Mamici de ianuarie-februarie 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Buna fetelor

in primul rand vreau sa va urez la toate La Multi Ani! si un an nou plin de bucurie si impliniri!

apoi, felicitari fetelor care ati nascut! Sa va traiasca bebelasii, sa creasca mari, sanatosi si sa va umple casele de veselie si fericire!

Eu de cand sunt in concediu intru tare rar pe net. Robotesc toata ziua (cu viteza melcului turbat...) prin casa, avem atatea de facut si aranjat...

Despre noi ce sa va spun... Bebitza e bine, activa, toata ziua misuna prin burtica, de intoarce aproape in fiecare zi, deja nici nu ma mai stresez, ba e cu capsoru'n sus, ba in jos... Sper numai ca ultima rotire sa fie cea buna.

Eu nu sunt chiar bine. Ma chinuie rau mainile, imi sunt foarte umflate si ma dor de mor. Noptile mai ales sunt de groaza, mai mult nu dorm decat dorm. Sunt cam chiauna de oboseala. Fac acupunctura de cateva zile pentru edeme, care ajuta ea putin dar nu foarte. Si cu asta am cam epuizat lista cu ce se poate face, a mai ramas doar stransul din dinti... Iar mai nou mi se umfla tare si picioarele . Respir greu noaptea, mereu am senzatia ca ma sufoc, desi toata lumea care se pricepe imi zice ca burtica a coborat. Dar incerc sa rezist eroic, mai sunt doar 6 saptamani (si am intrat in panica cu aranjatul, inca e departe de a fi gata camera bebitzei )...

Gata cu vaicareala, la treaba cu mine

Va pup, si numai bine!

Adriana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mirela asta ma gandesc si eu ca e.
Dorm rau noaptea, greata nu mai mananc asa de bine, bebe misca foarte tare si imi baga cutite in uter, etc.
Ne asteptam, ca doar joi terminam 39 sapt.

In sf. am reusit sa repar greseala din lista si acum e ok.
Am muncit ceva pe ea, sper sa nu o mai stric.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Am urcat scari, mai urc peste vreo ora iar.
BEE, sper sa ai dreptate, sa dea rezultate urcatul asta de scari.
GIOVA, prietena mea a avut nasterea indusa si a nascut in patru ore. Nu stiu daca dureaza mai mult neaparat nasterea provocata, doar stiu ca e mai dureroasa, doare cand iti rupe apa si contractiile sunt mai puternice.
Ieri am facut o ciorba de cartofi cu zeama de varza ca imi era pofta. Am mancat si am avut arsuri la stomac, asa ca nu mai pap din ea. Am facut mancare ieri toata ziua si iar nu am ce sa pap. Bine ca macar Gabi are mancare, il pun eu sa imi aduca ceva cand vine diseara.
Fug sa intind rufe si sa calc alte rufe. Fac orice activitate la care se sta in picioare.
39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare fetele,
Mie imi merge netul greu de tot, imi ia cateva minunte sa deschid o pagina, ufff, chestia asta dureaza de cateva zile. Nu pot sa intru pe yahoo, pe hotmail si pe google deloc, ma dispera, nici mailul nu pot sa mi-l vad. Sper sa mearga mai bine azi, am inteles ca e trafic mult si de asta merge prost de tot!
Denisa, multumesc frumos de intrebare, sunt bine, dar m-au cam chinuit niste dureri ca la ciclu aseara, nimic foarte dureros, doar ca erau enervante. Teoretic am sambata DPN-ul, acum sa vedem daca vine bebe pana atunci dau daca mai intarzie.
Alina, imi pare rau ca ai avut contractiile alea dureroase rau, am inteles ca astea apar cu putin timp inainte de nastere, asa ca poate ai noroc si nu va trebui sa iti mai induca dr. nasterea. Eu tin pumnii sa vina Ayan inainte de vineri.
Restul fetelor, va pup si ma duc sa pap ceva, intru mai tarziu, sper sa isi revina netul.
Anda si bebe Mark 39+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna,burticutele...
Alinut..am vorbit si eu cu Cata....
O sunasem si pe mobil inainte..si era pe silence...Si daca am vazut-o ce frumos dormea...
nu m-am indurat...
Ai grija de tine si bebita..si nu mai fi ingrijorata..lasa ca vine el....
Cik tre sa fii relaxata...ca sa nasti usor...
Ana..asa este...
Bee....saru'mina pentru incurajari...
burticutele...
Nicole
32+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Am niste picioare de zici ca-s sora lui Shrek!!! O sa se sperie nea doctorul azi. Mainile parca sunt mai normale si parca nici nu-mi mai amortesc asa de rau.
Nu am nici un chef sa ma duc la doctor si mai ales sa conduc. Sotu nu conduce si avand in vedere ca afara ploua nu am chef sa ajung la doctor cu noroiul pana-n gat. Asa ca tre' sa conduc.
Cred ca o sa ma apuc si eu in curand de urcatul scarilor, ca nu mai am rabdare. Ma gandesc si ca am colul lung si poate miscarea o sa-l ajute un pic, ca tare mi-e frica de un travaliu luuuuuung.
In rest, cica toate bune si frumoase...stau p-aci.

