Mamici de ianuarie-februarie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
Ana majoritatea avem picioarele si mainile umflate. Asa e ultima perioada.
Anda inca esti pe baricade, nici un semn?
Alina, prieteni mele i-a pus perfuzie pt. inducerea sarcinii la 12 la amiaz si bebele a venit noaptea la 12. Era la a 2-a sarcina, dar a facut cu epidurala si a zis ca nici nu se compara cu prima nastere.
Nasti cu sau fara epidurala?
Monica stai linistita.
Adriana ma bucur sa aud ca sunteti bine, cu mici discomforturi.Astea toate trecem prin ele.
Uite cum apar fetele care n-au mai scris de mult.
Kikiriki asteptam mai multe vesti si de la tine!!!
Am bagat si eu haine la spalat si acum trec la vase, caci e plina chiuveta.
Il astept pe sot la masa, dar uite ca nu apare si eu mor de foame.
gio
si bb Marco 38+
kikiriki spune:
Nicoleta esti tare ca piatra !!! Bravo !! O sa fie bine!!
Mi-e cam frica ca am inceput si eu sa am contractii Braxton-Hicks si azi am luat prima oara No-spa. Tu ai mai luat? Cate pot sa iau pe zi??
Si mai e ceva care sperie...mi se pare ca am burtica mica pentru aproape 32 saptamani!!??
Pai cand ma uit la pozele voastre ma cam sperii ca bebelina mea nu creste...desi la 28 saptamani la ultima eco, pe 10 dec avea 1,300kg....sper sa fii ajuns la 2kg, nu??!! pe 10 ianuarie mergem iar si abia astept sa o vad!!! Macar la 3kg sa ajungem si noi pana la final!!! Mai e si probleme aia cu placenta care ma streseaza....off!
Nu mai vine 10 ianuarie mai repede....
Kikiriki
31+ si
Luanna
Kikiriki
kikiriki spune:
Giova,
am cotrobait prin mesajele mai vechi si am gasit poze cu camera lui Marco...

E SUPERBA MOBILA!!!! De unde ai luat-o ?? De la Palli?? Sau de la Sensiblu??
Aveau si pe alte culori(galben, verde, etc)??
As vrea sa incep cautarile pentru amenajarea camerei cu mobila si nu stiu de unde sa incep...![]()
![]()
![]()
Kikiriki 
31+ si Luanna
Kikiriki
J G spune:
Kiki stai linistita ca si eu am burta foarte mica - si asa a fost mereu - dar bebelina e ok, mare. Si eu am inceput sa am contractii Hicks, nedureroase, destul de des. Cred ca e normal.
Fetelor si eu dorm din ce in ce mai prost noaptea.
Nicoleta e cam urta afara dar nu mai fi depresiva, mai e putin si vine bebe si o sa scapi de sarcina asta cu probleme, uff!
Alina ai vazut ce zice Maraki, nu trebuie sa-ti fie frica!
Maraki chiar... poate acum veti fi mai apropiate, tu si socrella!
J 35 fix
alina80 spune:
GIOVA, nasc cu epidurala. Sunt super speriata, desi fiecare nastere e altfel, poate la fel de bine sa imi fie usor sa nasc, nu stiu de ce ma gandesc eu ca va fi foarte dureros. De fapt stiu de ce, din cauza colului cate e lung si rigid si stiu ca asta inseamna un travaliu lung.
MARAKI, moasa vine in fiecare zi acasa sa te invete cum sa te porti cu bebelinul? Spune-mi te rog, stiu ca tu aveai colul destul de strong si totusi ti s-a rupt apa, nu? Eu chiar sper mult sa mi se rupa apa zilele astea, pana vineri.
ANDA, poate mi-o iei inainte cu nascutul! Sper sa ai dreptate cu durerile mele de aseara, sper sa insemne ca se apropie nasterea! Pofta buna
!
Fug sa imi fac ceva de papa si sa mai urc niste scari, apoi sa mai fac ceva treaba prin casa.
39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
andreeaC spune:
Buna fetelor!
Am revenit si eu dupa o lunga pauza din cauza de net, calculator, renovari etc.
Deci:
La multi ani, multa sanatate tuturor si 2006 sa va aduca numai bucurii!
Felicitari tuturor proaspetelor mamici, bebelusi sanatosi si mancaciosi, laptic din belsug si rabdare.
Tinem pumnii celor care mai au putin pana la intalnirea cu bebe.
Eu sunt mai am putin si implinesc 34 de saptamani, urmatoarea intalnire cu bebe este pe 10 ian, la ecografie.
Este fetita si o va chema Maria (daca poate cineva sa adauge pe lista - multumesc). Pana acum am luat 13 kg. La ultimul control placenta era inserata jos, sa vedem cum mai este in prezent.
Si inca ceva - cand am putut am mai intrat pe forum sa va citesc si parca am vazut ca fetele cautau hartie pt protectie wc. Am gasit eu astazi la un supermarket de la mine din cartier, Premial se numeste si este pe Sos Giurgiului, aprox vizavi de Piata Progresul.
Pachetul contine 10 buc, costa 17.000 lei, produs de S.C. Scriptum Prescom S.R.L., Targu Mures, str. Recoltei nr. 22, tel. 0745-356581, www.scriptum.go.ro
Andreea
33 + si
Maria
Dana R spune:
Giova merci pt actualizarea listei si voiam sa te rog daca imi poti trimte si mie un mail cu adresa contului comun si parola stiu ca e acolo un filmulet cu gemenei pe care vreau sa il vad adresa mea este danabauer2002@yahoo.com .Merci mult !
denisam, multumesc pt urari iti doresc la fel si tie si nastere usoara !
Mai am 2 zile si imi vad baietii iubiti !!
DanaB
nicoleta raducu spune:
Kiki..scumpica..tu ce probleme ai cu placenta???
Apropo de marimea burticii..pina acum vreo saptamina..si la mine era mica rau...
Acum ce e mai vizibila...
Nu te stresa...
Janinuta...
..incerc sa nu ma las dominata de vreme..dar...
Ziua...Mie imi place sa stau fara jaluzele..am din"alea verticale..
Si cind vad ce-i afara...
Brrr....
Mai avem putin....
Gio...te-am uitat de tot cu reteta aia....
Nicole
32+++
nicoleta raducu spune:
Kiki..apropo de contractii...
Pe mine m-a invatat una din moasele de la spital...
Sa pun un prosop cald..tinut pe calorifer...
Si sa stii ca a mers...
Nu am prea luat No-spa...
Nicole
32+++