Bebelusi de mai-iunie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 12

Androix spune:
quote:
Originally posted by loreen
Buna dimineata...
Androix pozele sunt de-a dreptul baloase rau alea cu mancare si soade la culme cu bebelusi...iar pe voi aia mari v-a durut in cingatoare...Da' chestiile alea rulate si umplute ce erau ca-s curioasa foc ...nu de alta da si eu am intrat in marea aventura a degresarii cutanate...

Margott, stai linistita, nu ai de ce sa te scuzi

Azi Filip va gusta prima data in viata dumisale musaca de cartofi cu carne de vitel. Sper sa-i placa ca de mirosit miroase tare bine.
Andreea mamica lui

Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Margott spune:
Loreen iti scriu imediat reteta, dar ma duc sa fac niste mamaliguta cu branza, ca ni se facu pofta. Si incerc sa-i dau si lui David, retoric spun, ca el de 2 zile mananca numai lapte!?
Iar crema de zahar ars cu blat eu stiu sub numele de tort, am facut si de asta, blatul il faci de pandispan, iar crema mai groasa, cu mai putin lapte, caut reteta si iti spun. Stiu cas e face crema normal, apoi blatul de pandispan care se pune pesta crema, iar la cuptor, pandispanul se ridica la suprafata. Sper ca ai inteles cate ceva. Ma opresc cu detaliile ca mi se face pofta, nu alta!
http://community.webshots.com/user/arcultro

loreen spune:
Androix si crezi ca daca vreau sa ma degresez nu pot hali macar un rulou d-ala?!O pizza nu ma las pana nu balotez azi...al meu sot e la Bucu si cand ma duc sa-l culeg din gara pescuiesc si-o pizza
Margott am priceput ceva,da mai sigur da-o mai detaliat sa nu cumva sa-mi iasa piftie in loc de tort
Stau si ma chiorasc pe net unde si cui ma pot adresa cu lamuriri despre statutul meu si ce credeti ca am pe unde...NU...
Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

mygirl spune:
Androix, crede-ma ca as lasa cura ptr mai tarziu (deja am lasat-o un pic, ca am mancat o feliutza mica-mica de tort kilimanjaro facut de mine), dar trebuie sa iau masuri rapide, ca pur si simplu nu ma mai pot abtine la mancare si mai ales la dulciuri- ieri cel putin m-am ingrozit cat am putut manca.
Margott....si al tau ce bine arata...pai balesc tastatura, saraca...
Loreen, care "puiu mic"? Are aproape 10 kile, ma rupe de shale cand o ridic, u ma mai incumet sa merg singura cu ea nici macar in carutz decat in jurul casei, s-au dus vremurile cand umblam toata ziua brambura prin oras cu ea atarnata de gat. Las' ca venim intr-o zi sa-ti admiram palatul, cand o fi sotzul acasa sa ne repeada. Poate o fi si al tau, sa stea si ei la "una mica" de suc, ca al meu nu pune alcohol pe limba.
Oana,de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

mygirl spune:
Apropos de statut profesional...la ce categorie ne incadram cele care munceam cu norma intreaga dar acum suntem in CIC? Completam un chestionar si m-am blocat la capitolul asta...sunt CASNICA? Sau angajat cu norma intreaga..acasa?
Oana,de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

babygirl spune:
Isabelle, felicitari pt kk la olita!!! Matei, felicitari pt dintisor!
Andutzy, Ema dadea ture prin pat, isi scotea picioarele prin grilajul patutului, se tragea de el, se tara pana dadea cu capul, acum se ridica si se loveste la barbie, asa ca solutia ramane sacul de dormit. O ia din loc si asa, dar mai greu. O gasesc dimineata fie cu picioarele in sus, fie ghemuita intr-un colt, de as mai putea culca 5 bebelusi in pat cu ea.
As vrea si eu carticica cu diversificarea. Nu o mai am. Mi-o trimite cineva, va rog, pe messenger? Nu mai stiu ce sa ii dau. Eu m-am saturat de atata banan cu branza de vaci facuta in fiecare dimineata.
Propun sa scriem fiecare ce papa micutii in aceasta perioada. Ne mai inspiram...Ce ziceti?
Ema papa: borcanele Hipp, branza de vaci de la Prodlacta sau Milli, din acelea dietetice (cam 1/2 pachet/zi), iaurt doetetic de la Napolact sau Prodlacta (cu cereale humana sau fructe), supa de legume cu pui (am taiat un piept de pui in mai multe buc. si ii scot zilnic cate o buc. si o pun in supa ei in care mai pun la final frunze de patrunjel si cateva pic. de ulei de masline), ficatei (fierti.bleah! nici ei nu-i prea place. ii amestec cu piure de cartofi si branza de vaci. de fapt branza de vaci ii pun in aproape orice pt ca ii place f mult), fructe (fara kiwi), ou fiert tare ( 2/sapt. in combinatie cu iaurt. am incercat cu legume, dar nu-i prea place asa), iar ieri i-am dat QUARK (branza pasteurizata cu iaurt) excuisa, cu 0,2% grasime (cutie de 500g de la METRO. zicea cineva de quark luna trecuta, parca. cine? am incercat si borcanele nestle, dar mai bine nu incercam..profa. mea zicea ca ii da bebelusei si mamaliguta. voi ii dati? si gris ii da. eu ii dau gris de la humana, dar nu-i place daca i-l pregatesc ca la carte, asa ca ii pun 2 lingurite in laptle de culcare. are tranzit normal, nu a fost niciodata constipata, nu e prea mofturoasa, mananca 200g de macare la o masa. sper sa va fie de folos ce v-am scris. astept si meniurile voastre.;)