ana sebe 36+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ella , tu pe unde esti, ca deobicei dimineata erai pe baricade. Doar nu te-o fi apucat si pe tine?

ana sebe 36+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Salutare mamicilor!!!
Nici n-a plecat bine Mos Craciun cu bebeii facuti cadou ca vad ca si Anul Nou vine cu o lista lunga de fetite !!!!!

La multi ani si sa va dea Dumnezeu numai sanatate si bucurii alaturi de bebelusii vostrii dragi!!!

Sa ne aduca tuturor pe 2006 numai bucurii si bebelusi sanatosi si papaciosi!!!!

FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT!!! SA VA TRAIASCA BEBEII SI SA VA BUCURATI DE EI !!!

Noi intram maine in 32 saptamani si incepe sa ne fie cam frica (adica mie) ca nu am facut inca nimic ca sa pregatim venirea lui bebe!!!
Dar de pe 15 ianuarie intru in prenatal si o sa incep sa cumpar tot ce trebuie pentru ea!!!
Tare mi-e frica ca si bebita mea o sa vina mai devreme....ca vad ca fetele se cam inghesuie sa iasa pe anul asta mai devreme....hmmmmmm!!!

Dar Cata cum de a nascut natural? Nu trebuia sa faca cezariana? Din cauza soldului?? S-a putut pana la urma natural?? V-a povestit ceva ??

Nicoleta cum merge cu monitorizarile? Cat mai mergi?? Pana la final??
Ursulina nu mai nasti?? Eu credeam ca o sa fii prima anul asta!!!??

Kikiriki 31+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Kikiriki......fii linistita si pozitiva..
O sa fie bine....
Noi mergem pina la final la monitorizari..acum mai mult ca oricind...
Teoretic...o sa mi-o scoata cum considera Dr. ca ar putea fi in suferinta...
Sa de Domnul sa nu fie...draga mamii...
Trebuie sa mai rezistam 2 saptamini..ca sa sper ca poate fi ok....
Sa facem si noi 2500 g...
Cata...miine e posibil sa vina acasa...si ne zice ea ce si cum....
Ma enerveaza vremea asta mohorita...tu-i mama ei...
Nicole
32++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata burtici si mamici,

Va scriu putin iar cand am timp revin, acum astept moasa si trebuie sa manance Angelo.
Alina nu doare deloc cand iti rupe apa, cu Roxana mi-au rupt apa la spital si am simtit ca si cum s-ar sparge un balon si incepe sa curga apa.Stai linistita ca nu doare, poate prietena ta a simtit altceva
Fetelor la cat sant de fricoasa si sensibila la durere, va jur ca nu am tipat deloc cat am stat in travaliu cu dureri mari, foarte important este sa respiri cum te invata dr. adica: inspiri adanc pe nas si dai aerul afara pe gura cat poti de lung.Va jur ca lucreaza foarte bine genul asta de respiratie in timpul contractiilor!!! Revin si va povestesc cum a fost prima noapte acasa
p.s. socrosenia vrea sa imi gateasca dar nu prea e buna bucatareasa, mai bine fac eu
pupici,scuze ca nu va numesc , revin cand pot mai tarziu

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput