Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-97
Raspunsuri - Pagina 12
Amely spune:
Simo, te felicit scumpa mea si te admir pentru curajul tau...ma rog la D-zeu ca micuta Anastasia sa fie cat mai curand a voastra si sa va insenineze vietile!
Iepurila, sper ca ti-au mai trecut usturimile...stiu cat e de neplacut. daca nu trece cu bai de sezut, poate va trebui sa iei nolicin, iti ia durerea cu mana, pentru ca e foarte puternic si eficace...dar eu sper ca esti deja bine! multa sanatate!
Eu iau in continuare Gynex, nu ma simt deloc rau de la el, din contra... Si partea buna este ca mi-a mai calmat pofta de mancare, inainte rontaiam cate ceva non-stop, acum nu mai simt nevoia sa pap intre mese... Sper sa vad rezultate bune si luni la ecograf.
Va pupicesc pe toate.
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
utocatalina spune:
Buna scumpelor
...vad ca a-ti aflat deja vestea, dar o confirm eu..pe 1 mi s-a rupt apa..am ajuns la spital la 22:00...am nascut natural cu peridurala cu T...cea mai usoara nastere din lume
...a venit pe lume Bia pe 2 ian la 1:31 (sau 1:41...nu mai stiu) noaptea...3200 gr..49 cm si Apgar 10...eu ieri am venit acasa cu ea....suntem fericiti si putin depasiti de situatie
, dar incercam sa ne adaptam
....
Va pup pe toate si va urez sa vi se indeplineasca visul!
Am pus poze la "cafeluta mamicuta" in albumul "A venit Bia!"
Felicitari Marhta!
Sarcina usoara!
Mishu mici de pupici si iti multumesc!
Cafeluta mamicuta
Cristinna spune:
Cata, am vazut-o pe Bia...ce sa mai zic...e superba 
. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa, mancacioasa ca de frumoasa e clar deja cat va fi de frumoasa
.
Eu ziua 23 a cm, nici un semn de gravideala, asa ca astept invadatorii pe 9sau 10 ian.
Va
pe toate
Cristinna
catty spune:
MARTHA78 felicitari. Sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos.
UTOCATALINA, inca o data felicitari. Lasa ca treceti voi cu bine si de prima saptamana si apoi nu o sa va mai simtiti depasiti de situatie.
AMELY, ma bucur sa simt ca incerci sa fi un pic mai optimista. Este bine ca tratamentul tau nu iti face probleme si ca ai scapat de rontaitul dintre mese.
Eu am fost la stomatolog astazi, si mi-a explicat omul cat se poate de frumos despre ce este vorba, mi-a spus ca nu este vorba de operatie dar ca infectia este un pic cam puternica si in consecinta trebuie sa iau augmentin. Am citit prospectul si vad ca este derivat din amoxiciclina, asa ca daca amoxiciclina nu afecteaza o eventuala sarcina nici augmentinul nu face nimic rau. Sau ma insel?
IEPURILA cum te mai simti? Ce a spus medicul?
catalina
Amely spune:
Cata, e o frumusica Bia, sa fie sanatoasa si mancacioasa si mai ales cuminte! Va pup pe amandoua!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Catty, cu augmentinul eu zic sa nu iti faci probleme, e prea devreme pt. implantare, de obicei implantarea are loc in perioada in care ar trebui sa-ti vina CM...si pe urma oricum o infectie nu ar fi buna deloc pentru o eventuala sarcina.
si sanatate!
Pozici cu noi
catty spune:
AMELY multumesc de raspuns. Da cred ca ieri sau alateieri a avut loc ovulatia. Daca totul merge bine in vreo 5 zile scap de infectie si imi plombez si maseaua cu pricina. Cm ar trebui sa vina in jur de 19-20 ianuarie, asa ca daca pana atunci infectia se rezolva o sa fie bine. Oricum am mari sperante pt anul asta, mai ales ca aseara am vrut si eu ceva, iar sotul meu mi-a spus iarasi ca programul este in seara asta si ca "daca vrem sa iasa bine trebuie sa ne tinem de el". Nu imi venea sa cred ce auzeam, dar tot ca mine a ramas si am facut schimb de ture cum a zis el.
catalina
Amely spune:
ce ma bucur ca s-a dat pe brazda! asa-s barbatii astia, orice ar face, pana la urma tot le vine mintea la cap si fac ceea ce trebuie! totul e sa stim cum sa-i luam![]()
![]()
Pozici cu noi
Liana30 spune:
sorooooooooooooooooooo

bravos...bravos...pentru chelu si pt tine..ma bucur mult...abia astept sa o vezi si sa ne spui si noua...
Amely...fatooo hai noroc...
..inca o sticla
..hic..hic..acuma io is beata de fericire pt fetele care au reusit

olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
catty spune:
AMELY daca ai sti cat de mult ma bucur sa vad ca intelege si el prin ce trec eu si ca vrea sa coopereze. Problema este ca daca am facut aseara "schimb de ture" in seara asta nu va mai ceda. Dar cred ca il las in pace ca de cateva zile il cam stresez pe bietul meu sot si am devenit eu barbatul in casa in locul lui.
Mai fetelor, am citit ceva la sectiunea "In unul sau in doi mergem mai departe" de m-a dat pe spate. O tanara mamica cu bebic la purtator de 4 luni nu intelege de ce sotul ei i-a spus "ca se simte oropsit", mai ales ca el nici nu a vrut sa ii explice ce l-a determinat sa spuna asta.
Inteleg ca unii barbati sunt mai sensibili la ideea de a deveni tati, si drept exemplu il am pe al meu sot, dar chiar sa ii spuna in fata ca este oropsit mi se pare o adevarata mitocanie. Inteleg ca nu se mai simt centrul universului, dar chiar nu pot unii barbati sa faca un minim efort sa isi ajute si sa isi inteleaga sotia insarcinata? Ma intreb cum va reactiona barbatul asta dupa ce bebe se va naste si va veni acasa. Ce va face cand copilul va plange noaptea, va avea nevoie sa fie alaptat si mangaiat? Am incercat si eu sa ii ridic moralul bietei fete, ca daca mai dadeam si eu in sotul ei cum au facut altele nu cred ca mai reusea sa se calmeze prea repede.
Una peste alta cred ca barbatul in cauza nu a trecut nici pe departe prin incercarile noastre si ale sotilor nostri de a avea un copil. Poate ca daca ar fi asteptat cum asteptam noi, daca s-ar fi chinuit cu analize si tratamente nu ar fi avut niciodata impertinenta sa creada ca este oropsit dapai sa ii mai spuna acest lucru sotiei.
Voi ce parere aveti de reactia acestui barbat? Vi se pare una normala?
catalina