Bebelusi de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by andreeaatan

Eu am fost la mandra nostra Primarie azi si aia nu stiau nimic, nimicuta. In nici un caz angajatorul nu umbla pentru cele din CIC. Cel putin aici in Cluj-no way. Am dat in lucru toate adeverintele cerute de ordonanta, la serviciu, am facut rost de contul IBAN de pe card, scribalesc azi declaratiile pe proprie raspundere si inarmata cu toate docomentele, ma duc poimane din nou la nea Boc sa vedem ce si cum. Oricum, in Primarie nu se stia absolut nimic de dosarele astea, asteptau de la Guv docomente, norme si chestionare speciale.

Da de ce, mey? Ce la Cluj e paradis fiscal? Sa vin si eu sa-mi deschid firma daca e. Sau crezi ca nu toti angajatorii din ro tre sa se supuna acelorasi legi?
Eu zic sa mai insisti la serviciu nu la primarie.

Loreen, intra pe cnpas.org si te lamuresti acolo, sau macar afli unde ai putea sa te interesezi de situatia ta concreta.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Loreen nici al meu nu mai vre a sa manance nimic. Cu dr nu am vorbit inca, am zis sa nu o deranjez de sarbatori, dar se ingroasa gluma. De la 7 dim nu a mai mancat decat 3 amarate de ligurite cu branza cu mamaliguta. Nu mai vrea nici suc de portocale, NIMIC.
Cred ca voi suna dr.
Si al meu este vesel, jucaus, etc
Pot fi ceva viermisori la stomac?

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

simona filipas, itsy bitsy emite doar in bucuresti, dar se poate asculta pe net www.itsybitsy.ro.

si inca 2 lucruri...:)

nu sunt pregnant!!! am inceput yasmin. azi am inceput si cura de slabire. incerc disociat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Androix am calarit cnpas-ul in prostie...ti-am zis ca eu nu fac obiectul dat fiind facptul ca sunt functionar public cu statul special...adica dreptul la ARMA(poate daca o folosesc as putea afla mai multe)...iar acolo sunt informatii pentru civilie...am citit o serie de inrebari pe tema asta...dar raspunsuri n-ai sa vezi de la ei...Poate ma lamureste Mercedes ca a inceput munca,sau Monu o fi auzit ceva...

Margott tot ce-i posibil...desi eu fac studiu de caz la fiecare pampers plin cu...puturoseala...de-obicei se spune din babe citire ca atunci cand copii mananca dulce mult sau stau cu degetul mult in nas au viermisori...asta a mea nu face nici una nici alta...am suspectat un rosu in gat,dar nu are febra si la biberon serveste lapte...

Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Deci intradevar deocamdata nu se preiau cererile si restul documentelor nici la noi pt cic si nici pentru stimulent la primarie (probabil e la fel si in cluj) pana joi- se asteapta normele publicarea in monitorul oficial- asta nu inseamna ca nu stiu de ele - doara traim in aceeasi tara cu aceleasi legi
Pentru cele interesate v-am dat linkuri de pe cnpas.ro le gasiti la proiecte daca n aveti rabdare sa cautati celelalte pagini
Oricum va tin la curent!! bafta va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Mai, Androix, nu ma lua pe mine cu texte de-astea, ca nu ma prind. Am citit ordonanta, care, pana in acest moment este singura LEGE si nu zice nimic ca angajatorii fac si dreg. Asa ca mai las-o moale cu interpretarile.
Ce a dat Mercedes sunt chestiuni in dezbatere, multumesc frumos pentru ele, sper sa ramana aceleasi, ca e mai simplu, eu oricum mi le pregatesc si ma descurc eu ca nu sunt chiar straina pe acolo. Asa este, numai de jos se primesc formularele la Primarie.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

feteleeeeeeeeee, in concluzie, noi depunem dosarul la primarie sau firma??Nu mai inteleg nimic.
Dragos e TERORIST de marait ce este...ii iese un dintisor sus, de fapt amandoi, dar unul e mai grabit...
Nu vrea nimic, plange ca din gura de sarpe, de orice se plictiseste imediat, e jale....mare....
azi am fost la gineco, e totul ok, slava domnului. Am zis ca nu strica un control la mai bine de juma de an de la nastere....
Meniu Dragos care la 7 luni a ajuns la 8 kg si 55o grame:
5-7a.m. lapte 150ml(milumil2)
9a.m. tzitzti
11a.m. portocala+mar+biscuite+morcov+90ml lapte
3p.m. supa crema legume+piureu spanac/dovleac+galbenus/piureu legume+carne pui; tzitzi
6p.m. mar+mandarina+biscuite+lapte 120ml
10p.m. branza dulce facuta din bebelac+banana+biscuite+ cereale Milubrei 150ml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetelor, stiti cumva unde este supermarketul Plus caruia i se face atata reclama?

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andra, magazinul Plus e pe Armata Poporului, in Militari, vis-a-vis de liceul Tudor Vladimirescu. Dar e la mama naibii fata de tine, nu cred ca merita sa mergi pina acolo.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Dati-o-n doamne iarta de ordonanta...nu merita efortul unor schimburi de replici

Copii vostrii dorm azi?! A mea e dusa rau...s-a trezit la 9,15 s-a culcat la 11,30 pana la 13,45 si de la 15,10 nici acum nu s-a trezit...sa fie de la ploaie...?!

Am uitat sa va zic ca am pus-o pe dansa pe oala...oau sa vezi plansete a disperare...10 secunde dupa care s-a uitat in jur si a tacut...oricum dupa 5 minute a intins mainile si a trebuit sa o iau...fara productie...

A...a zis in sfarsit ta-ta...pacat ca tac-su era plecat si nu a auzit-o

Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput