Bebelusi de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Mamici, uitati aici

art 30 din proiectul normelor.
Pana la urma angajatorii depun dosarele pt cele care sze afla deja incic dar si noi va tb sa depunem o cerere la primarie.
Hai sa apara normele oficial sa vedem daca ramane la fel proiectul.

ART.30 – (1) În vederea asigurării continuității plății indemnizațiilor pentru creșterea copilului stabilite conform prevederilor Legii nr.19/2000, angajatorii, plătitori ai acestui drept, depun la direcțiile teritoriale din raza de domiciliu a beneficiarilor, dosarele aferente indemnizațiilor pentru creșterea copilului aflate în plată în luna decembrie 2005, inclusiv dosarele care conțin cereri pentru care dreptul nu a fost încă stabilit.

(2) Dosarele prevăzute la alin.(1) conțin, în principal, următoarele documente în copie, certificate pentru conformitate cu originalul:

a. cererea de acordare a drepturilor înregistrată la angajator;

b. certificatul de naștere al copilului și, după caz, livretul de familie;

c. buletinul ( cartea de identitate);

d. certificatul privind încadrarea copilului într-o categorie de persoane cu handicap, după caz;

e. adeverință, eliberată de angajatori, din care să reiasă îndeplinirea condițiilor de stagiu de cotizare cerute de Legea nr.19/2000, cu modificările și completările ulterioare, situația deschiderii dreptului la indemnizația pentru creșterea copilului și a duratei acordării acesteia. Modelul adeverinței este cel prevăzut în anexa nr.4.

(3) În vederea întocmirii evidenței privind indemnizația pentru creșterea copilului, persoanele ale căror drepturi de indemnizație pentru creșterea copilului fac obiectul alin.(1), depun la primăria din raza de domiciliu numai cererea pentru acordarea, începând cu data de 1 ianuarie 2006, a indemnizației pentru creșterea copilului reglementată de ordonanța de urgență, situație în care condițiile procedurale prevăzute de OUG nr.148/2005 se consideră a fi îndeplinite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza si de la noi!

Elisor, mai sa stii ca ieri am facut treaba cu Alex si cam fac tot timpul. Adica unde-l pui acolo sta, eu explicandu-i ca acum mami are treaba, ca si intelege el, ceva... hihihi... In alta ordine de idei il pun in premergator si vine dupa mine, asa ca ma vede ca am treaba si nu zice nimic...

Uitati-l aici sa vedeti ca n-are stare nici in premergator!

ALEX CU ASPIRATORUL

L-am pus pe Alex acum in pat de dimineata sa se joace si el ce credeti ca a facut? A adormit! si acum doarme bustean... Mai nasol ca are nasul infundat si respira pe gurita... Nu mai stiu ce sa-i mai pun... Mai aveti idei?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza ...si noi suntem cam lenese azi. Alex s-a trezit la 7.30, la 9 s-a culcat iar, a marait pe la 10 si am luat-o in brate, unde si-a continuat somnicul...pana acum.
Androix, super pozele de la revelion, tare frumos ati mai petrecut...si nu mai arata poze cu mancare ca io de azi sunt la cura! Deja imi ghioraie mattzele.
Beatrice, tare harnicut Alexutul tau...venim in petit, sa tot ai asa ginere.
Vorbeati mai devreme de radioul ptr copii, se asculta si online, se aude f bine.
Plec sa+mi fac exercitiile, ca mi-am dat norma! Sa vedem cat ma tine.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Ziua buna si de la noi!
Androix la mancarica pe care ne-ai aratat-o alatur si eu un
tort.
Eu l-am facut (ma laud), este cu mere.
David in continuare nu manaca decat lapte si o data in zi il pacalesc cu cereale. Nu m-as speria daca ar fi mai grasut, dar sapt trec avea 7,350 kg si mie groaza sa-l pun pe cantar!
In leg cu indemnizatia, macar voi aveti pe cine intreba, ca eu nu. La noi cursurile incep sapt viitoare si Univ este sigilata pana luni, asa ca mai astept.
Bai ce ploua, si nu m-ar deranja f tare dar mai am de "alergat" dupa unele "chestii" si nu pot sa-l iau pe David cu mine.
Hai ca inchei cu vaicareala, mai revin.