andreeaatan spune:
Eu cu jena anunt ca Thomas vrea sa ma bage in faliment-azi a lins biberonul dupa ce a baut 300 ml fara sa scoata un sunet.
Apoi la amiaza a reiterat preferintele lui culinare: orice, cu tot felul de bucati mari, dar sa fie tip ciorba. Adika azi a refuzat pastele cu branza si ou si a mancat curcan cu paine neagra, toate moscolite intr-un polonic de ciorba, ca faceam cu nervii si nu prea m-am zdrobit. Si erau bucati zdravene si a mancat tot. Repet: orice, dar cu zeama.
La 4,30 iaurt Paulact si fructe; babane, mure, visine, zmeura, cam la 1,5 banana +200 iaurt. Mananca si iaurt gol si cu orice.
Seara cereale Humana, portie de nehalit: 270 gr. Pe langa asta mai intra in faptura lui 2 bibe din alea mici cu apa/ceai/suc de mandarina.
Eu am fost la mandra nostra Primarie azi si aia nu stiau nimic, nimicuta. In nici un caz angajatorul nu umbla pentru cele din CIC. Cel putin aici in Cluj-no way. Am dat in lucru toate adeverintele cerute de ordonanta, la serviciu, am facut rost de contul IBAN de pe card, scribalesc azi declaratiile pe proprie raspundere si inarmata cu toate docomentele, ma duc poimane din nou la nea Boc sa vedem ce si cum. Oricum, in Primarie nu se stia absolut nimic de dosarele astea, asteptau de la Guv docomente, norme si chestionare speciale.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Margott spune:
Babygirl si meniurile noastre de pana acum o sapt erau variate, cu legume, carnita de pui, peste, ficatei, mar, portocala, banane, dar de o sapt mananca numai lapte si cereale, iar de 2 zile, doar LAPTE. Nu stiu ce are, mi se spune sa-l las in pace ca-si revine...Acum am facut mamaliguta cu branza de vaci si i-am dat si lui ca se uita la noi cum mancam, dar a mancat doar trei lingurite de bebe, oricum imi pare bine ca s-a mai adaugat ceva in stomacel, pe langa lapte.
http://community.webshots.com/user/arcultro

ChrisDun spune:
andreeaatan, pai vezi sa nu scrii degeaba declaratiile pe proprie raspundere! Acu' vreo 3-4 pagini a dat Mercedes doua linkuri la niste fisiere .pdf, din care unul era o www.mmssf.ro/proiecte-dezbateri/161205a4.pdf" target="_blank">adeverinta-tip, care trebuie completata de angajator, si celalalt www.mmssf.ro/proiecte-dezbateri/161205a1.pdf" target="_blank">"Cerere si Declaratie pe propria raspundere pentru acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului/stimulentului si alocatiei de stat pentru copii"...

loreen spune:
Margott raspunsuri gen "las' ca-si revine" sunt ale dr.?
Ca si eu sunt tot in stadiul ala...joi a fost ultima doza de peritol,nu mai are obrajii arsi,in schimb nu mai haleste nimic...adica de vineri in progresie regresiva a ajuns azi sa nu vrea nimic...iar eu sadica am indopat-o pur si simplu,exact ca pe pui sau cine are pisici exact ca tunci cand le dai pastile...PAi nu se poate asa...
In rest e vioaie,rade,tipa,se joaca,povesteste,doarme...
Io-mi bag picioarele in sistemul lor de ocrotire a natalitatii... daca se ocupa astia de la mine de la servici bine,chiar ma intorc cu drag la munca,daca nu, cred ca-mi reconsider atitudinea si draci daca calc pe la birou...Decat sa mergi la primaria lu' Mazare sa obtii ceva mai bine-ti faci harakiri...Eu din iulie si acum astept aprobare pentru amenajarea apartamentului si nu binevoieste nimeni sa semneze ceva...
Ca mi-am adus aminte de amenajari,Nelia intra pe Delia si te uita in "Home sweet home"...sa vezi ce n-a vazut Parisul
Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"