dc vrei, dar nu vad de ce esti asa de stresata cu nascutul, ia relaxeaza-te, ai vazut ca Monica era ok si ce repede a nascut acolo la voi doar si pe 1 ian

Denisa
37+

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaC spune:

Giova - multumesc. Asadar: la eco a iesit fetita (Maria), are acum 33++,voi naste la Polizu, cu dr. Alina Dascalu. Nu stiu inca in ce fel.
La eco 3D placenta era inserata jos, la 1 cm de col. au inceput durerile de spate si de solduri (cand dorm). luna asta tb sa termin cu bagajul si camera bebelusei.mai am o multime de cumparat, de aranjat, de lipit etc. Sper sa reusesc si sa nu ma prinda bb nepregatita.
Arsuri am rar, s-au umflat doar degetele de la picioare (pana acum). Pentru lista mai trebuie alte informatii?
si bb Maria 33++

Mergi la inceput