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Margott, frumos ai mai ornat tortul! Cred ca a fost si gustos!
Cum, eu nu m-am laudat cu haleala??? Deci tortul este productia mea, iar restul halelii este ori a mea, ori a Andreei ori a lui Andrei (lasagna )
Mygirl, mai asteapta si tu cu dieta aia Ce ai inceput asa de dimineata? Mai ai rabdare pana se termina bunatatile din firgi.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Androix scuze, nu m-am uitat pe pag 2 unde era tortul. Si al tau arata bine. Mi-ai facut pofta de lasagna!!!!!!!!!!!!
Da,sunt de acord: sa terminam bunatatile din frigi, si apoi sa na apucam de cura.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina anghel spune:

LA MULTI ANI 2006!
Sa va aduca noul an tot ceea ce va doriti, sanatate si numai impliniri.
La multi ani mamici, tatici si pitici! Sa ne creasca mari, frumosi si sanatosi copiii!
Gabitzam trece si la noi, te rugam frumos, noile masuri pentru cele 7 luni implinite: 8.600kg si 69cm. Multumim mult.
Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Vreau si eu retzeta de lasagna!

Am avut o ora de cosmar...Mariuca a urlat in comntinuu si nu stiam ce sa ii mai fac...nici in brate nu tacea.
A reusit sa adoarma acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

La multi ani Maria Cristina,Catalin si Bianca(Mercedes)...hai copii sa cresteti mari si sanatosi...

Halal dimineata pe la pranz...adica azi am fost mare poarca si m-am trezit la 8,30 intr-o disperare sora cu groaza ca nu se aude gura copilului...fug repede pun o cafea si astept...astept...si m-ai astept pana la 9,15 cand facuse zana ochi culcata de la 8 aseara...las' ca-i bun asa ...cand dormi cresti...daca ar mai si manca sa depuna ceva eventual pe oase ar fi si mai bine...
Apoi m-a lovit harnicia ca pe trantori am facut niste mancare pentru plozi,vreo doua masini spalate,haine intinse si de-acuma lalaiala pe net...

Io una ma declar invinsa si sa mor daca am priceput ceva din ordonanta aia...insa ceea ce nu inteleg eu este ce fac femeile care au statut special cum sunt eu si nu am nici carte de munca,nu sunt nici in evidenta cnpas sau ajofm...sa sun la munca cred ca ar fi singura varianta mai oabla numai ca sigur ma ia cu chesti de genu "da cand te-ntorci la munca?!" si inca nu sunt pe deplin hotarata...pe 16 sau pe 23...

Androix pozele sunt de-a dreptul baloase rau alea cu mancare si soade la culme cu bebelusi...iar pe voi aia mari v-a durut in cingatoare...Da' chestiile alea rulate si umplute ce erau ca-s curioasa foc ...nu de alta da si eu am intrat in marea aventura a degresarii cutanate...

Elisor las' draga ca o sa va distrati de minune...pe la 50-60 de ani cand copii vor fi prea mari sa ne mai bage in seama,iar noi prea siktiriti sa ne mai distram...Pana una alta inca o data "Happy birthday"...

Oana da nu mai dati mama draga nici un semn de viata...!!!...ca sa faci miscare baga puiu mic la ham si hai la noi...promit ca nu-ti dau decat apa plata cu lamaie si tort din soia...dar poti lasa cura pana dupa 9 ianuarie ca doar n-o fi foc si jale inca o saptamana...nu-i pacat,zau asa!

Margott deja papilele mele gustative sunt inecate ...cand ai timp vreau si eu reteta ...nu am mai mancat tort de mere din...1986...

Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Andreea.a si eu vreau reteta de lasagna ca arata tare bine...parca a mea nu-i asa ...

A...stie cineva cum se face crema de zahar ars cu blat...ca sa iasa sub forma unui tort?!

Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput