Bebelusi de mai-iunie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 14

tzumpiloi spune:
Cred ca de data asta ii ies dintzoshii!
Mama lor...a plans copilu'meu toata ziua!
Nu stiu ce sa ii mai dau si ce saii mai fac!
Voi cum ii mai linistitzi?

sufletzica spune:
aoleu....nu mai pot!!!! de azi dimineata copchilul meu urla intr-una.A mancat pe sponci dar urla si nu-i convine nimic.Nu stiu ce sa mai fac cu ea.Dintzii nu se vad...se simte tare gingia dar atat.Nici de dormit nu vrea.Tzipa, plange, urla...imi vine sa imi iau lumea in cap.
Grea meseria asta de mama... Era muuuuuuuuuuult mai usor la servici.
Cand va lamuritzi cu cine duce cererea la primarie sa ma anuntzatzi si pe mine, please...ca sa stiu si eu se ca fac.ca nu as vrea sa ma pomenesc cu banii de pe ianuarie prin martie
http://community.webshots.com/user/adele313

loreen spune:
Tzumpiloi la Delia a mers cu dentinox en-gros si mult brate...a si ii mai frecam gingiile cu mana mea...rece
Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

patriciaRO spune:
Bai uitati o reteta rapida luata acum de pe protvinl... in 10 minute e gata... Pentru seara asta!
Ingrediente, o paine care se taie felii, cascaval, masline, oua, smantana, usturoi, busuioc, sare, piper...
Su unge o tava de iena cu unt si pe pune painea care este taiata felii, intre ea se pune feliile de cascaval si masline.
Separat se bat ouale, chiar 3-4 cate vreti si se amesteca ca la omleta se pune piper, sare, se toaca usturoi si busuioc proaspat (merge si uscat) si smantana... Compozitia se adauga peste paine si apoi se pune la cuptor vre-o 20-25 minute timp in care painea se inmoaie si ingredientele se incorporeaza.. o nebunie...
Beatrice, mami de Alex pifos

loreen spune:
Beatriced pai ce faci draga...noi ne dam cu curu' de pamant sa dam jos celuloiu' si vii cu chestii d-astea obscene...?!
Toata ziua cu falcile am tricotat niste portocale si furosemid,dar cu ochii sunt dupa retete de cannelloni...astept sugestii daca aveti...Da chiar fetele din Italia...aveti vreo idee!?
Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mercedes spune:
Si Bia mea e crizata rau, cred ca si la noi dintii sunt problema. Habar n am cum se numesc dintii( de fapt nu m a interesat domeniuleu stiam asa ca dupa ce ies cei doi de jos centrali urmeaza tot in partea centrala cei de sus dar la bia dupa cate vad gingia de jos e foarte bombata in concluzie dintele nr. 3 poate fi la noi pe undeva jos
Ah si inca ceva mai nou dupa ce mananca cate ceva incepe sa tuseasca ( asta insemnand ca vrea ceai)dupa faza asta instantaneu tace, rade si continua sa manance...
Nu stiu cum e la voi dar Bia bea fff mult ceai... si daca va spun ca nu bag nimic in acel ceai, nu tu zahar, lamaie,miere nimic
Despre ordonanta eu ziceam sa va faceti din timp cererea si adeverinta , sa le aveti si sa le depuneti in momentul in care se vor putea depune.Adeverinta este emisa de angajator dar se depune odata cu cererea pentru cic sau stimulent impreuna cu copie buletin si certificatul de nastere al copilului la primarie de catre mama sau tatal care se afla in cic sau salariata care se afla la servici pentru stimulent. Acum numai stiu daca scrie in proiect sau am citit in comunicate ca, buletinul mamei si certificatul copilului trebuiesc duse original si in copie pentru a se trece in conformitate cu originalul

patriciaRO spune:
Bai uite aici canelloni:
http://italianfood.about.com/library/weekly/aa020899.htm
sau
http://www.cooks.com/rec/search/0,1-0,cannelloni,FF.html
Beatrice, mami de Alex pifos

andreeaatan spune:
Mai, fetelor, daca am sarit calul, imi cer scuze. Daca nu, nu-mi cer.
Hai ca Beatrice e sadica rau de tot cu sandvisurile alea la cuptor. Mai ales acum ca mi-am terminat workoutul si ma cam taie la lingurica...
V-am auzit pe mai multe ca din 15 ianuarie incepeti sa faceti aia, ailalta, sa lasati dulciurile si alte bucurii ale vietii (culinare) ca din alea sexy sunt pentru total. Ce e din 15 ? E o sarbatoare, ceva? Sa stiu si eu sa nu ma fi apucat de workout prea repede.
In aceasta ordine de idei, am descoperit o rutina de workout pentru "profesioniste". Ma, ce cuvant am gasit: stai sa explic-adica cele f. obisnuite cu fitnessul. Care se simt si o vor sa-mi zica ca scanez revista.
Stiu ca e tarziu, dar azi am fost pe fuga: la multi ani pentru MARIA CRISTINA, CATALIN, BIANCA! Si pentru doamnele ChrisDun si Andutzy, platesc restante pentru intarziere. Am mai uitat pe cineva?
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

elisor spune:
Eu i-am bagat astazi ficatelul, asa: orez, ficat si 1/2 catel usturoi fierte, apoi pasate cu furculita, putin parmezan, putin unt, putina sare, si un strop de smanatana pt. omogenizare. Ce sa zic, o bunatate, dar Bianca nu a fost intru totul de acord. Mai vedem peste 2 zile alta combinatie cu pireu.
Androix si Andreea.a sunteti teroriste, atentati la papilele mele gustative, castroanele alea cu bunatati mi-au facut si eu nu mai am delicatese in frigi
, dar azi am trantit o ciorba cu ciolan afumat si fasole, tarhon, alea, alea la cererea publicului asa ca ma dedau la ea, dar de luni (sau sa specific data?!) intru si eu pe lista cu regim, daca nu intru acum nu mai intru in veci, deh varsta.
Fetelor, mai sus numite, aratati super, ma rog, la Andreea.a eu nu vad nici o diferenta ca intotdeauna mi s-a parut slaba, dar Androix...se vede lipsa kg. Scumpici si prietenii mici!
Of cate polemici naste amarata asta de ordonanta, oricum pe ianuarie vom lua banii in februarie asa ca relax, don't worry "andrelelor"!
Ce tot ii dati pe aici cu meniuri, ne pregatim de sarbatori si nu stiam??!!!
Loreen, bine zici cu oala, ar fi cazul sa i-o pun si eu pe Maria sa oala sub popou ca ne cam stim cand ne scapa si mai ziceai de meniuri de bebe afisate - good ideea, ca m-am saturat sa-mi stresez neuronul dimineata ce sa-i gatesc, ca am cam trecut de faza "papalestilor" super mixate
Eli, Bianca & Andreas

elisor spune:
Ma uitai in calendar si 15 e duminica, cum naiba sa incepeti cura duminica????
"LA MULTI ANI" pentru MARIA CRISTINA (Micorint), CATALIN (Aurasa) si BIANCA (Mercedes)
Nelia, pai aia nu, aia nu, dar ce papucii mei (scuzati expresia) sa-i faci la bb cand ti se urca pe pereti because colici, dinti, personalitate, etc. Ce solutie spun farmacistii de la voi ca ar fi? Sper ca nu bratele mamei! Sanatate puiutelor!
Mama ce trece timpul, acum incepem cu 9-8-7 luni.
Eli, Bianca & Andreas